Jump to content

External Lan Cage

Vatos_locos

Recommended Posts

λοιπών ψαχνόμουν για ένα κουτάκι να βάλω έναν 250gb ΑΤΑ δίσκο που είχα και καθόταν και βρήκα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801996

100Mb είναι δεν περίμενα πολλά αλλά με mp3 θα το γέμιζα χέστηκα αν θα ήταν γρήγορο ή όχι :p

photos δεν έβγαλα γιατί είμαι σε μια εγρήγορση και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά οπότε θα γράψω 2-3 λογάκια και το αφήνω σε εσάς μετά

Pros

εύκολη εγκατάσταση

μηδέν παραμετροποίησης για το δίκτυο του δίνεις ip και λειτουργεί

υποστηρίζει FTP/SMB Server (λογικά είναι unix based δεν ξέρω και πολλά εκεί όμως )

μπορεί να φτιάξεις φακέλους που έχουν κωδικό πολύ εύκολα

Ορίζεις πότε να βάλει για ύπνο τον δίσκο αν δεν έχει συνδέσεις ώστε να μην δουλεύει συνέχεια

έχει DHCP server να και όλα σχεδόν τα ρούτερ έχουν και δεν ξέρω αν χρειάζεται πια :p

Cons

έχει ανεμιστήρα και ψιλο ακούγετε αν λειτουργεί μόνο αυτό στο δωμάτιο

έχει 100mb lan έναντι 1Gb

Φτωχό αλλά φιλικό web config

αυτά αν ξέχασα να αναφέρω κάτι ρωτήστετο :p

ταχύτητες επειδή τώρα τα γεμίζω με πράγματα

average uploade απο το pc μου με το Net Meter είναι στα 13.8Mbps

56459946cm9.jpg

average Download δεν έχω μετρήσει ακόμα :)

άκυρο αλλά το άνοιξα σε λάθος σημείο νομίζω :p αν μπορεί κάποιος να το πάει μια βόλτα από τα review.... sorry

100Mb είναι δεν περίμενα πολλά αλλά με mp3 θα το γέμιζα χέστηκα αν θα ήταν γρήγορο ή όχι :p

μου αρέσει που το έγραψα κιόλας ρε obi :p αργό γρήγορο για αυτό που το πήρα μια χαρά δουλειά κάνει :)

Obi εδώ είσαι το WD στο μαγαζί αντέγραψα ένα αρχείο από έναν φάκελο στο pc μου αν θες και upload πες μου σήμερα...

αυτό είναι.

http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=278

16280417om6.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.