Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

αν δεν μπορειτα να τα βρειτε το ξαναλεω..............αστε τον ICE να τελειωσει......να βαλει και το μηχανημα πανω σε καποιον επεξεργαστη και ΑΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τελειωσουν τα tunings & last time configurations βαζετε τα θερμομετρακια σας και βλεπετε τι εγινε.........γιατι εγω αυτο θελω να δω............ο κοπος και η κουραση του ICE θα καταφερουν αυτο που λεει ο ιδιος ή τελικα πολυ φασαρια για το τιποτα?

οσοι εχουν τα γενια εχουν και τα χτενια.....ο καιρος γαρ εγγυς κλπ κλπ κλπ

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ICE

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:24]

δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? Ο ice απο την στιγμη που ασκει σαν επαγγελμα την ψυξη παει να πει οτι ειναι μαστορας και ξερει 5 πραματα. Απλα ή λογω του χαρακτηρα του ή μη σωστης διατυπωσης δημιουργει αντιπαθειες. Πχ δες το πρωτο του ποστ σε αυτο το thread..

Eγω απο αυτο καταλαβαινω οτι κανει τα αδυνατα δυνατα οχι για να μαθει,πειραματιστει,υπερχρονισει κλπ αλλα μονο για να μπει στο ματι καποιου ανεξαρτητου κοστους και εργασιας.

Και να σου πω κατι φιλε μου. Δεν μας νοιαζουν τοσο τα μειον εδω. Περισσοτερα πιστευω οτι ζηλευουμε τα καλα σκορ. Θα μου πεις ωραια και τα μειον δεν τα χρειαζομαστε για νουμερα? Ναι σαφως. Αλλα ολοι εχουν coldbug (γιατι εχουν amd). Mονο ο hipro κι εγω παιζουμε με Intel. Eκτος αν αλλαξει ο zyx. ΤΟΤΕ τα παιρνω ολα πισω!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιλάς για κάποια πράγματα εσύ!!!….. γνωρίζεις πολύ καλά που έχουν γίνει παλαιότερα ( ξύνεις παλιές πληγές που δημιούργησες ) και καταλαβαίνεις ότι αυτά τα λόγια που έχεις πει για μένα δεν μπορώ να τα ξεχάσω, και με τον hipro5 την ειρωνείες, και δίφορα αλλά……………

Και τώρα με τι μούτρα γυρνάς και κατακρίνει το πρώτο πόστ πώς!!!!!!!!!!!!!!!!!......................................

Tωρα τι κακο ειπα βρε ανθρωπε και αρπαζεσε?? Ουτε με τα ρουχα σου δεν κανεις, με ξενους δεν θα μαλωσεις...

Ααα και οκ δεν εχω μουτρα. Δεν θα ξαναμιλησω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να βγαλω ακρη μαζι σου.

Τελος για μενα εδω αυτο το thread. Μπραβο για την δουλεια σου.

@alienhack δεν τα λεω εγω τα μπραβο αλλοι μου τα λενε.

Αρχική απάντηση από AlienHack

Συγνωμη τωρα αλλα δεν θα αντεξω και θα το πω , Στα δικα σου ποστ και στου Hipro ετσι δεν γινεται?? καθε πραγμα που λες και δειχνεις απο κατω εχει και καμια 20αρια Μπραβο! Αρχηγε, ΣΟυπερ!! Θεε!! κτλ..

Δεν το λεω με κακια , ουτε για σενα ουτε στον Hipro, μην παρεξηγηθω , σας γουσταρω και τους 2 για την δουλεια σας και επειδη ειστε pioneers και διαφημηση για την Ελλαδα, απλος ετσι οπως ακουσα την παραπανω σου προταση "δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? " μου ηρθαν στο μυαλο τα δικα σου ποστ και ακομα ποιο πολυ του Hipro που δεν μπορεις να παρακαλουθησεις το thread λογο μπραβω και συνχαρητηριων..

Σε αυτο το thread ο Κ. ICE εβγαλε ενα ρεκορ σε - (-139) και ενα μπραβο δεν διαβασα, παρα flames και λογομαχιες (στις οποιες φταιει κ αυτος ) .

Όντως ρε φίλε δεν είπε κανένας μπράβο, και ξέρεις γιατί? Γιατί από την αρχή δεν έχει δείξει χαρακτήρα. Μόνιμα είναι έτοιμος να τσαντιστεί και γενικά καχύποπτος. Το θέμα στο lab δεν το ανοίγεις για να κοκορευτείς, το ανοίγεις για να βοηθήσεις και να βοηθηθείς. Ίσως το θέμα δεν επρεπε να το ανοίξει τόσο νωρίς αλλά έπρεπε πρώτα να έχει κάποια αποτελέσματα και να συζητήσει το θέμα της ρύθμισης. Τώρα συμβουλές και λοιπά, άχρηστα είναι χωρίς μια βάση. Τι μπράβο να του πεις? Ξέρει κανείς τι και που μετράει? Όλο το project είναι μέσα στη μυστικοπάθεια.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 22:00]

Όντως ρε φίλε δεν είπε κανένας μπράβο, και ξέρεις γιατί? Γιατί από την αρχή δεν έχει δείξει χαρακτήρα. Μόνιμα είναι έτοιμος να τσαντιστεί και γενικά καχύποπτος. Το θέμα στο lab δεν το ανοίγεις για να κοκορευτείς, το ανοίγεις για να βοηθήσεις και να βοηθηθείς. Ίσως το θέμα δεν επρεπε να το ανοίξει τόσο νωρίς αλλά έπρεπε πρώτα να έχει κάποια αποτελέσματα και να συζητήσει το θέμα της ρύθμισης. Τώρα συμβουλές και λοιπά, άχρηστα είναι χωρίς μια βάση. Τι μπράβο να του πεις? Ξέρει κανείς τι και που μετράει? Όλο το project είναι μέσα στη μυστικοπάθεια.

