Jump to content

Επέκταση για gpu

_Chris_

Recommended Posts

Είχα την εντύπωση ότι δεν το πουλούσαν έτσι εύκολα λόγο της επικινδυνότητας του .Τι να πείς............

Εγω πήγα με το κομματι plexy αγκαλιά οπότε δεν μου αντιστάθηκαν.

@Antonis : Σιγα το κερδος.:p

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Για το χλωροφόρμιο όντως ισχύει αλλά μια που είναι δυσεύρετο ,γιαυτό πρότεινα την κόλα

Εποξική δεν έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να πώ αν είναι καλύτερο

Αυτό που θέλεις να κάνεις με τα τρίματα θα γίνει πολύ πιο εύκολα με το κανάλι

Και θα κολήσεις την ρωγμή αλλα και θα προσθέσεις υλικό πάνω απο αυτή

Πιστεύω οτι έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας με αυτό τον τρόπο αλλίως δεν θα το το πρότεινα .Το έχω δοκιμάσει σε ενα ραγισμένο δοχειο νεροπαγίδας σε σύστημα αέρος και είχε απόλυτη επιτυχία καi εκεί είχε αέρα πίεσης 6 Bar

Πιστευω οτι μπορω να το βρω μιας και μια φιλη μου ειναι γιατρος και μου ειπε οτι θα το κοιταξει συν οτι ακουσα για ενα μαγαζι στον Πειραια οτι εχει. Θα δειξει..

Το καναλι με τι εργαλεια το κανω και τι βαθος πρεπει να εχει? Επισης επειδη φοβαμαι μην χαλασω το σπειρωμα, να βαλω χλωροφορμιο απο την εσωτερικη μερια?

αυτό δεν είναι που σου χάλασε ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650271

Δυστυχως οχι. Κανει και αυτο για την αντλια μου αλλα δεν... Βρηκα ενα αλλο που μοιαζει και ειπα να το δοκιμασω μηπως και μπορω να χρησιμοποιησω το tank που εχω αλλα δυστυχως κανει μονο για το plaxy top της alphacool. Δεν φανταζεσαι για ποσο θορυβο μιλαμε... Πριν ηταν τελειως αθορυβο και εχω την αισθηση οτι επεσε και η ροη :(

• 2 weeks later...
Χλωροφόρμιο μπορει να βρει στο φαρμακείο της γειτονιάς πολύ φτηνά.

Ενδεικτικά ενα μπουκαλάκι + σύριγγα + 2 μάσκες εχουν περιπου 1,20.

Αλλα ειναι πολυ επικίνδυνο και τοξικό.

Εχω παει σε 4-5 φαρμακεια και μου λενε οτι εχει απαγορευθει να το πουλανε εδω και 2 χρονια, εχεις αγορασει προσφατα? Θελω να καταλαβω αν μου λενε μπαρουφες...

Γενικα εχει βρει κανεις προσφατα καπου στην Αθηνα? Δυστυχως η φιλη μου η γιατρος δεν μπορει να με εξυπηρετησει και δεν μπορω να βρω πουθενα...:( Τελευταια λυση ειναι να το παω αυριο σε ενα μαγαζι που κανει ταμπελες μαγαζιων μηπως μου το κολλησουν εκει...

Λοιπον, τελικα βρηκα μαγαζι αλλα δεν μου εδινε χλωροφορμιο. Δεχτηκε να μου το κανει αυτος, του το εδωσα αλλα τελικα δεν εγινε δουλεια. Απλα εριξε λιγο πανω στην ρογμη, δεν εβαλε τριματα plexi για ενισχυση. Αν και περιοριστηκε πολυ η διαρροη ακομα χανει, οποτε προς το παρον το αφηνω γιατι κουραστηκα.. Θα το προσπαθησω σε κανεναν αλλο μετα απο καιρο.

Απο θερμοκρασιες τωρα δεν παω και τοσο καλα και θελω βοηθεια/ συμβουλες απο οποιον μπορει:

Στα 3,4ghz (stock): Απο 28-35 που ειχα με 1 διπλο rad και block μονο στη cpu ανεβηκα στους 35-47 (idle - full load)

Στα 4,00ghz: απο 45 στους 57 Οσους δλδ εβλεπα πριν με 4,5ghz

Τα 4,5ghz που επιανα πριν (και ηταν και stable) φυσικα τωρα ουτε γι αστειο...

