Skinny13 Ιανουάριος 28, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 σιγουρα ειναι ασφαλες να δωσουμε τα στοιχεια μας η θα μας την πεσουν οι αφρικανοι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιανουάριος 28, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 στέilta με άλλα στοιχεια στον φίλο σου να του την πέσουν εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Ιανουάριος 28, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 18:28] σιγουρα ειναι ασφαλες να δωσουμε τα στοιχεια μας η θα μας την πεσουν οι αφρικανοι????? Έγω πάντως τα έδωσα όπως και οι άλλοι. Λογικά πρέπει να είναι ασφαλές.Τώρα αν θα μας την πέσουν οι αφρικανοί δεν ξέρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 28, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 πρόσφατα κατέβασα όλα τα cd της διανομής debiah από το πανεπιστήμιο με ταχύτητα 5mb/s!Έχω γεμίσει με διανομές λίνουξ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιανουάριος 28, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Χθες, στις 19:50] στέilta με άλλα στοιχεια στον φίλο σου να του την πέσουν εκεί :hehe: Καλό εεε... Eγώ παράγγειλα μια 30 για να ήμαστε μέσα... τώρα πότε θα έρθουν... κατά το Πάσχα και βάλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 28, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin ego pantos katevasa prosfata ola ta debiah cd apo to panepistimio me texitita 5mb/s xexexexexex. entelos tsampa!!! Ελληνικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 το debian λέει λόγω apt-get.φάνη μην είσαι τόσο αυστηρός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 29, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris το debian λέει λόγω apt-get.φάνη μην είσαι τόσο αυστηρός! Σωτηρη, εγω δεν εχω προβλημα, αλλα θα του την πουν οι modz...κ εκτος αυτου νομιζω συμφωνησε και στους ορους εγγραφης πριν ερθει στη παρεα μας...Τι ειναι το apt-get?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιανουάριος 29, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Συγγνώμη αλλά έχει δίκιο ο fANiS_K... πρέπει να το διορθώσει... στο thelab μόνο ελληνικά... στραβώθηκα για να δω τι γράφει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 29, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 παντως η παραγγελια γινεται απλα με τη φορμα εγγραφης ετσι?δεν σου στελνουν κωδικους στο mail η κατι τετοιο...(off topic. ελπιζω το λειτουργικο να μην ειναι σε καμμια τοπικη Αφρικανικη διαλεκτο....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιανουάριος 29, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 12:38] παντως η παραγγελια γινεται απλα με... ... ελπιζω το λειτουργικο να μην ειναι σε καμμια τοπικη Αφρικανικη διαλεκτο....) Με μια απλή φόρμα εγγραφής... Τώρα αν μας την πέσουν... κανείς δεν ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιανουάριος 29, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 02:17] Σωτηρη, εγω δεν εχω προβλημα, αλλα θα του την πουν οι modz...κ εκτος αυτου νομιζω συμφωνησε και στους ορους εγγραφης πριν ερθει στη παρεα μας... έχεις δίκιο Φάνη. Από βιασύνη την πάτησα! θα το διορ΄θωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 δεν συμφωνώ με αυτό για τα ελληνικά, τουλάχιστον όχι όταν κάποιος κάνει 1 απ'τα 100 posts του στα ελληνικά να του την πέφτουμε.στο κάτω κάτω η ανορθογραφία είναι που κουράζει όχι τα σωστά και ορθογραφημένα greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 μπορει να μου πει καποιος γιατι τα παραγγελνετε σε δεκαδες? Επειδη ειναι τζαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 29, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:08] μπορει να μου πει καποιος γιατι τα παραγγελνετε σε δεκαδες? Επειδη ειναι τζαμπα? Κλασσικοί Ελληνάρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 μάλλον θα τα δίνει η ubuntu σε 10άδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιανουάριος 29, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:11] Κλασσικοί Ελληνάρες! Έπεσες μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 29, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από unseen μπορει να μου πει καποιος γιατι τα παραγγελνετε σε δεκαδες? Επειδη ειναι τζαμπα? Η ελαχιστη ειναι 10 νομιζω...Αλλα και παλι ετσι, οποιος θελει μας ζηταει ενα...στην τελικη τα κανουμε σουβερ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 29, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 ...η τα πουλαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 29, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 χεχ, μολις παρηγγειλα κι εγω 20 σιντακια ... πολυ απλο και ευκολο μου φανηκε .... τι να πω.... μακαρι να ηταν ολα ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.