Jump to content

gainward agp 7800 gs 20 pipes και 512 μνημη

ultraex2005

Recommended Posts

Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι με την radeon 9800XT αξιζει η αλαγη σε 7800GS?

ΟΧΙ !!!Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα για να «πετάξεις» μια τόσο καλή κάρτα.

Η Gainward είναι υπέροχη αν και στον τομέα μνήμης μπορεί να είναι αργή.. ώμος είναι καλή σε υψηλές αναλύσεις. Τα 400Ε είναι ακριβά δεν λέω.. μετά όμως θα την αναζητούν πολλοί.. προς το παρόν το μόνο που μπορώ να έχω είναι μια Χ1600Pro AGP σε (λίγο καιρό).:095:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
ΟΧΙ !!!Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα για να «πετάξεις» μια τόσο καλή κάρτα.

Η Gainward είναι υπέροχη αν και στον τομέα μνήμης μπορεί να είναι αργή.. ώμος είναι καλή σε υψηλές αναλύσεις. Τα 400Ε είναι ακριβά δεν λέω.. μετά όμως θα την αναζητούν πολλοί.. προς το παρόν το μόνο που μπορώ να έχω είναι μια Χ1600Pro AGP σε (λίγο καιρό).:095:

Τα περισσοτερα παιχνιδια και κυριως τα καινουρια δεν τα σηκωνει πλεων η καρτα και το συστημα οπως ειπα θα το αλλαξω μεσα στο 2007. πληροφοριακα 3dmark05 μου βγαζει 3198 και απ οτι εχω δει η 7800gs βγαζει γυρω στα 6000marks μπορει και παραπανω ειναι καμποση η διαφορα και δεν ειναι αναγκη να παρω Gainward ετσι και αλιως ποτε δεν παιζω πανω απο 1280χ1024 μια xfx ισως να μου ελυνε τα χερια μεχρι τοτε.Τι λετε?

Τα περισσοτερα παιχνιδια και κυριως τα καινουρια δεν τα σηκωνει πλεων η καρτα και το συστημα οπως ειπα θα το αλλαξω μεσα στο 2007. πληροφοριακα 3dmark05 μου βγαζει 3198 και απ οτι εχω δει η 7800gs βγαζει γυρω στα 6000marks μπορει και παραπανω ειναι καμποση η διαφορα και δεν ειναι αναγκη να παρω Gainward ετσι και αλιως ποτε δεν παιζω πανω απο 1280χ1024 μια xfx ισως να μου ελυνε τα χερια μεχρι τοτε.Τι λετε?

Σωστά .. Aν πρόκειται για διπλάσια διαφορά.. το 2007 θα έχει βγει πιστεύω το Socket AM2 και DDR2 μνήμες οπότε θα έχεις και το ποιο γρήγορο PC του Forum ;) εκτός και αν σε προλάβουν άλλοι :p

πληροφοριακα 3dmark05 μου βγαζει 3198 και απ οτι εχω δει η 7800gs βγαζει γυρω στα 6000marks

Μην πιστευει τα 3DMark ειναι απλα ενδεικτικα.Μονο το real gaming θα σου δειξει αν αντεχει η καρτα αλλα και παλι εξαρταται απο το παιχνιδι.

Εγώ πάντως που μόλις έσκασα €450,0 για μια XFX 7800GS XT/AGP κι ένα τροφοδοτικό HEC ACE480, δεν το έκανα λόγω οικονομικής στενότητας. Το έκανα διότι πιστεύω πως έτσι έδωσα 2 χρόνια ακόμα ζωής στο τρέχον σύστημά μου σε ότι αφορά τα παιχνίδια και μόνο. Διότι για όλα τα υπολοιπα έχει πολλά παραπάνω από 2 χρόνια ζωής.

Πηγαίνοντας σε λύση PCI, δεν αλλάζεις μόνο μητρική, αλλά και επεξεργαστή και μνήμες. Και κυρίως, πρέπει να αποφασίσεις τι θα το κάνεις το παλιό σου σύστημα, που πλην των σύγχρονων games είναι μια χαρά (και με usb του, και με SATA του, και με τα Firewire του, και με τα LAN του, και με όλα του).

Άρα, δεν είναι μόνο θέμα οικονομικής στενότητας, αλλά και αναγκών, διάθεσης του εκάστοτε χρήστη, όπως και αποφυγή περιττών διαδικασιών, βαβούρας και καθυστέρησης.

Αντίθετα, θα έλεγα ότι όποιος σκάει τόσα λεφτά σήμερα για μια κάρτα γραφικών AGP, μόνο από οικονομική στενότητα δεν διακατέχεται.

Just my 2 c

θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω!κυριως ειναι το θεμα της βαβουρας!!!αντε επεστρεψα και εγω μετα την απουσια μου λογο σοβαρων υποχρεωσεων(λεμε τωρα)!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.