masxerofkartis143 Απρίλιος 25, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Λπίπον δεν έπροκιτω να πάρεμβω άλλα αφου θες τόσο πολύ την βόηθεια να στην δώσω Να πάρεις 2 γώνιες και να τις βάλεις κάτα μήκος το ράδιατερ με το τελός να είναι προς τα ρακόρ και να αφήσεις κανένα 2 έκατοστα άποσταση απο το άλλο μέρος του ψύγειου και απο κεί να το κρεμμάσεις απ'το psu bridge και το άλλο απο το motherboard tray (αν δεν λάνθα νομαι έχει το ίδιο τελείωμα με την kandalf) έκει μπορείς να βάλεις άνετα 1 2 πλο ραδίατερ άλλα θα χρείαστεις cable management xrist style Άν θες κάνε με add msn (haker3000@gmail.com) να σου δείξω 1 πάραδείγμα (Σύγνωμη άλλα λόγο μεγέθους ων φωτογραφιων δεν μπορώ να το βγάλω έξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 25, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 @ masxerofkartis143 λιγο περιεργο αυτο που λες αλλα θελω να το δω. Cable management θελω ουτως η αλλως! LOL!!! Αυτο το καλωδιο της μητρικης δεν μπαινει πουθενα παναθεμα το!! Και πανω απ ολα παλι καλα που ειναι sleeved τα καλωδια του enermax!! Σορρυ που δεν το ειπα πιο πριν αλλα εψαχνα το link. Την ιδεα για να μπει στο πανω μερος με rad support την ειχα απο εδω: http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1690577 Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω πως το εχει στηριξει... Δειτε το κι εσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 26, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Κι αύτο θα γίνοταν άλλα απ'οτι βλέπω στο κούτι σου έχεις 2 dirves και η αντλία είναι έκει που είναι τα drive bays αρα δεν σε πολύπερνει να θυσίασεις 2 drive bays η κάλυτερη λύση πίστυεω είναι αυτή που σου είπαΑναφέρομουν σε κάτι τετοιο που ίσως να είναι η μόνη λύση έτσι που τα χεις έκει μέσα:http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 26, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 γιατι δεν το βαζεις ετσι να ξεμπερδευεις . με 2 γωνιες και δεν εμποδιζει και τα καλωδια [ATTACH]2685[/ATTACH] σορρυ για την φοτο αλλα ειναι απο το paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 26, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Στο link που δινεις δεν βλεπω κανενα ψυγειο και ουτως η αλλως δεν ψηνομαι να ανοιξω τρυπες στο m/b tray. Το μονο που θα εκανα, κι αυτο μονο αν απαιτηθει, ειναι να ανοιξω καμια τρυπα για βιδες. Στειλε τη φωτο που λες παντως στην οποια φαινεται πως μπαινει το ψυγειο να παρω καμια ιδεα.Οσο για το χωρο στα drive δεν εχεις δικιο. Συνολο το κουτι εχει 7. Οπως τα εχω τωρα εχω 1 κενο και σε 1 εχω βαλει ενα κουτακι που ειναι για αποθηκευση πραγματων (Ψιλο-αχριστο δλδ!). Με τοποθετηση των cd και του floppy κατω-κατω μενουν 2 κενες θεσεις πανω και αμεσως μετα 2 θεσεις στιις οποιες θα υπαρχει μονο η αντλια. 4 στην ουσια κενες για να μην εμποδιζεται η ροη του αερα στο ψυγειο. Δεν ειναι προβλημα αυτο.Εκει παντως βολευει πολυ το ψυγειο μιας και εχει ετοιμες τις τρυπες γα τα fans και οι σωληνες μπαινουν ανετα χωρις περιεργα καμπυλωματα. Οποτε αν ξερεις πες μου πως μπορω να το στηριξω εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 26, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 γιατι δεν το βαζεις ετσι να ξεμπερδευεις . με 2 γωνιες και δεν εμποδιζει και τα καλωδια [ATTACH]3014[/ATTACH] σορρυ για την φοτο αλλα ειναι απο το paint Τωρα το ειδα. Μαλλον ποσταρες την ωρα που εγραφα. Ρε φιλε θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο μαζεμενο και πιο πρακτικο το κουτι. Αν παω να τραβηξω το κουτι εξω και ειναι χυμα απ εξω το ψυγειο, θα το στειλω για μπανιο το pc... . Αν δεν γινεται να μπει μεσα παντως με καποιο τροπο θα αρχισω να το σκεφτομαι. Δωσε τα φωτα σου please!!! Κατι που θυμηθηκα τωρα: Σε 1 λιτρο wfi ποσο betadin να ριξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 26, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Για το καλώδιο του mobo , όταν εγώ είχα case το είχα κάτω από το mobo , φυσικά μπορείς να