Jump to content

Ερωτηση για ειδικους!!!

mathewspirou

Recommended Posts

Το overcloking οπως ειπε και ο varelasj, ειναι μια λειτουργια με την οποια κανεις το επεξεργαστη ή οποιοδηποτε συστημα στο οποιο το εφαρμοζεις να δουλευει σε μαγαλυτερη συχνοτητα/standards στο overall απο οτι εχει ορισθει απο το εργοστασιο. Βεβαια αυτο εχει ενα αντικτυπο-οτι θα μειωθει κατα πολυ χρονος ζωης του εξαρτηματος, στην περιπτωση μας επεξεργαστης. Παραδειγμα ενας επεξεργαστης που θα ζουσε 7 χρονια, με overcloking θα ζησει 2. Αυτο γινεται γιατι με το overcloking τον πιεζεις να δουλεψει παραπανω απο οσο ειναι φτιαγμενος και μπορει να το κανει αλλα "τρωει" πορους ζωης του. Το παραπανω ειναι ενα απλο παραδειγμα, μπορει να ζησει πολυ παραπανω και αναλογα ποσο τον πιεζεις, ποσο ζεσταινεται (χρειαζεσαι καλη ψυξη μια να μην κανει μπαμ). Συμφερει αν ξερεις να το κανεις γιατι εναν επεξεργαστη και οποιοδηποτε εξαρτημα του υπολογιστη δεν το κρατας παραπανω απο 3 χρονια με τις ολο και μεγαλυτερες αναγκες για ισχυ και ποιοτητα εκτος αν δεν ασχολησαι πολυ με τον υπολογιστη αλλα σε αυτη την περιπτωση τι να το κανεις το overcloking αφου δουλευεις που και που.

παιδια ειμαι τελιος ασχετος απο overclocking εχο εναν intel 3.00 ghz θελο να τον ανεβασω πως γινεται θα εβγνομονο οποιον κατσει και ασχολιθει να μου φτιακσει εναν οδηγο τι πρεπει να κανω γιατι ενα παλικαρι ιδια περιπτωση πηγα να κατεβασο τα programms απο ta links και δεν ηπυρχαν πια οι σελιδεσ

παρακαλω helppp

thanx!!

Καλα δε νομιζω να μειωνεται τοσο δραματικα η ζωη του επεξεργαστη.Τοσο πολυ οσο λες ΝGF θα μειωνεται με extreme Overcklocking.Επισης κοιτα κ εδω που εχω γραψει καποια πραματακια http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19318

Παντως στη κατηγορια του forum Οverclocking/CPU/Intel ειδα με τη μια πολλα θεματα που θα σε βοηθησουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.