Jump to content

Upconvert dvd?

Braveheart1980

Recommended Posts

Με την νεα μου lcd tv(samsung LE32R51) οφειλω να ομολογησω οτι βλεπω σε ορισμενες ταινιες dvd ενοχλητικα κουκιδακια κτλ

Μετα απο λιιιιιιγο ψαξιματακι βρηκα οτι αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι η αναλυση των dvd ειναι 720χ576 ενω της tv ειναι 1280χ720.

Ειδα μερικα dvd player που κανουν upconvert τα κανονικα dvd σε 1280χ720 (ή και μεγαλυτερη ακομα αναλυση) οπως το Samsung HD 850 που ολοι το εκθειαζουν

Αναρωτηθηκα λοιπον αν μπορω να κανω upconversion τα dvd μεσω software.Εδω να πω οτι το pc μου ειναι συνδεδεμενο με την tv με vga καλωδιο

Βρηκα εναν οδηγο εδώ

Τον ακολουθησα κατα γραμμα , αλλα το zoom player pro μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν μπορει να συνεργαστει το dvd plugin (οποιο και αν ειναι αυτο πχ Cineplayer,WinDVD κτλ) με το ffdshow plugin

Βαζω το TheaterTek δουλευει μια χαρα,κανω upconvert σε 1280χ720 ΑΛΛΑ η ταινεια εχει τις μαυρες μπαρες πανω-κατω , κατι που ΔΕΝ θα επρεπε να γινεται σε 16:9 tv με 16:9 dvd!

Μπορει μηπως να με βοηθησει καποιος;;

φίλε μου θα σου έλεγα να διαβάσεις εδώ και πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες που έχεις

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε μου,αλλα το λινκ ΔΕΝ δουλευει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.