skydiver Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 Χαιρετώ παίδες, έχω ένα dvd rec ND 3520A και πριν καιρό φλάσαρα το firmware με την έκδοση LD3520 2.U3 Quiet Firmware Package.(αναγνωρίζεται σαν ND 3520AW)Τελευταία παρατηρώ ότι γράφοντας dvd (χρησιμοποιώ τα tdk dvd-r 1-16x) οι ταινίες κάνουν κολλήματα στην αρχή σχεδόν όλες , ίσως και προς το τέλος!!!! Αυτό το κάνουν σε όποια ταχύτητα και να γραφτούν (8,12,16χ), ενώ στο pc παίζουν μια χαρά!!!Να σας πω ότι παλιότερα δεν είχα πρόβλημα με τα ίδια dvd!!Σκέφτομαι λοιπόν να φλασάρω στο 3.06, νομίζω είναι το τελευταίο firmware, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ΠΡΩΤΑ το αρχικό 1.04 και μετά να πάω στο 3,06 ή αν μπορώ να πάω από το moded firmware στο τελευταίο της nec απ΄ευθείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Δε νομιζω οτι θα εχεις κανενα προβλημα να φλασαρεις στο τελευταιο official της Nec Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydiver Μάρτιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Ευχαριστώ Hemispasm, θα το δοκιμάσω γιατί απ' ότι είδα σε αυτές τις εκδόσεις οι βελτιώσεις αναφέρονται σε σχέση με την ποιότητα εγγραφής στα ΤΥ και κάτι άλλα δισκάκια( +αφαίρεση riplock κλπ).Βέβαια το φλασάρισμα το έκανα εξ΄αρχής για να γράφω σε 16χ, αλλά τι να το κάνεις αν δεν γράφονται σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.