Jump to content

Αναβάθμιση από 1 σε 2 GB. Ερωτήσεις

GiorgosJ

Recommended Posts

Επειδή έχω πολύ καιρό να δουλέψω Photoshop, να κάνω μια ερώτηση.

Πότε ακριβώς χρειάζεται το photoshop πάνω απο 1GB μνήμη ??

Για παράδειγμα όταν δουλεύεις μεγάλα αρχεία. Και φτιάχνεις layers που μεγαλώνουν το αρχείο ακόμη περισσότερο. Επίσης ανάλογα με το μέγεθος του History που θα ορίσεις καταλαμβάνεται επιπλέον μνήμη :027:

Για παράδειγμα όταν δουλεύεις μεγάλα αρχεία. Και φτιάχνεις layers που μεγαλώνουν το αρχείο ακόμη περισσότερο. Επίσης ανάλογα με το μέγεθος του History που θα ορίσεις καταλαμβάνεται επιπλέον μνήμη :027:

Μιλάμε για φωτογραφίες πολύ μεγάλης ανάλυσης και πολύ μεγάλης ποιότητας, απο ψηφιακή και σε μορφή διαφορετική απο jpg. Αλλιώς δε νομίζω να μη φτάνει το 1GB μνήμης.

Μιλάμε για φωτογραφίες πολύ μεγάλης ανάλυσης και πολύ μεγάλης ποιότητας, απο ψηφιακή και σε μορφή διαφορετική απο jpg. Αλλιώς δε νομίζω να μη φτάνει το 1GB μνήμης.

Οι jpg φωτογραφίες είναι αρκετά συμπιεσμένες και χάνουν σε επεξεργασία. Για αυτό και το μέγεθός τους είναι πολύ μικρότερο από αρχεία .EPS πχ.

Άλλα αρχεία με μικρότερη συμπίεση και πολύ περισσότερη πληροφορία που επιτρέπουν καλύτερη επεξεργασία (διαφορετικό exposure, ισορροπία λευκού κλπ) είναι τα .RAW (.NEF σε Nikon, .ORF σε Olympus κλπ). Επίσης φανταστείτε να "διαβάζονται" εκατοντάδες από τις φωτό αυτές σαν thumbnails :101:

Σε ποιό Πλαίσιο έχει ακόμα UCCC Trascend;

Για να καταλάβω δηλαδή. Τι είναι μυστικό; "Στείλε μου pm να σου πω" και "πήγα και τις πήρα". Ε από που ρε αδελφέ πήγες και τις πήρες; Εκτός κι αν θέλουμε να βολευόμαστε μόνο ορισμένοι και συγκεκριμένοι, τότε πάω πάσο.

Για να καταλάβω δηλαδή. Τι είναι μυστικό; "Στείλε μου pm να σου πω" και "πήγα και τις πήρα". Ε από που ρε αδελφέ πήγες και τις πήρες; Εκτός κι αν θέλουμε να βολευόμαστε μόνο ορισμένοι και συγκεκριμένοι, τότε πάω πάσο.

:102: wtf? ηρεμίαααα...

Στο Πλάισιο στη Πάτρα τις πήρα.

Έλεγξα τα part numbers και απ' ότι καταλαβαίνω όλες οι transcend 1gb 400άρες χρησιμοποιούν Samsung chips...

:102: wtf? ηρεμίαααα...

Στο Πλάισιο στη Πάτρα τις πήρα.

Έλεγξα τα part numbers και απ' ότι καταλαβαίνω όλες οι transcend 1gb 400άρες χρησιμοποιούν Samsung chips...

Έλα σόρυ ήμουν υπερβολικός. Και σε πήρε η μπάλλα άδικα. Και να σκευτείς δεν θέλω για μένα (UCCC έχω). Απλά αυτό που γράφω παρατηρείται που και που. Μια ανεξήγητη μυστικοπάθεια.

Επί της ουσίας, οι Trascend δεν φοράνε πλέον UCCC, τουλάχιστο στην Αθήνα. Μάλλον θα τους ξέμειναν στην Πάτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.