κόψεις και το case Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 26, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Λοιπον νομιζω οτι το βρηκα!:020: Θα παρω διπλο μιας και η διαφορα σε τιμη ειναι ελαχιστη και θα μπει στο πανω μερος. Για να μπει εκει θα κανω το εξης: Θα παρω δυο μετταλικα κομματια σε σχημα Π (Σαν rad support) ωστε να περιβαλλουν το ψυγειο και θα ανοιξω τρυπες σε αυτα για να περασουν βιδες. Τα κομματια θα ειναι πιο μεγαλα απο το ψυγειο για να μπορουν να μπουν και οι 8 βιδες στις ηδη υπαρχουσες τρυπες στο κουτι ωστε να μην το δω να σκαει κατω και μεινω χωρις pc... Αντι για τα κομματια αυτα σκεφτομουν να κανω το ιδιο χρησιμοποιωντας mesh panel για να ειναι πιο ωραιο. Θα το τυλιξει γυρω-γυρω το ψυγειο και θα στερεωθει με βιδες. Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως δεν αντεχει το βαρος. Και οσο μεινει το βαζω στους ανεμιστηρες να ομορφεινει (Το ηδη υπεροχο ) κουτι μου! Τι λετε? Αντε απο Δευτερα να παραγγειλω το διπλο να το βαλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 26, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 και στις 2 περιπτοσεις δεν θα εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 26, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Ωραια τοτε! Παω για mesh panel! Ευχαριστω πολυ antoni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 27, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Μόνο δόκιμασε 2πλο πανελ για να κράτησει πάραπανω κια γι περίσσοτερη άσφάλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Απρίλιος 27, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Ok! Απο Τεταρτη πιστευω να ειναι ολα ετοιμα. Θα επιστρεψω με φωτο και temps! Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάϊος 8, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Παίδες please help!!! Εκανα την επέκταση αλλα η ολη διαδικασία πηγε απο την αρχη πολύ στραβα με διαφορα τραγελαφικά να συμβαίνουν... 1) Γυρισα 9 φαρμακεια για να βρω μπουκαλι WFI. Σε καποια απο την απογνωση αρχισα να το αγοραζω σε καψουλες μιας και πιστευα οτι δεν θα το βρω πουθενα :smile045: 2) Τα ρακορ που ειχα παραγγειλει ειχαν τελειωσει και αναγκαστηκα και πηρα απο αλλου (ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε..) τα οποια δεν παταγαν καλα στο plexy της αντλιας με αποτελεσμα να εχω διαροες . Ουτε εξτρα τεφλον εκανε δουλεια ουτε επιπλεον σφιξιμο. Εκτως αυτου αργησε και η παραγγελεια...:mad: Τελικα ειπα να το αντιμετοπισω με o-rings και θα τα ειχα καταφερει αλλα... εγινε το μοιραιο για το οποιο θελω και τη βοηθεια σας! 3) Το αποκορυφωμα λοιπον ειναι οτι απο το σφιξε-σφιξε μπας και σταματησει η διαρροη εσπασε το plexy στο σημειο που φαινεται παρακατω:sauer030:!!! Πλεον δεν το πουλαει κανεις Ελλαδα και απο εξω εψαξα και θα μου παει τα διπλα λεφτα.. Ξερει κανεις αν γινεται καπως να το στεγανοποιησω? π.χ. σιλικονη, κολλα η κατι αλλο??? Και αν γινεται που μπορω να το βρω? Με ολα αυτα ειμαι 5 μερες χωρις υπολογιστη και για να τον ανοιξω πηγα και πηρα ενα μουφα που εμοιαζε με το δικο μου μπας και γινοταν κατι αλλα τζιφος και θελω το συντομοτερο δυνατο να το επιστρεψω... Παρακαλω πολυ οποιον ξερει να μου πει! P.S Τουλαχιστον με την τοποθετηση του ψυγειου ολα ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 10, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Chris Δυστυχώς φίλε μου το σημείο του σπασίματοςείναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί με επιτυχία.Μπορείς να δοκιμάσεις όμως να το κολλήσεις με κάποια κόλα κυανοακρυλικής βάσης (Logo)Κάνε ένα κανάλι σχήματος - V - καταμήκος της ρωγμής για να μπει αρκετή κόλα σε βάθος και να μην μείνει μόνο επιφανειακά .Βάλε πολλές στρώσεις κόλα αφήνοντας την κάθε φορά να στεγνώσει φτάνοντας τελικά μέχρι την επιφάνεια .Οταν βάλεις το ρακόρ βάλε ΩΠΟΣΔΉΠΟΤΕ ORING το οποίο θα είναι ενσωματομένο στο ρακόρ και οχι απλα να πατάει πανω σε αυτόΣτο σπείρωμα του ρακόρ βάλε κόλα σιλικόνη διάφανη (η κάποια αλλη κόλα πχ UHU ) για να ενισχύσεις την στεγανοποιήση .