peterst Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Θέλω να μεταφέρω από την εν λόγω camera σε pc ένα video.Η δουλειά θα γίνει μέσω firewire.Δεν έχω ακόμα την camera k όταν την πάρω θα την έχω για λίγο k θέλω να κάνω γρήγορα τι δουλειά μου.1)πως θα μεταφέρω το video στο pc?θα είναι ένα αρχείο?τι μέγεθος θα είναι?τι μορφής θα είναι?τι κατάληξη θα είναι?2)όταν το πάρω στο σκληρό...πως θα το μετατρέψω σε dvd?θα χαλάσει η ποιότητα?ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 μεσω οποιασδηποτε σουιτας επεξεργασιας βιντεο, απο το windows movie maker ως το adobe premiere (με απειρα ενδιαμεσα :003: )θα ειναι μορφης avi, πολυ μεγαλο μεγεθος, με τις ιδιες σουιτες μπορεις να κανεις τη μετατροπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterst Μάρτιος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 ennoeis oti tha to kanw se mpeg2 me to movie maker k to allo?an nai ,pws tha to parw to arxeio sto skliro?yparxei apokwdikopoihths gia na paixtei to arxeio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 τo αρχείο θα το παρεις με το windows movie maker κλπ , θα ειναι μορφης avi, πολυ μεγαλο μεγεθος, και θα παιζει αυτοματα (εχουν τα ΧΡ το καταλληλο codec)μετα κανεις και μετατροπη σε mpeg2, με 1002 προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.