Δοκιμασα τις εξης δυο λουπες απο τις οποιες η 1η μου δινει ενα βαθμο μειον απο τις παραπανω:

αντλια -> ψυγειο -> cpu -> ψυγειο -> gpu

αντλία -> ψυγειο-> cpu -> gpu -ψυγειο

Στη 2η για να μην μπερδευτουμε ειναι σαν να ειχα αντλια -> ψυγειο ->ψυγειο -> cpu ->gpu, απλα μπηκαν ετσι για λογους χωροταξιας.

Το περιεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι η gpu σε καθε περιπτωση μενει κολλημενη στους 36 βαθμους! Δηλαδη ανεβαζω τον επεξεργαστη αυτη τιποτα. Ανεβαζω την gpu στα 702/1010 (απο 660/950) στους 36 παλι!!:brutal009:

Ειναι λογικο αυτο που συμβαινει??? Η gpu προφανως ειναι υπερβολικα κατω και δεν εχει νοημα να ειναι εκει. Σκεφτομαι για διακλαδωση πριν την gpu ωστε να περναει η μιση ποσοτητα νερου και η αλλη μιση να πηγαινει απο την cpu κατευθειαν στο ψυγειο μπας και πεσει λιγο ο επεξεργαστης.

Εχει κανεις καμια ιδεα/συμβουλη???

p.s. Θα ανεβασω και foto αργοτερα αλλα για την ωρα στο κουτι γινεται το ελα να δεις...:D

Αν δεν εκανε κανάλι σε σχήμα V καταμήκος της ρωγμής φυσικό είνια να μην σταματήσει η διαροή. Το μπλοκ του επεξεργαστή το έβγαλες και το ξαναέβαλες η το άφησες όπως ήταν?

Ισως η διαταξη ,αντλία-επεξεργαστής-καρτα-ψυγείο-αντλία σου έδεινε καλύτερα αποτελέσματα

Αν δεν εκανε κανάλι σε σχήμα V καταμήκος της ρωγμής φυσικό είνια να μην σταματήσει η διαροή. Το μπλοκ του επεξεργαστή το έβγαλες και το ξαναέβαλες η το άφησες όπως ήταν?

Ισως η διαταξη ,αντλία-επεξεργαστής-καρτα-ψυγείο-αντλία σου έδεινε καλύτερα αποτελέσματα

Δικιο εχεις για το V. Για τον κυκλο εννοεις αντλία-επεξεργαστής-καρτα-ψυγείο-ψυγειο-αντλία? Αν ναι δεν καταλαβαινω την διαφορα απο αυτο που εχω, αλλα και παλι για ποση διαφορα μιλαμε? Παντως, επειδη το ενα ψυγειο βρισκεται στον πατο του κουτιου και το αλλο στην οροφη ειναι λιγο δυσκολο να παει ετσι.

Γινεται καπως να μην ψυχεται τοσο πολυ η καρτα ωστε να ψυχεται περισσοτερο η cpu?

Edit: To block το εβγαλα και το ξαναβαλα αλλα σιγουρα το εχω βαλει σωστα...

• 3 weeks later...

Μια γενικη αποψη του pc αν και θελω να αλλαξω ανεμιστηρες στο κατω ψυγειο και να το βγαλω απ εξω, μιας και τωρα ειδα οτι εχει ετοιμες τρυπες στον πατο το κουτι για να περασουν τα λαστιχα :o

Warning: Μουφα τα coolermaster με το on/off! Τα μισα led μου εχουν καει!!!

Δυστυχως και τα λαστιχα δεν ειναι τελικα UV αλλα τι να κανεις..

Νερακι εβαλα WFI χωρις τιποτα αλλο. Δεν χρειαζεται κατι αλλο, ετσι???

[ATTACH]3070[/ATTACH]

Οι παρακατω θερμοκρασιες μετρηθηκαν με 20C στο δωματιο. Για τον 8500 πως τα βλεπετε τα temps?

Μα στους 33 η καρτα?????:eek: Κριμα παντως γιατι η συγκεκριμενη δεν ανεβαινει με τιποτα :(

post-952-1414343137,7529_thumb.jpg

post-952-1414343137,7727_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.