mathewspirou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 ρε παιδια εχω ακουσει να λενε εχω επεξεργαστη 3.0 ghz και τον εχω βαλει στα 3.2 ghz πχ αληθευει κατι τετοιο και αν ναι πως γινετε να πειραματιστο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Ειναι το λεγομενο overclocking ψαξε λιγο στο forum αρχικα και θα σου λυθουν πολλες αποριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewspirou Μάρτιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 (( γινεται να μου πεις εσυ που να ψαξω σε πιο θεμα?? ι δωσε ενα link που λενε στο forum plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Το overcloking οπως ειπε και ο varelasj, ειναι μια λειτουργια με την οποια κανεις το επεξεργαστη ή οποιοδηποτε συστημα στο οποιο το εφαρμοζεις να δουλευει σε μαγαλυτερη συχνοτητα/standards στο overall απο οτι εχει ορισθει απο το εργοστασιο. Βεβαια αυτο εχει ενα αντικτυπο-οτι θα μειωθει κατα πολυ χρονος ζωης του εξαρτηματος, στην περιπτωση μας επεξεργαστης. Παραδειγμα ενας επεξεργαστης που θα ζουσε 7 χρονια, με overcloking θα ζησει 2. Αυτο γινεται γιατι με το overcloking τον πιεζεις να δουλεψει παραπανω απο οσο ειναι φτιαγμενος και μπορει να το κανει αλλα "τρωει" πορους ζωης του. Το παραπανω ειναι ενα απλο παραδειγμα, μπορει να ζησει πολυ παραπανω και αναλογα ποσο τον πιεζεις, ποσο ζεσταινεται (χρειαζεσαι καλη ψυξη μια να μην κανει μπαμ). Συμφερει αν ξερεις να το κανεις γιατι εναν επεξεργαστη και οποιοδηποτε εξαρτημα του υπολογιστη δεν το κρατας παραπανω απο 3 χρονια με τις ολο και μεγαλυτερες αναγκες για ισχυ και ποιοτητα εκτος αν δεν ασχολησαι πολυ με τον υπολογιστη αλλα σε αυτη την περιπτωση τι να το κανεις το overcloking αφου δουλευεις που και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Δες εδω κι εδω αρχικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewspirou Μάρτιος 30, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 ασχολουμαι με το πσ 24 ορες το 24ορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewspirou Μάρτιος 30, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 παιδια ειμαι τελιος ασχετος απο overclocking εχο εναν intel 3.00 ghz θελο να τον ανεβασω πως γινεται θα εβγνομονο οποιον κατσει και ασχολιθει να μου φτιακσει εναν οδηγο τι πρεπει να κανω γιατι ενα παλικαρι ιδια περιπτωση πηγα να κατεβασο τα programms απο ta links και δεν ηπυρχαν πια οι σελιδεσ παρακαλω helpppthanx!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Μάρτιος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Καλα δε νομιζω να μειωνεται τοσο δραματικα η ζωη του επεξεργαστη.Τοσο πολυ οσο λες ΝGF θα μειωνεται με extreme Overcklocking.Επισης κοιτα κ εδω που εχω γραψει καποια πραματακια http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19318Παντως στη κατηγορια του forum Οverclocking/CPU/Intel ειδα με τη μια πολλα θεματα που θα σε βοηθησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.