Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Με την νεα μου lcd tv(samsung LE32R51) οφειλω να ομολογησω οτι βλεπω σε ορισμενες ταινιες dvd ενοχλητικα κουκιδακια κτλΜετα απο λιιιιιιγο ψαξιματακι βρηκα οτι αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι η αναλυση των dvd ειναι 720χ576 ενω της tv ειναι 1280χ720.Ειδα μερικα dvd player που κανουν upconvert τα κανονικα dvd σε 1280χ720 (ή και μεγαλυτερη ακομα αναλυση) οπως το Samsung HD 850 που ολοι το εκθειαζουνΑναρωτηθηκα λοιπον αν μπορω να κανω upconversion τα dvd μεσω software.Εδω να πω οτι το pc μου ειναι συνδεδεμενο με την tv με vga καλωδιοΒρηκα εναν οδηγο εδώΤον ακολουθησα κατα γραμμα , αλλα το zoom player pro μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν μπορει να συνεργαστει το dvd plugin (οποιο και αν ειναι αυτο πχ Cineplayer,WinDVD κτλ) με το ffdshow pluginΒαζω το TheaterTek δουλευει μια χαρα,κανω upconvert σε 1280χ720 ΑΛΛΑ η ταινεια εχει τις μαυρες μπαρες πανω-κατω , κατι που ΔΕΝ θα επρεπε να γινεται σε 16:9 tv με 16:9 dvd!Μπορει μηπως να με βοηθησει καποιος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 φίλε μου θα σου έλεγα να διαβάσεις εδώ και πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες που έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 φίλε μου θα σου έλεγα να διαβάσεις εδώ και πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες που έχειςΕυχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε μου,αλλα το λινκ ΔΕΝ δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Δουλεύει....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Οντως δουλευειThanxΕτοιμαζω παρομοιο how-to και θα το ποσταρω λιαν συντομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.