Καλο θα ήταν αν επιτύχεις να μην ξαναβγάλεις το ρακόρΚαλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 10, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 ή πάρε άλλο καπάκι νομίζω και αυτό εδώ κάνει http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976865&product=1041193 αλλά θα χρειαστείς δοχείο μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάϊος 11, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Chris Δυστυχώς φίλε μου το σημείο του σπασίματοςείναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί με επιτυχία.Μπορείς να δοκιμάσεις όμως να το κολλήσεις με κάποια κόλα κυανοακρυλικής βάσης (Logo)Κάνε ένα κανάλι σχήματος - V - καταμήκος της ρωγμής για να μπει αρκετή κόλα σε βάθος και να μην μείνει μόνο επιφανειακά .Βάλε πολλές στρώσεις κόλα αφήνοντας την κάθε φορά να στεγνώσει φτάνοντας τελικά μέχρι την επιφάνεια .Οταν βάλεις το ρακόρ βάλε ΩΠΟΣΔΉΠΟΤΕ ORING το οποίο θα είναι ενσωματομένο στο ρακόρ και οχι απλα να πατάει πανω σε αυτόΣτο σπείρωμα του ρακόρ βάλε κόλα σιλικόνη διάφανη (η κάποια αλλη κόλα πχ UHU ) για να ενισχύσεις την στεγανοποιήση .Καλο θα ήταν αν επιτύχεις να μην ξαναβγάλεις το ρακόρΚαλή επιτυχίαThanks. Καταρχην να πω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο αλλα επειδη το εψαξα λιγο θελω να σε ρωτησω. Βρηκα οτι το plexy κολλαει καλυτερα με εποξικη αντι για κυανοακρυλικη κολλα (ακομα και super-glue) αλλα ακομα καλυτερα (οσο κουλο κι αν ακουγεται) κολλαει με χλωροφορμιο. Βασικα σκεφτομαι την λυση του χλωροφορμιου γιατι πιστευω πως θα διεισδυσει στη ρογμη χωρις να χρειαζεται να κανω καναλι με σχημα V (αν πιστευεις οτι δεν θα πιασει please πες). Επισης σκεφτομουν να λιωσω τριματα plexy στο χλωροφορμιο και να το βαλω μπολικο στην εξωτερικη πλευρα του tank και να καλυψω τη ρογμη ωστε να το ενισχυσω. Το προβλημα ειναι πως οτι εχω βρει για το πως κολλαει το plexy αφορα λειες επιφανειες και οχι ανωμαλες. Και ποσο μαλλον ρογμες που δεν ειναι καν ευθεια. Επισης να σου πω οτι με το ρακορ πανω, εχωντας βαλει teflon στο σπειρωμα το νερο απλα γλυφει το tank, δεν βγανει με πιεση και γι αυτο σκεφτομαι οτι παρολο που ειναι δυσκολο το σημειο οτι μπορει κατι να γινει. Τι προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 11, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Για το χλωροφόρμιο όντως ισχύει αλλά μια που είναι δυσεύρετο ,γιαυτό πρότεινα την κόλαΕποξική δεν έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να πώ αν είναι καλύτεροΑυτό που θέλεις να κάνεις με τα τρίματα θα γίνει πολύ πιο εύκολα με το κανάλι Και θα κολήσεις την ρωγμή αλλα και θα προσθέσεις υλικό πάνω απο αυτήΠιστεύω οτι έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας με αυτό τον τρόπο αλλίως δεν θα το το πρότεινα .Το έχω δοκιμάσει σε ενα ραγισμένο δοχειο νεροπαγίδας σε σύστημα αέρος και είχε απόλυτη επιτυχία καi εκεί είχε αέρα πίεσης 6 Bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 11, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Χλωροφόρμιο μπορει να βρει στο φαρμακείο της γειτονιάς πολύ φτηνά.Ενδεικτικά ενα μπουκαλάκι + σύριγγα + 2 μάσκες εχουν περιπου 1,20.Αλλα ειναι πολυ επικίνδυνο και τοξικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 11, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Χλωροφόρμιο μπορει να βρει στο φαρμακείο της γειτονιάς πολύ φτηνά.Ενδεικτικά ενα μπουκαλάκι + σύριγγα + 2 μάσκες εχουν περιπου 1,20.Αλλα ειναι πολυ επικίνδυνο και τοξικό.Είχα την εντύπωση ότι δεν το πουλούσαν έτσι εύκολα λόγο της επικινδυνότητας του .Τι να πείς............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 11, 2008 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Είχα την εντύπωση ότι δεν το πουλούσαν έτσι εύκολα λόγο της επικινδυνότητας του .Τι να πείς............μπροστα στο κερδος δεν υπολογιζουν τιποτα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.