Jump to content

Πρέπει να γυρίσω στο original firmware?

skydiver

Recommended Posts

Χαιρετώ παίδες, έχω ένα dvd rec ND 3520A και πριν καιρό φλάσαρα το firmware με την έκδοση LD3520 2.U3 Quiet Firmware Package.(αναγνωρίζεται σαν ND 3520AW)

Τελευταία παρατηρώ ότι γράφοντας dvd (χρησιμοποιώ τα tdk dvd-r 1-16x) οι ταινίες κάνουν κολλήματα στην αρχή σχεδόν όλες , ίσως και προς το τέλος!!!! Αυτό το κάνουν σε όποια ταχύτητα και να γραφτούν (8,12,16χ), ενώ στο pc παίζουν μια χαρά!!!Να σας πω ότι παλιότερα δεν είχα πρόβλημα με τα ίδια dvd!!

Σκέφτομαι λοιπόν να φλασάρω στο 3.06, νομίζω είναι το τελευταίο firmware, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ΠΡΩΤΑ το αρχικό 1.04 και μετά να πάω στο 3,06 ή αν μπορώ να πάω από το moded firmware στο τελευταίο της nec απ΄ευθείας.

Ευχαριστώ Hemispasm, θα το δοκιμάσω γιατί απ' ότι είδα σε αυτές τις εκδόσεις οι βελτιώσεις αναφέρονται σε σχέση με την ποιότητα εγγραφής στα ΤΥ και κάτι άλλα δισκάκια( +αφαίρεση riplock κλπ).

Βέβαια το φλασάρισμα το έκανα εξ΄αρχής για να γράφω σε 16χ, αλλά τι να το κάνεις αν δεν γράφονται σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.