Jump to content

Επιτέλους new gen!

Necro

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστώ παιδιά!!!λοιπόν παιδεύτηκα με κάτι βίδες του κουτιού αλλά τα κατάφερα! λοιπόν default στα 560/1400 lol2to.th.jpg

2891

κάπου είχα δει πως στα 590/1600 που ναι η XFX XXX να βγαζει 3200 σε πιο δυνατο σύστημα φυσικά.

max temp στο 3dmark06: 56

δυστυχώς δεν έχω προλάβει να βάλω το 3dmark05 που ξέρω πόσο θα βγάλει η κάρτα από το πρώτο τεστ :p

--edit--

οκ είδα στο guru3d default 7600GT να βγαζει 3100 με 2 γιγα ραμ και FX που του ανεβαζει πολυ cpu άρα είμαστε οκ :)

απο που την πηρες και ποια η τιμη ??

>>καλοριζικη<<

multirama 220€

τη πήρα απο κει γιατί είναι κοντα μου το κατάστημα, άψογη εξυπηρέτηση και γενικά γρήγοροι στα rma και τέτοια

lol2ki.th.jpg

πάρε κόσμε να χεις!!! 3dmark05{1.0.0 έκδοση :p} 5868

πάντα μιλάμε για το κάτω σύστημα :)

ενδεικτικά guru3d.com με 7600GT default συχνότητες με FX και 2 γιγα ραμ έβγαλε 6031....άρα καλά είμαστε εδώ στα 5868 :)\\

--edit--

οι drivers είναι 84.21 δε θα δοκιμάσω σύντομα άλλους...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές :109:

Εγώ περιμένω τις Albatron και e-VGA του Πλαισίου για να πάρω.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα και την 7600GS, αλλά στα 150€ που μάλλον θα την δούμε, ίσως και να μην αξίζει να... γλυτώσεις τα 50-70€.

Καλορίζικη

Από θόρυβο?

Εγώ περιμένω τις Albatron και e-VGA του Πλαισίου για να πάρω.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα και την 7600GS, αλλά στα 150€ που μάλλον θα την δούμε, ίσως και να μην αξίζει να... γλυτώσεις τα 50-70€.

σκεφτόμενος τις τιμές του πλαισίου σου προτείνω να προμηθευτείς τώρα κάποια άλλη πάντως

από θόρυβο επειδή έβαλα και άλλο αθόρυβο fan μπορώ να πω πως ακούγεται, μη φανταστείς κανά τέρας, απλά ακούγεται ένα πράγμα σα φυσιματάκι....αρκετά διακριτικό για στοκ ψύκτρα....πάντως το καλύτερο είναι μετά από 2 ώρες ψιλοgaming/3dmark η θερμοκρασία πάνω από τους 56 δε πήγε, και αυτή εμφανίστηκε στο 3dmark06.

σκεφτόμενος τις τιμές του πλαισίου σου προτείνω να προμηθευτείς τώρα κάποια άλλη πάντως

Με παρηγορεί ότι θα δείρω υπάλληλο του Πλαισίου, που με επιρρεάζει στο να περιμένω, αν οι τιμές είναι υψηλές :077:

Για την ώρα απολαμβάνω την S3 Virge!!! :118:

ενδεικτικα:

CS:SOURCE 1280Χ1024 LCD 4ΧΑΑ 8ΧAF{έχω βρει πως εκεί απέδιδαν με την 6600GT τα μέγιστα στις γωνίες} όλα full, σταθερά πάνω από 40 60 fps...έπρεπε να ρίξω 2 smoke για να πέσει :)

cs:s stress test:102 fps

FEAR 1280Χ960 2XΑΑ 4ΧAF όλα maxed out ανετότατο gameplay....:)

μιλάμε τώρα για default ολόκληρο το σύστημα!!!

Την τσίμπησες τελικά την καρτούλα Necro, και από ότι είδα της έδωσες και κατάλαβε :D πολύ ωραίο σκορ πραγματικά.

Μεγιές, μεγιές και καλά frags :)

εγω που έχω μια 6800gt θα επωφεληθω με την αγορά μιας 7600gt?

Είσαι μια χαρά με την 6800GT. Νομίζω οι δύο αυτές κάρτες, 6800GT και 7600GT, είναι πάνω κάτω ισοδύναμες. Ανάλογα με τις συνθήκες του τεστ που θα τις υποβάλεις, την μία φορά θα υπερτερεί η μία την άλλη η άλλη.

Και εγώ που πάω από 6800LE (12pipes/6vertex όμως) σε 7600GT ποιο πολύ πάω λόγο αλλαγής από AGP σε PCIE. Αλλιώς θα καθόμουν με την 6800LE.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.