geo_hal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Έχω μια κάμερα JVC GR-DF540E και θέλω να την συνδέσω με το pc μου, έτσι ώστε να επεξεργαστώ αυτά που έχω γράψει με κάποιο πρόγραμμα και να τα αποθηκεύσω στην συνέχεια ή να τα γράψω σε dvd. Τι χρειάζεται να κάνω για να γίνει αυτό; Η camera βγάζει usb και firewire. Με ποια από τις 2 συνδέσεις θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας; Εκτός απο το καλώδιο χρειάζετε να βρώ και drivers; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Μάρτιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Με firewire φυσικά. Τώρα προγράμματα υπάρχουν πολλά. Ενδεικτικά pinnacle studio, ulead video studio. Δεν χρειάζονται drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Οκ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Με firewire και μονο το usb ειναι μονο για webcam και βλακειες .Αν θες την γνωμη μου παντως ασχολησου και λιγο με το πρεμιερ (οχι των γκουντις).θα κανεις θαυματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Ναι ένα demo του premier που κατέβασα όντως κάνει πολλά πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Οντως το premier ειναι πολυ καλο εργαλειο και το προτεινω ανεπιφυλακτα αλλα καλυτερα για αρχη δοκιμασε το studio της pinnacle το ποιο ειναι πολυ πιο ευχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.