Jump to content

Asus A8N SLI-SE επιτρεπει βασικο OC ?

squid

Recommended Posts

Εντάξει πάντα η jetway έφτιαχνε φτηνές μητρικές.Η dfi έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια,αλλά αυτό που δε ξέρουν πολλοί είναι οτι πάντα είχε μεγάλη παραγωγή παγκοσμίως!

Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη jetway που προτείνεις και πιθανότατα να είναι καλή για oc,αλλά είμαι σίγουρος οτι δε ξεπερνάει την αντίστοιχη dfi.

Κοιτα σε o/c ειναι πανομοιτυπες αλλα σε overall επιδοσεις και ειδικοτερα games την αφηνει αρκετα πισω.Τεσπα νομιζω οτι παμε για πολεμο και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του ποσταρισματος μου.Προτεινα δοκιμασμενα απο εμενα την μακραν καλυτερη μητρικη που υπαρχει στα 100ε χωρις μαλιστα να υπολειπεται σε τπτ απο τις dfi σας:042: Ισα ισα....Επισης αν καποιος απο τους πιο εμπειρους θελει μπορω να του την διαθεσω για ενα review και πιστεψτε με τα αποτελεσματα θα σας εκπληξουν!

Δεν μίλησε κανείς για πόλεμο φίλε μου.Δεν είναι κι αυτός ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.Ανταλλάσσουμε γνώμες σε φιλικά πλαίσια πάντα!Διευκρίνησα οτι δεν έχω δουλέψει τη συγκεκριμένη μητρική,αλλά πιστεύω οτι μπορεί όντως να είναι αξιόλογη και γιατί όχι άλλωστε.Παρ'όλα αυτά η jetway δε μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές μητρικές από παλιά.Αν όντως είναι τόσο καλή θα 'ναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Για την dfi αναφέρθηκα κυρίως επειδή ρώτησες αν ήταν πάντα η καλύτερη λύση.Σαφώς και δεν ήταν,αλλά τώρα είναι μια απ'τις καλύτερες και για πολλούς η καλύτερη.

ΟΚ παω πασο. Γι να την έχεις και να το λες ετσι θα ναι.

Υ.Γ.Τι πυκνωτές φοράει?

Embedded OC-CON high-polymer solid electrolysis aluminum capacitors for top o/c.Αυτο αναγραφουν σε manual και review sites φιλε μου.

Δεν μίλησε κανείς για πόλεμο φίλε μου.Δεν είναι κι αυτός ο σκοπός του φόρουμ άλλωστε.Ανταλλάσσουμε γνώμες σε φιλικά πλαίσια πάντα!Διευκρίνησα οτι δεν έχω δουλέψει τη συγκεκριμένη μητρική,αλλά πιστεύω οτι μπορεί όντως να είναι αξιόλογη και γιατί όχι άλλωστε.Παρ'όλα αυτά η jetway δε μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές μητρικές από παλιά.Αν όντως είναι τόσο καλή θα 'ναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Για την dfi αναφέρθηκα κυρίως επειδή ρώτησες αν ήταν πάντα η καλύτερη λύση.Σαφώς και δεν ήταν,αλλά τώρα είναι μια απ'τις καλύτερες και για πολλούς η καλύτερη.

Σιγουρα!Οταν λεω πολεμο μιλαω για το πειραγμα και αντιστοιχα για την(σε φιλικα πλαισια παντα)κοντρα που υπαρχει αναμεσα σε υποστηρικτες της εκαστοτε εταιριας.Φιλικα παντα Νικος.:066:

Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθουμε ουδεποτε ειπα οτι οι dfi δεν ειναι κορυφαιες μητρικες απλα υπαρχει και ανταγωνισμος που παει αντιστοιχα το ιδιο καλα.

Μίλησα για προσωπική χρήση του kbilly που απλά την πούλησε σε 3 μέρες. Την πήρε διαβάζοντας τις καλές κριτικές αλλά η πραγματική ζωή άλλα έδειξε. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος πάσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.