apotsi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ SE ΚΙΝΗΤΩΝ: K750, D750, W800, W550, W900, K600, K500, Z520, S700, V800, Z600, V600, Z1010, T300, T610, T630, T68Αγαπητοί φίλοι,Είπα να βάλω και εδώ στο σπίτι το γνωστό και εύχρηστο πρόγραμμα συγχρονισμού MyPhoneExplorer για να "κατεβάσω" από το K750i μου και εδώ τα contacts μου. Λέω... "Δεν μπαίνω να κατεβάσω καμιά πιό ενημερωμένη έκδοση;"Μπαίνω λοιπόν στο site του developer (είναι free το πρόγραμμα) και γράφει το εξής (γνώστες γερμανικών... βοήθεια):"Das Projekt MyPhoneExplorer ist auf meiner Homepage nichtmehr verfügbar, da ich die Rechte dieses Programms an einen großen Softwarehersteller verkauft habe. In meinen zukünftigen Projekten werde ich mich ausschließlich Nokia-Handys widmen."Από μιά χαζομετάφραση με το Systran διάβασα το παρακάτω..."The project MyPhoneExplorer is not more available on my homepage, since I sold the rights of this program to a large software producer. In my future projects I will dedicate myself excluding Nokia mobile phones."Ξέρω η τελευταία πρόταση δεν βγάζει νόημα, αλλά η πρώτη βγάζει και παραβγάζει... Enjoy it while it lasts, λοιπόν...Έχουν αφαιρεθεί τα links για download, αλλά από το Google Cache βρήκα και παίζει ακόμα το παλιό download link για την v1.3.3 του προγράμματος. GET IT !!!
varelasj Απρίλιος 1, 2006 #2 Απρίλιος 1, 2006 Μπορεις και μεσω outlook να κανεις συγχρονισμο και να παρεις και τα contacts σου .
apotsi Απρίλιος 1, 2006 Author #5 Απρίλιος 1, 2006 Outlook ??? Μέσω του PC Suite λέτε...; Δεν έχω δεί πιό άχρηστο πρόγραμμα....Άσε που μπορεί να γίνουν μπάχαλο τα contacts από το Outlook....Το MyPhoneExplorer είναι εγγύηση. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, χάνετε.
kostza Απρίλιος 1, 2006 #7 Απρίλιος 1, 2006 In meinen zukünftigen Projekten werde ich mich ausschließlich Nokia-Handys widmen.Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθεί στο μέλλον αποκλειστικά με Nokia κινητά. Η πρωτη πρόταση είναι σωστά μεταφρασμένη.
kostza Απρίλιος 1, 2006 #9 Απρίλιος 1, 2006 Μάλιστα... Πολύ ωραία...Μήπως έχεις Nokia..η..ιδέα μου είναι..?:017:
apotsi Απρίλιος 1, 2006 Author #10 Απρίλιος 1, 2006 Ειρωνικό ήταν... Δεν διάβασες στο πρώτο post ???Είπα να βάλω και εδώ στο σπίτι το γνωστό και εύχρηστο πρόγραμμα συγχρονισμού MyPhoneExplorer για να "κατεβάσω" από το K750i μου και εδώ τα contacts μου.
mefistofelis Απρίλιος 2, 2006 #11 Απρίλιος 2, 2006 Δεν το εχω δοκιμασει αυτο αλλα ειμαι πληρως καλυμμενος απο το floats mobile agent.Τα εχει συγκρινει κανεις?
kostza Απρίλιος 2, 2006 #12 Απρίλιος 2, 2006 Ειρωνικό ήταν... Δεν διάβασες στο πρώτο post ???Να σε πειράξω ήθελα αλλα την πάτησα γιατί δεν είδα ότι είχες ποστάρει και το τι κινητό έχεις!:106: φιλικά πάντα!:048:
Iannis Ιούνιος 8, 2006 #15 Ιούνιος 8, 2006 Οτι θυμαμαι χαιρομαι εγω Το ξεθαψα to thread γιατι εχω S700iΕιδα οτι εχει μονο COM συνδεσεςι. Εγω εχω ενα blue δοντι se USB απο άλλη εφαρμογή για Nokia (Το ειχα παρει από Πλαισιο.) Πως θα συνδεσω το s700i στο PC???Εχω κατεβάσει την Ver 1.4.4
apotsi Ιούνιος 8, 2006 Author #16 Ιούνιος 8, 2006 Κάπου το bluetooth stack του dongle σου μπορεί να δημιουργεί virtual com ports... Από εκεί και πέρα, απλά πήγαινε στο πρόγραμμα και επέλεξέ την.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.