Jump to content

LINUX TZAΜΠΑ...ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ! (Part II)

Prowler

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Εμείς από UBUNTU δεν έχουμε δει τπτ... :getlost:

Ακόμα περιμένουμε... :nada:

Επιτέλους ήρθε και εμένα η σειρά μου... :) :) :happy:

Σας κούρασα κιόλας με την γκρίνια μου... :p

...αλλά τώρα που μου ήρθαν... τι κατάλαβα!! :whistling

post-1513-1416071916,7834_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:01]

if uget skolelinux

then send ubuntu

over and out:P

Θα σου τυλίξω κάνα δύο για το σπίτι... και θα στα φέρω... :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:48]

άντε επιτέλους! μας είχες φάει:p

... :o :o :o :o :o :whistling

Εχει ενα μήνα που παρήγγειλα και ακόμα τίποτα.. ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δε μου εχουν στείλει ούτε καν email. Τι παίζει..?

Την Παρασκευη ηρθε και η 2η παραγγελια που ειχα κανει.Εχω γεμισει Ubuntu:hehe: :hehe: :hehe:

Σε οσους έχουν έρθει τα cd, σας είχε ερθει πρώτα κανενα επιβεβαιωτικό email? Εμένα δε μου εχουν στείλει ακόμα email και ανυσηχώ μήπως παίζει καμμια απατεωνιά και μου έφαγαν τα λεφτά :p

Ούτε και εμένα δεν είχε έρθει κανένα e-mail... και μια μέρα τσουουουκ μου ήρθαν τα CD. :p

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από R@tNET [24-05-2005 14:23]

Ούτε και εμένα δεν είχε έρθει κανένα e-mail... και μια μέρα τσουουουκ μου ήρθαν τα CD. :p

Θα υπάρχει άραγε κανένας εδώ μέσα που να παρήγγειλε cd από την Ubuntu... και να μην του τα έχουν στείλει καθόλου???????

Εννοείται βέβαια να έχει παρέλθει και το "λογικό" διάστημα του διμήνου-τριμήνου που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια αποστολή.....

Αρχική απάντηση από Prowler [Σήμερα, στις 14:59]

Θα υπάρχει άραγε κανένας εδώ μέσα που να παρήγγειλε cd από την Ubuntu... και να μην του τα έχουν στείλει καθόλου???????

Εννοείται βέβαια να έχει παρέλθει και το "λογικό" διάστημα του διμήνου-τριμήνου που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια αποστολή.....

Εγώ:TD:

Να ρωτησω καποια πρακτικα πραγματα ?

1. Ποσοι το εχουν εγκαταστησει και λειτουργησει με επιτυχια ?

2. "Βολευει" για χρηση πισι για παιχνιδια-ιντερνετ-πολυμεσα?

3.Οδηγους για μητρικη και καρτες γραφικων εχει το ουμπουντου ?

4. Ειναι συμβατο με προγραμματα μικροσοφτ ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.