Viper-kt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Καλημερα παιδια! Εχω το εξης προβλημα: Εχω το ΝΕC 3520 με firmware 307. Δεν μου διαβαζει ενα δισκακι Primedisc double layer. Για την ακριβεια, το διαβαζει, αλλα το βγαζει κενο ενω υπαρχουν data μεσα. Εβαλα και το hacked firmware απο Ligy and Dee (ετσι γραφεται?) αλλα το βλεπει παλι κενο.ΑΛΛΑ. Ο αδερφος μου που εχει το ιδιο drive με firmware 104, το διαβαζει κανονικα!! Οπως και ενα dvd-rw της LG.Και ερωτω: Αν βαλω παλιο firmware (το 104) θα το διαβασει? Και γιατι με το καινουργιο (307) δεν το διαβαζει?ΥΓ: Το drive δουλευει κανονικα και αναγνωριζει αρκετα δισκακια double layer που δοκιμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Μάρτιος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Λοιπον, εβαλα στο drive του αδερφου μου την εκδοση 307 και στο δικο μου την 104 αλλα παλι το δικο μου δεν βλεπει το δισκακι ενω του αδερφου μου ολα μια χαρα. Τονιζω οτι αλλα δισκακια double layer τα βλεπει κανονικα.Μηπως φταει καποιο προγραμμα? Αλλα δεν μπορω να φανταστω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάρτιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Έχεις ελέγξει για StarForce;http://www.glop.org/starforce/http://www.daemon-tools.cc/dtcc/gamedb.php?letter=all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Μάρτιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Δεν εχω starforce. Τα μονα παιχνιδια που εχω βαλει ειναι το PES5 και FM2006 τα οποια δεν εχουν starforce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάρτιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Λοιπον, εβαλα στο drive του αδερφου μου την εκδοση 307 και στο δικο μου την 104 αλλα παλι το δικο μου δεν βλεπει το δισκακι ενω του αδερφου μου ολα μια χαρα. Τονιζω οτι αλλα δισκακια double layer τα βλεπει κανονικα.Μηπως φταει καποιο προγραμμα? Αλλα δεν μπορω να φανταστω τι.Αν δεν σου κάνει κόπο κάνε μία αλλαγή τα drives (εσένα με του αδερφού σου) να δεις τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Μάρτιος 21, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Το ειχα στο μυαλο μου αλλα ελεγα μηπως υπηρχε καποια λυση και μου ξεφευγε. Ευχαριστω για την βοηθεια, αν σκεφτεις κατι αλλο μην διστασεις να το προτεινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.