kazammm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 γεια σας φιλοι εδω και μερες ο δευτερος σκληρος μου βγαζει error στην αντιγραφη οποτε και και εγω εκανα ενα check disk εφτασε στο 98 τις εκατο κολαει κανει restart και με το που μπαινω στα windows ειχανε σβιστει ολα τα αρχεια απο τον σκληρο και ο σκληρος δειχνει αδειος,,ξερετε πωσ γινετε να τα επαναφερω γιατι αποκλειεται να σβηστηκαν....
varelasj Απρίλιος 2, 2006 #2 Απρίλιος 2, 2006 Δοκιμασε για αρχη το File Scavenger ή το Get Data Back να δεις τι μπορεις να σωσεις κι εμεις εδω ειμαστε.
kazammm Απρίλιος 2, 2006 Author #3 Απρίλιος 2, 2006 εχεις link για αυτα?αυτην την στιγμη εχω βαλει ενα recovery tool και μου βρισκει ενα section στον σκληρο γυρω στα 45 γιγα το οποιο δεν φαινετε πουθενα στον υπολογιστη μου....
varelasj Απρίλιος 2, 2006 #4 Απρίλιος 2, 2006 File Scavenger και ριξε μια ματια και στο google γενικα θα βρεις οτι ψαχνεις...
parginos Απρίλιος 3, 2006 #5 Απρίλιος 3, 2006 Kazaaaam σου έχω μια καλύτερη λύση, πέταξε τον αγόρι μου και πάρε έναν καινούριο. έχω μερικούς σε καλή τιμή :116: :116: καλημέρα ξαδερφε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.