angelo_v Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 έχω ένα ΜS Internet Keyboard ενσύρματο και δεν λείτουργουν τα παρακατω πλήκτρα:Caps LockNum LockCtrlAltκαι το (-) απο το NumPadτι πρόβλημα υπαρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Δοκίμασε 3 πράγματα....1. Βγάλε τις μπαταρίες για λίγο εκτός και ξαναβάλτες..( μήπως έχει μπλοκάρει...)2. Ξανασυντονισέ το.... (μπορεί να χάνει σήματα....)3. Βάλε καινούργιες μπαταρίες....Αλλιώς RMA αν είναι σε εγγύηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Τα ενσυρματα εχουν μπαταριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cronos Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 έχω ένα ΜS Internet Keyboard ενσύρματο και δεν λείτουργουν τα παρακατω πλήκτρα:Caps LockNum LockCtrlAltκαι το (-) απο το NumPadτι πρόβλημα υπαρχει;Aν είναι USB τα κάνει που και που. Έμένα ένα USB στην δουλειά και αυτό microsoft καμιά φορά δεν άλλαζει η γλώσσα με το shift+alt και χρειάζεται να κάνω restart. Αν είναι πράγματι USB κοίτα να βρείς κανά αντάπτορα για PS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Τα ενσυρματα εχουν μπαταριες?Αν ναι... βλακεία..... νόμιζα για ασύρματο.......άκυρο....Επειδή είδα το ενσύρματο το πήρα για ασύρματο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ναι πραγματι. Εαν με ανταπτορα το βαλεις σε PS2 τοτε δουλευει αψογα, ετσι εκανα και εγω αλλα τελικα και χωρις λογο μου αρχισε τις βλακειες και εκει περα. Στην εκκινηση δεν αναβε ουτε σε PS2 το πληκτρολογιο και τελικα γυρισα στο παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelo_v Απρίλιος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Είναι PS2. Καμία άλλη πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpet1442169075 Απρίλιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Γρήγορα για rma... Αν και έτυχε μία φορά το εξής περίεργο... Όταν έπαιζε ο συνδυασμός mediaplay της logitech και ενσύρματο της microsoft το media pro με εγκατεστημένα όλα τα συνοδευτικά, δεν έπαιζαν τα εξής πλήκτρα: 2efv και 6yjm Λιγάκι κουφό αλλά συνέβη... Το πρόβλημα λύθηκε με την απεγκατάστση του συνοδευτικού προγράμματος του mediaplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Eσύ μη μιλάς πολύ σε περιμένει δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelo_v Απρίλιος 12, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 πρόταση για κάποιο σύγκριμενο μοντελο για να το αντικαταστήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.