Jump to content

Scanner αργει πολυ (Epson Perfection 2480)

squid

Recommended Posts

.

Eχω το ενλογω scanner σε Athlon XP 2700+ / 1 Gb DDR333, USB 2.0. Στη δουλεια εχω ενα Epson Perfection 2400 σε Prescott 660 3.6 / 2 Gb DDR400, USB 2.0.

• Οταν σκαναρω μεγεθος Α5-Α4 @ 300dpi & 48bit στο 2480 κανει τεραστια διαλλειματα και κανει 1,5-3 λεπτα να τελειωσει το σκαναρισμα ... Ενω το 2400 κανει μερικα δευτερολεπτακια και χωρις κανενα διαλειμμα.
  • Επισης ο 2480 κανει διαφορους μηχανικους θορυβους και mini-παυσεις ενω το 2400 δεν κανει τιποτε απο αυτα ...

Tι μπορει να φταιει ? .....

Αν και δεν ξέρω από support σε scanner, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις σε χαμηλή ανάλυση και να δεις αν κάνει πολύ ώρα π.χ. στα 100dpi. Αν αργεί και εκεί τότε μάλλον έχει πρόβλημα ο scanner και δεν είναι θέμα bandwidth της USB θήρας.

Όχι. Έχεις δυνατό μηχάνημα. Αν έχεις άλλη συσκευή USB2.0, π.χ. USB stick μπορείς να τσεκάρεις την θήρα ώστε να διαπιστώσεις ότι δουλεύει σωστά και δεν είναι γυρισμένο σε USB1.1

USB2.0 : Hi-speed

USB1.1 : Full-speed

Τσέκαρε και αυτά στο BIOS.

Νομίζω οτι είναι λογικό εφ όσον είναι διαφορετικά μηχανήματα. Εάν εξ αρχής έκανε έτσι ή δεν υπάρχει πρόβλημα στο σκανάρισμα δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Εκτός εάν παίζει κάτι με τις usb όπως είπε ο John... που δεν νομίζω.

Όχι. Έχεις δυνατό μηχάνημα. Αν έχεις άλλη συσκευή USB2.0, π.χ. USB stick μπορείς να τσεκάρεις την θήρα ώστε να διαπιστώσεις ότι δουλεύει σωστά και δεν είναι γυρισμένο σε USB1.1

USB2.0 : Hi-speed

USB1.1 : Full-speed

Τσέκαρε και αυτά στο BIOS.

Στο ΒΙΟS εχει μονο enable - disable USB 1.1/2.0

Νομίζω οτι είναι λογικό εφ όσον είναι διαφορετικά μηχανήματα. Εάν εξ αρχής έκανε έτσι ή δεν υπάρχει πρόβλημα στο σκανάρισμα δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Εκτός εάν παίζει κάτι με τις usb όπως είπε ο John... που δεν νομίζω.

Δεν θυμαμαι πολυ καλα αλλα νομιζω οτι δεν εκανε ετσι απο την αρχη. Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα StarForce ? .... :017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.