MrMaFiA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 Πώς μπορό να αντιγράψο ένα πρόγραμμα που εχω έιδη ενγαταστήσει στα windows και να το μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή(χωρίs να χρησιμποποιήσω το cd)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Για κάποια προγράμματα γίνεται αυτό...mIRC ας πούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Για κάποια προγράμματα γίνεται αυτό...mIRC ας πούμε... Σωστα... αλλα για καποια αλλα δε γινεται οποτε εξαρταται απο το προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από MrMaFiA [Σήμερα, στις 14:06] Πώς μπορό να αντιγράψο ένα πρόγραμμα που εχω έιδη ενγαταστήσει στα windows και να το μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή(χωρίs να χρησιμποποιήσω το cd)??? Ποιό πρόγραμμα είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMaFiA Ιανουάριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 πχ. το norton antivirus2004- η καλύτερα ενα παιχνίδι πχ. HALF LIFE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιανουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Δεν νομίζω ότι έχεις ελπίδα.Τέτοια προγράμματα συνήθως κρατούν στοιχεία του λειτουργικού και δεν μπορόυν να δουλέψουν αλλού [ κατι παίζει με την registry ]:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αυτό γίνεται μόνο με πολύ λίγα προγράμματα και ελάχιστα παιχνίδια τα οποιά και δεν θέλουν install για να τρέξουν. (πχ. the sims, ΜΑΜΕ, cpuZ κτλ). ’μα το πρόγραμμα/παιχνίδι θέλει εγκατάσταση τότε δεν μπορείς να το μεταφέρεις έτσι απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Ιανουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Το Ηalf Life υπάρχει περίπτωση να παίξει απλά μεταφέροντας τον κατάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.