squid Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 .Πως μπορω να εχω τον inkjet μου ετοιμο για τυπωμα παντα ενω ομως τον χρησιμοποιω αραια και μπορει να καθεται αχρησιμοποιητος για πολυ καιρο ? ... Υπαρχουν τροποι ? Canon Pixma IP 1500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Καλά δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά θα κάνει πιθανότατα μόνος του ςπεριοδικούς καθαρισμούς αν θες όμως να τους ψιλογλιτώνεις μπορείς να βάλεις να εκτυπώνεται κατά περιοδικά διαστήματα ένα αρχειάκι με όλα τα χρώματα του εκτυπωτή σου για να τα ξεμπουκώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capone1442169151 Μάρτιος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Εγω καθε 20 ημερες περιπου, (3 εβδομαδες) κανω ενα clean απο το toolbox του εκτυπωτη και ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 O έπσον έχει άλλα κόλπα. Θες δε θες τον καθαρισμό θα στον κάνει. Και ο εξαμέλανος πετάει 5ευρο και βάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Απρίλιος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 παιδια ειχα εναν Epson Stylus color 4xx μαλλον ητανε, δε θυμαμαι, απο το 96 μου φαινεται μεχρι περυσι. Δεν τον χρησιμοποιουσα τακτικα και περυσι προσπαθησα να τον συνεφερω για να τον δωσω αλλα οτι και να εκανα δεν ηρθε στα ισα του με τιποτε. τον εδωσα τελικα δωρο ετσι οπως ητανε και με τα καινουρια μελανια που του περασα για να τον συνεφερω. Αν ηξερα τοτε αυτα τα δυο stickies .... Πηρα στη θεση του εναν Canon Pixma iP1500 (καλη αντικατασταση ή οχι?) και δεν τον εχω καν ανοιξει απο το κουτι του γιατι δεν εχω βρει ακομη μια φορμα διατηρησης του σε λειτουργια, μη μου ξεραθει σαν τον Epson, γιατι το θεμα ειναι οτι ΞΕΧΝΑΩ να κανω καθε 15 μερες μια-δυο τετραχρωμες εκτυπωσεις, ετσι την πατησα με τον Epson ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Το πιο απλο ειναι να τυπωνεις περιοδικα μια δοκιμαστικη σελιδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Εμενα πάντως με τον i560 δεν υπάρχει προβλημα. Μετά από 11 μήνες έκανα καθαρισμό καφαλής και εκτυπώνει οπως και πρίν δλδ αψογα Με γνησια μελάνια της canon δεν υπάρχει προβλημα πιστευω.(τοσο καιρό με canon δεν αντιμετώπισα πάντως_) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.