Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για χρήστες SonyEricsson κινητών !!!

apotsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ SE ΚΙΝΗΤΩΝ: K750, D750, W800, W550, W900, K600, K500, Z520, S700, V800, Z600, V600, Z1010, T300, T610, T630, T68

Αγαπητοί φίλοι,

Είπα να βάλω και εδώ στο σπίτι το γνωστό και εύχρηστο πρόγραμμα συγχρονισμού MyPhoneExplorer για να "κατεβάσω" από το K750i μου και εδώ τα contacts μου. Λέω... "Δεν μπαίνω να κατεβάσω καμιά πιό ενημερωμένη έκδοση;"

Μπαίνω λοιπόν στο site του developer (είναι free το πρόγραμμα) και γράφει το εξής (γνώστες γερμανικών... βοήθεια):

"Das Projekt MyPhoneExplorer ist auf meiner Homepage nichtmehr verfügbar, da ich die Rechte dieses Programms an einen großen Softwarehersteller verkauft habe. In meinen zukünftigen Projekten werde ich mich ausschließlich Nokia-Handys widmen."

Από μιά χαζομετάφραση με το Systran διάβασα το παρακάτω...

"The project MyPhoneExplorer is not more available on my homepage, since I sold the rights of this program to a large software producer. In my future projects I will dedicate myself excluding Nokia mobile phones."

Ξέρω η τελευταία πρόταση δεν βγάζει νόημα, αλλά η πρώτη βγάζει και παραβγάζει... Enjoy it while it lasts, λοιπόν...

Έχουν αφαιρεθεί τα links για download, αλλά από το Google Cache βρήκα και παίζει ακόμα το παλιό download link για την v1.3.3 του προγράμματος.

GET IT !!!

Μπορεις και μεσω outlook να κανεις συγχρονισμο και να παρεις και τα contacts σου :).

Outlook ??? Μέσω του PC Suite λέτε...; Δεν έχω δεί πιό άχρηστο πρόγραμμα....

Άσε που μπορεί να γίνουν μπάχαλο τα contacts από το Outlook....

Το MyPhoneExplorer είναι εγγύηση. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, χάνετε.

In meinen zukünftigen Projekten werde ich mich ausschließlich Nokia-Handys widmen.

Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθεί στο μέλλον αποκλειστικά με Nokia κινητά. Η πρωτη πρόταση είναι σωστά μεταφρασμένη.

Ειρωνικό ήταν... Δεν διάβασες στο πρώτο post ???

Είπα να βάλω και εδώ στο σπίτι το γνωστό και εύχρηστο πρόγραμμα συγχρονισμού MyPhoneExplorer για να "κατεβάσω" από το K750i μου και εδώ τα contacts μου.
Ειρωνικό ήταν... Δεν διάβασες στο πρώτο post ???

Να σε πειράξω ήθελα αλλα την πάτησα γιατί δεν είδα ότι είχες ποστάρει και το τι κινητό έχεις!:106:

φιλικά πάντα!:048:

• 2 months later...

Οτι θυμαμαι χαιρομαι εγω Το ξεθαψα to thread γιατι εχω S700i

Ειδα οτι εχει μονο COM συνδεσεςι. Εγω εχω ενα blue δοντι se USB απο άλλη εφαρμογή για Nokia (Το ειχα παρει από Πλαισιο.) Πως θα συνδεσω το s700i στο PC???

Εχω κατεβάσει την Ver 1.4.4

Κάπου το bluetooth stack του dongle σου μπορεί να δημιουργεί virtual com ports... Από εκεί και πέρα, απλά πήγαινε στο πρόγραμμα και επέλεξέ την.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.