nicksoti1442169068 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Ήθελα καιρό να το ρωτήσω, και δεν ήξερα κιόλας σε ποιά κατηγορία θα ταίριαζε.Στον Newcastle μου 3000+, δεν βγάζω 2πλό superpi 32m, ούτε στα default. Θα μου πείτε που το σπάνιο. Έλα όμως που το είχα δοκιμάσει και πέρυσι, στη παλιά μου μητρική με sis chipset, και άλλες μνήμες. Twinmos τότε, Trascend τώρα. Το ίδιο. Τότε είχα υποθέσει ότι κάτι παίζει με το sis 760, δεν έδωσα σημασία. Και χτες, λέω "δεν το δοκιμάζω στην Albatron από περιέργεια". Το ίδιο!Το άλλο παράξενο είναι ότι μέχρι και τα 2.65G η cpu βγάζει ότι άλλο της τρέξω, prime, 3d, συμπιέσεις βίντεο, memetest κλπ κλπ, και μια εβδομάδα να την αφήσω.Πρακτικά δεν με νοιάζει φυσικά, απλά έχω περιέργεια τι να συμβαίνει. Αν θυμάμαι καλά είχα δοκιμάσει και άλλη έκδοση του pi (τώρα το δοκίμασα στην απλή 1.1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 χρησιμοποιήσε το τελευταίο Pi....και αν τρέχεις διπλό πρέπει να έχεις 2 ξεχωριστούς φακέλους....ασιμπίεστο το σουπερ πι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ακομα καλα ειναι να πριν τα τρεξεις να τα βαλεις και τα 2 σε low priority απο τον task manager....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 και αν τρέχεις διπλό πρέπει να έχεις 2 ξεχωριστούς φακέλους....ασιμπίεστο το σουπερ πιΑυτο πρεπει να ειναι το προβλημα σου. Οταν τρεχεις το ιδιο 2 φορες ανοιγει αλλα το ενα γραφει αρχεια στο directory απο οπου το ετρεξες και στα ακριβως ιδια παει να γραψει και το 2ο που εχεις ανοιχτο και επειδη αυτο δεν επιτρεπεται απλα κανει fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Έγινε παίδες ευχαριστώ. Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.