Alexandros Ιούλιος 2, 2005 #241 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Δηλαδη απο τοσες χιλιαδες original δισκακια δεν εχει γινει ουτε μια εγκατασταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 2, 2005 #242 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Εγώ είχα εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το Gnome και έτσι το παράτησα Αν κάποιος θέλει (δωρεάν φυσικά) CD της προηγούμενης έκδοσης (4,10) ας μου στείλει pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιούλιος 2, 2005 #243 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Απο συμβατοτητα με hardware τι λεει? Κυριως καρτας γραφικων, περιφερειακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2005 #244 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Εγώ είχα εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το Gnome και έτσι το παράτησα Αν κάποιος θέλει (δωρεάν φυσικά) CD της προηγούμενης έκδοσης (4,10) ας μου στείλει pm. Μπορείς αν θές να κατεβάσεις και το Kubuntu το οποίο είναι σε περιβάλλον KDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 3, 2005 #245 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Prowler Θα υπάρχει άραγε κανένας εδώ μέσα που να παρήγγειλε cd από την Ubuntu... και να μην του τα έχουν στείλει καθόλου???????Εννοείται βέβαια να έχει παρέλθει και το "λογικό" διάστημα του διμήνου-τριμήνου που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια αποστολή..... και εγω!ακομα δεν τα εχουν στειλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Ιούλιος 3, 2005 Author #246 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads και εγω!ακομα δεν τα εχουν στειλει! Πότε έχει γίνει η παραγγελία σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 3, 2005 #247 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Μπορείς αν θές να κατεβάσεις και το Kubuntu το οποίο είναι σε περιβάλλον KDE Μα είμαι και πολύ γκαντέμης. Στέλνουν cd με Gnome αλλά δεν στέλνουν CD με KDE που μου αρέσει Να το κατεβάσω δεν μπορώ καθότι... 56k αλλά αν με πιάσει αργότερα η μανία θα το κατεβάσω όσο και να είναι (είχα κατεβάσει 3CD του FreeBSD!) Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads και εγω!ακομα δεν τα εχουν στειλει! Κάνε νέο account και ξαναπαράγγειλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 3, 2005 #248 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Prowler Πότε έχει γίνει η παραγγελία σου??? την παραγγελια την ειχα κανει περιπου 2.5-3 μηνες! Αρχική απάντηση από SeekerΚάνε νέο account και ξαναπαράγγειλε. και θα περιμενω παλι 3 μηνες? :cry: να μου λιπουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 3, 2005 #249 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 και εγω ακομα περιμενω....η 4 παντως μου ηρθε μεσα σε 1 μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Ιούλιος 4, 2005 #250 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Παρέλαβα σήμερα και εγώ καλιο αργά παρά ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 5, 2005 #251 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 επιτελους παρελαβα και εγω σημερα τα cdακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούλιος 5, 2005 #252 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros Να ρωτησω καποια πρακτικα πραγματα ?1. Ποσοι το εχουν εγκαταστησει και λειτουργησει με επιτυχια ?2. "Βολευει" για χρηση πισι για παιχνιδια-ιντερνετ-πολυμεσα?3.Οδηγους για μητρικη και καρτες γραφικων εχει το ουμπουντου ?4. Ειναι συμβατο με προγραμματα μικροσοφτ ? 1)Πολυ λιγοι2)Το λινουξ εχει δικα του παιννιδια3)Ναι αλλα οχι ολα4)οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 5, 2005 #253 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny134)οχι Βασικά και ναι και όχι, μερικά δουλεύουν με εξομοίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2005 #254 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 υπάρχει και το wine. Σε εμένα το Ubuntu μια χαρά παίζει πάντως. Και υποστήριξη ελληνικών, όλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 6, 2005 #255 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads επιτελους παρελαβα και εγω σημερα τα cdακια! Είδες που γκρίνιαζες Εγώ να δώ πότε θα λάβω την έκδοση 5 που την παράγγειλα πρίν 3 μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 9, 2005 #256 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 New Ubuntu Foundation Announced Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 9, 2005 #257 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Για να μην ανοιξω καινουργιο θρεντ...παιδες τσεκαρετε τα ε-μαιλ σας..... (οσοι ειχατε παραγγελει απο την Novell....) Dear Linux Professional, Novell Customer Communities is pleased to offer the latest edition of its Novell Technical Resource Kit free of charge to qualified IT professionals. With its release of SUSE LINUX Professional 9.3 and Open Enterprise Server (OES), Novell continues to demonstrate its commitment to the Linux platform. Here is your opportunity to experience for yourself what the press and analysts are so taken with. This kit contains over 7 GB of licensed and evaluation software. It also contains many other tools and resources that will help you to evaluate and become familiar with the latest technologies from Novell. See for yourself how Novell can help take your systems to the next level of efficiency and security. Highlights from this Kit include: -ISO images for Live SUSE� LINUX Professional 9.3 -VMWare HOT Lab for Novell Open Enterprise Server -VMWare HOT Lab for Novell Identity Manger on Novell Open Enterprise Server. To order your FREE Kit http://www.novell.com/community/linux/order.php?email=GVASILIKOS@in.gr Act now as supplies are limited. Sincerely, Novell Customer Communities ............................................................ order received GEORGE, Thank you for updating your contact information. Please allow approximately 4 weeks delivery time in the United States and 8 weeks internationally. Thank you, Novell Customer Communities Edit:Μην δοκιμαστε το λινκ ηταν μονο για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 9, 2005 #258 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Vasilis, Thank you for your order. Please allow approximately 4 weeks delivery time in the United States and 8 weeks internationally. Thank you, Novell Customer Communities SuSE... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 9, 2005 #259 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 σε δυο μήνες θα χει βγει το 9.4, μην πω το 10:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 9, 2005 #260 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:38] σε δυο μήνες θα χει βγει το 9.4, μην πω το 10:P Γιατί... την προηγούμενη φορά πάλι που είχε βγάλει η NOVELL τα DVD... πόσοι τα είχαν αξιοποιήσει σωστά... ή καλύτερα... πόσοι τα κοίταξαν και δεν τα έχουν πετάξει σε κανένα συρτάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.