gskrekos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Παιδια αμα ξερεται πειτε γιατι οδισκος θα πουληθει. Δεν θελω να τα χασω ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Norton Ghost είτε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα cloning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Νομίζω ότι υπάρχει και μέθοδος μέσα απο τα Windows ...Επίσης μέσα από το DOS κάνε αντιγραφή τον ένα δίσκο σε έναν άλλο....νομίζω και πάλι θα παίξει.... θα πάρει ώρα βέββαια αν έχεις πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Γιώργο μου μέσα από τα windows, για την ακρίβεια από το cd εγκατάσταση δίνεται η δυνατότητα αντιγραφής ρυθμήσεων και αρχείων, κάτι που όμως απαιτεί επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Από οτι κατάλαβα το παληκάρι θέλει να κρατήσει ανέπαφο το λειτουργικό.. οπώτε λύσεις cloning είναι μονόδρομος.. Ίσως πάλι να μου διαφεύγει κάτι αλλά αν είναι έτσι τότε παιδεύομαι άδικα τόσα χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Acronis True Image και Norton Ghost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Απρίλιος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 το acronis το trial κανει ή θα μου κανει μονο λιγα αρχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16742&highlight=acronisθα βάλεις και τον παλιό και τον νέο δίσκο μέσα στο pc.Θα κάνεις clone με το acronis από τον έναν στον άλλον ΧΩΡΙΣ να διαγράψεις ακόμα τον πρώτο.Θα κάνεις boot με τον νέο και θα σιγουρευτείς ότι όλα είναι καλά. Μετά από αυτό θα σβήσεις τον παλιό σου δίσκο και θα τον στείλεις προς πώληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Σιγουρέψου μόνο ότι έχεις πραγματικά διαγράψει τα πάντα και ο νέος ιδιοκτήτης του δεν θα καταφέρει να επανφέρει τα δεδομένα.Πάντως η διαδικασία είναι όπως σου είπε ο Greek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Απρίλιος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ευχαριστω παιδια το acronis ειναι καταπληκτικο αν και εκανε κατι ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες. Το θέμα λύθηκε και κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.