Δεν γνωρίζεις τίποτα και πετάς ασυναρτησίες

Έτσι που μιλάς με θυμίζεις κάποιον παλαιότερα λες μήπως να αρχίζω να υποψιάζομαι τίποτα?

Ice μεχρι τωρα σε υπεραμυνθηκα γιατι ελεγα κατσετε ρε παιδια να δουμε τι θα φτιαξει το παλικαρι......αλλα αντι να τους γραψεις ολους στα @@ σου κανεις συνεχεια quote ΟΠΟΙΟΝ ασχολειται μαζι σου και του πετας καρφια.......

κατσε ρε παλικαρι να φτιαξεις αυτο που θες και ονειρευεσαι..............ασε στην ακρη την γκρινια που συνεχως εκφραζεις.

και στην τελικη εαν ειχες προηγουμενα με αλλα ατομα στο φορουμ ας μην απαντουσες σε εκεινους.ή ζητα απο τους αντμιν να μην απαντησει κανενας τιποτα μεχρι να το ολοκληρωσεις.

ειναι απλα τα πραγματα.........

Το θέμα θεωρείται λήξαν.......ΑΣ αφήσουμε τον ICE να τελειώσει αυτό που φτιάχνει και μας εξηγεί πέντε πράγματα στο τέλος........

Ενδιαφέρον επίσης θα ήταν να δείξει και πώς γίνονται οι αλλαγές από 4 σε 3 σε 2 σε 1 στάδια με τους διακόπτες και πως δουλεύει αυτό(για να μαθαίνουμε κι εμείς κάτι - δεν είμαστε και φωστήρες - )...... ;)

Αρχική απάντηση από ICE

Δεν γνωρίζεις τίποτα και πετάς ασυναρτησίες

Έτσι που μιλάς με θυμίζεις κάποιον παλαιότερα λες μήπως να αρχίζω να υποψιάζομαι τίποτα?

:rofl:

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από ICE [19-01-2006 00:33]

Σας δειχνω μια #τελευταία# φωτογραφία από της δοκιμές με μεθάνιο με evaporator από το MAX 2 που το έχω μετατρέψει εξωτερικά και με αλλαγή τριχοειδή, δεν ήταν η ώρα του να το κάνω αυτό διότι δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα που σχεδίαζα από την αρχή. ( μιλάω για τα σχέδια που έχω κάνει και έχει πολύ δουλειά ακόμα και φυσικά πιστεύω να φτάσει σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

εξαναγκάστηκα να το κάνω μήπως και κατανοήσουν κάποιοι. τι θα πει τετραβάθμιο

τώρα θα έχετε ελεύθερο το πεδίο να παραπλανήστε μόνοι σας με τις ανακρίβειες κάποιων.

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει λόγος να δείχνω και να λέω τίποτα γιατί βγαίνω και ζημιωμένος αλλά και χάνω τον χρόνο μου με τέτοιες καταστάσεις

Και για αυτούς που δεν <ξεπουλήθηκαν μαζικά >και θέλουν να δουν την συνεχεία του project θα το postaro στο xtremesystems η σε κάποιο άλλο ελληνικό forum.

και όνειρα γλυκά.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πιστεύω ότι ήμουν απόλυτα κατανοητός

Σας Παρακαλώ όλους να μην ξανά γράψουν τίποτα και αν γράψουν δεν πρόκριτε να απαντήσω και αν γίνετε να σβηστούν όλα ακόμη καλύτερα

Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από ICE [19-01-2006 00:33]

Και για αυτούς που δεν <ξεπουλήθηκαν μαζικά >και θέλουν να δουν την συνεχεία του project θα το postaro στο xtremesystems η σε κάποιο άλλο ελληνικό forum.

και όνειρα γλυκά.

Ε πούντο?....Το ποστάρισες πουθενά, γιατί δε το βρίσκω!.....

Αρχική απάντηση από hipro5 [02-05-2006 05:57]

.....Κάνα νέο έχουμε?.....Πέρασαν άλλοι τρείς+ μήνες........ :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:18]

Ε πούντο?....Το ποστάρισες πουθενά, γιατί δε το βρίσκω!.....

Σε αυτή τη ζωή μπορεί να χάσης η να κερδίσεις χωρίς αυτό να δηλώνει κάτι το ιδιαίτερο.

Δηλώνει μεγαλοσύνη όμως όταν σταματάς να χτυπάς τον αντίπαλο που θέλει να φύγει.

Το θρεντ θα κλείσει τις πόρτες του προσωρινά ώσπου να αποφασιστεί αν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο Φόρουμ...

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.