Aris137 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Το ένα έχει να κάνει με το γράψιμο μέσα στα forum και γενικά σε όλα τα πλαίσια των web pages!Τι κακό είναι αυτό ρε παιδιά??Προσπαθώ να γράψω ελληνικά και δεν μπορώ,κοιτάξτε ένα παράδειγμα!Δεν θέλω να πάω σε format:090: !p.x. •ΗΙ ΐΑΏ²»·Ό±!Metafrash: Exw problhma!Το δευτερο πρόβλημα είναι ένα Nec-1300A το οποιο μάλλον τα έφτυσε!Γραφει cd και διαβάζει,διαβάζει και τα DVD αλλα δεν μπορεί να διαβάσει τα κενά DVD και φυσικά να τα γράψει!Ξαφνικά έγινε κι αυτό!Παιδιά θέλω τα φώτα σας! P.S. Με απασχολεί περισσότερο το πρώτο παιδιά!Thanks Greeklish!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 View>character encoding>και επέλξε τα Greek{firefox} Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 aris137. Το προβλημα με το nec σου το εχω και εγω ή ισως το ειχα. Ακριβως το ιδιο προβλημα. Εκανα στην αρχη firmware upgrade αλλα τιποτα. Μετα αλλαξα το firmware του δικου μου (401S) με το firmware αλλου μοντελου (811S) και αναγνωριζε τα αδεια dvd. Πηγα να γραψω ενα αδειο dvd και ειπε πως ειναι αδειο, ετοιμο για εγγραφη αλλα τελικα δεν μπορουσε να γραψει στη συσκευη οπως υποστηριζε. Θα δοκιμασω και με αλλο προγραμμα εγγραφης. Κανε και εσυ firmware upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Κι εγώ το παλιό NEC που είχα , δεν θυμάμαι μοντέλο, παρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. No DVD writing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάρτιος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Έπρεπε να σας πω ότι το πρόβλημα με την γραμματοσειρά μου το κάνει ο Internet explorer και όχι ο firefox!Το ψάχνω ακόμα!Μάλλον θα βάλω την beta 7!Θα το κάνω το firmware αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Μάλλον θα βάλω την beta 7!Μεινε εκει που εισαι καλυτερα...και για ακομα καλυτερα get firefox:023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάρτιος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Παιδια σας γραφω μεσα απο τον νεο μου explorer 7!Κατεβασα την beta 2 και μου αρκει για την χρηση που κανω!Για τις δουλειες μου και αλλες σοβαρες ενασχολησεις χρησιμοποιω μονο firefox εδω και πολυ καιρο!Τα εχουμε ξαναπει...ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη!Παει αυτο!Μενει το Nec να φτιαξουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARoN Απρίλιος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 και εμένα μου το κάνει αυτό ο explorerχρησιμοποιώ firefox και opera όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Απρίλιος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 αν πρόσθαισες κάποιο άλλο παρτ στον υπολογιστή σου παίζει να μη σου φτάνει η τροφοδοσία ρεύματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Δηλαδη να μην γραφει dvd επειδη δεν φτανει η τροφοδοσια? CD πως γραφει?Εξαλλου εχω το ιδιο προβλημα και αυτο ειναι απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη. Το μονο παραπανω ειναι δευτερος δισκος 80νταρης αλλα και χωρις αυτον πριν τα ιδια εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Απρίλιος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Παιδια και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το plextror αλλα μπηκα στο site(on site guaranty) και μου στειλαν αλλο, δεν ξερω αμα γινεται το ιδιο και για nec αλλα αμα εχει εγκυηση αλλαξε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.