johnnybegood Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 καλησπερα παιδια.εχω ενα η/υ με μητρικη dfi nb32sc που υποστηριζει fsb400 και επεξεργαστη pentium4 1.9 478.το προβλημα μου ειναι το εξης:θα μπορουσα να βαλω μια αλλη cpu 478 με διαφορετικο fsb π.χ 533 ειτε pentium ειτε celeron ωστε να αναβαθμισω τον η/υ?ξερω οτι απο τη μια η βαση του επεξεργαστη μπορει να ειναι η ιδια αλλα απο την αλλη αν η cpu ειναι π.χ 533fsb δε ξερω αν την αναγνωρισει και αν την αναγνωρισει αν η ταχυτητα του θα ειναι η σωστη.το μονο που ειμαι σιγουρος οτι η τιμη του fsb ρυθμιζεται μεσω του bios.αν και νομιζω οτι δε γινεται θα ηθελα αν τελικα μπορει να γινει αν αξιζει το κοπο και το χρημα να βαλω καποια αλλη cpu π.χ celeron στα 3 ghz 533fsb να δω καπιοα βελτιωση στις επιδοσεις ωστε να μη χρειαστει να αλλαξω ολο τον υπολογιστη.ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας....
varelasj Μάρτιος 21, 2006 #2 Μάρτιος 21, 2006 Αν θες να δεις απλα μια αυξηση των επιδοσεων του συστηματος σου μπορεις πολυ απλα να δοκιμασεις να του κανεις λιγο overclocking. Αν ψαξεις λιγο στο forum σιγουρα θα βρεις πως γινεται αυτο και τι κινδυνοι υπαρχουν αν κανεις κατι λαθος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.