Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 00:47]

καταλαβαίνεις ότι αν ο hipro και ο esdee δρούσαν εκ του πονηρού αυτή τη στιγμή τρίβουν τα χέρια τους μιας και το τόπικ σου κωλοχανιοποιείται (έκβαση για την οποία στη δική μου τουλάχιστον συνείδηση φέρεις μεγάλο μέρος της ευθύνης και εσύ)

Όσον αφορά αυτό που είπα κάποιες σελίδες πριν, όταν αναφερόμουν στα @@ μου δε μίλαγα για το project σου (που άλλωστε αν το είχα γραμμένο δε θα ήμουν μέσα να διαβάζω για αυτό, αλλά θα διάλεγα κοπέλα για τα γενέθλια μου απο το www.agencycaprice.com) αλλά εννοούσα ότι αδιαφορώ για το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη φιλονικία

Λιγο ασχετο με το θεμα μας αλλα respect στον Μονικοπροεδρο απλα :clap:

Στο θεμα μας τωρα αν και πραγματικα ευχαριστιεμαι απο το χαβαλε που βγαζουν κατα τοπους τα απανταχου flamewar σε καθε forum πιστευω οτι αν οι 2 εμπλεκομενοι hipro και ICE βρισκονταν απο κοντα μονο θετικα πραγματα θα ειχαν να βγουν οσων αφορα το phase change.Στο θεμα περα θεωριας και πραξης και οι 2 ειναι χρησιμες γενικα αλλα δυστυχως η ευτυχως στην πλειοψηφια των φυσικων φαινομενων που μπορουμε να αντιληφθουμε με τις αισθησεις μας συνηθως οι νομοι τις πρωτης προεκυψαν απο πειραματισμους πανω στην 2η.

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Σας δειχνω μια #τελευταία# φωτογραφία από της δοκιμές με μεθάνιο με evaporator από το MAX 2 που το έχω μετατρέψει εξωτερικά και με αλλαγή τριχοειδή, δεν ήταν η ώρα του να το κάνω αυτό διότι δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα που σχεδίαζα από την αρχή. ( μιλάω για τα σχέδια που έχω κάνει και έχει πολύ δουλειά ακόμα και φυσικά πιστεύω να φτάσει σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

εξαναγκάστηκα να το κάνω μήπως και κατανοήσουν κάποιοι. τι θα πει τετραβάθμιο

τώρα θα έχετε ελεύθερο το πεδίο να παραπλανήστε μόνοι σας με τις ανακρίβειες κάποιων.

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει λόγος να δείχνω και να λέω τίποτα γιατί βγαίνω και ζημιωμένος αλλά και χάνω τον χρόνο μου με τέτοιες καταστάσεις

Και για αυτούς που δεν <ξεπουλήθηκαν μαζικά >και θέλουν να δουν την συνεχεία του project θα το postaro στο xtremesystems η σε κάποιο άλλο ελληνικό forum.

και όνειρα γλυκά.

post-777-1416072382,2463_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ICE

τώρα θα έχετε ελεύθερο το πεδίο να παραπλανήστε μόνοι σας με τις ανακρίβειες κάποιων.

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει λόγος να δείχνω και να λέω τίποτα γιατί βγαίνω και ζημιωμένος αλλά και χάνω τον χρόνο μου με τέτοιες καταστάσεις

Και για αυτούς που δεν <ξεπουλήθηκαν μαζικά >και θέλουν να δουν την συνεχεία του project θα το postaro στο xtremesystems η σε κάποιο άλλο ελληνικό forum.

και όνειρα γλυκά……….

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, ελπίζω παρόμοια θέση να πάρεις και σε όποιο forum ποστάρεις την συνέχεια, από την στιγμή που κάποιος θα έχει αντίθετη γνώμη με σένα.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:42]

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, ελπίζω παρόμοια θέση να πάρεις και σε όποιο forum ποστάρεις την συνέχεια, από την στιγμή που κάποιος θα έχει αντίθετη γνώμη με σένα.

Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες γιατί αν διαβάσεις αυτά που έστειλα θα καταλάβεις ότι δεν έχω πρόβλημα με την αντίθετη γνώμη κάθε άλλο είπα ότι ελπίζω στην γνώμη των μελών γιατί με βοηθάει να βελτιώνω την δουλειά μου με τουλάχιστον καλοπροαίρετη κριτική, αυτό όμως που δεν μπορώ να καταπιώ είναι η ανόητη ματαιοδοξία που χρησιμοποιείται για ιδίων όφελος και αυτή την απάντηση στην στέλνω μόνο και μόνο για την υπογραφή που έχεις..

Αυτό που βλέπω φίλε ICE, είναι να χαρακτηρίζεις ως ξεπουλημένους, ανθρώπους που δεν γνωρίζεις όσο θα έπρεπε, ώστε να προβείς σε τέτοιο χαρακτηρισμό, και ανάξιους τους αναγνώστες του συγκεκριμένου φόρουμ στο να παρακολουθήσουν την δουλειά σου.

Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 00:33]

Σας δειχνω μια #τελευταία# φωτογραφία από της δοκιμές με μεθάνιο με evaporator από το MAX 2 που το έχω μετατρέψει εξωτερικά και με αλλαγή τριχοειδή, δεν ήταν η ώρα του να το κάνω αυτό διότι δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα που σχεδίαζα από την αρχή. ( μιλάω για τα σχέδια που έχω κάνει και έχει πολύ δουλειά ακόμα και φυσικά πιστεύω να φτάσει σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

εξαναγκάστηκα να το κάνω μήπως και κατανοήσουν κάποιοι. τι θα πει τετραβάθμιο

και όνειρα γλυκά.

Μια χαρά τα πάει .....ΜΠΡΑΒΟ..........αλλά μερικές παρατηρήσεις....... :)

1. Ο σένσορας που μετράς την θερμοκρασία είναι σε ΛΑΘΟΣ σημείο........Βάτλον αλλού.....

2. Το θερμόμετρο δεν είναι και τόσο εμπιστοσύνης.....Το εμπιστεύεσαι ότι δείχνει σωστά?......Γιατί έχει καμμιά 50αριά Ευρώ ( Made in Polland?) ενώ κάτι άλλα έχουν γύρω στα 170 Ευρώ(Japan)........Το έχεις τεστάρει με κάνα άλλο να δείς τι γίνεται........Όχι τίποτε άλλο αλλά για να είσαι σίγουρος τι έχεις και μη δείς αργότερα τίποτα διαφορετικό και ντραπείς να το πείς........ ;)

3. Με ΤΡΙΒΑΘΜΙΑ cascade οι "έξω" έχουν -150*C έως -160*C......Γι'αυτό σου λέω για το θερμόμετρό σου, μπάς και σε "κλέβει" και είσαι πιό κάτω...... ;)

Ωραια, αφου του την λετε αλλοι καλοπροερετα και ηρεμα και αλλοι κακοπροερετα και ποιο τσαμπουκαλιδικα του ICE, και ουσιαστικα αυτο που του λετε ειναι:

Αρχική απάντηση από hipro5

3. Με ΤΡΙΒΑΘΜΙΑ cascade οι "έξω" έχουν -150*C έως -160*C......Γι'αυτό σου λέω για το θερμόμετρό σου, μπάς και σε "κλέβει" και είσαι πιό κάτω...... ;)

αντι να γενικευετε στο στυλ, "τι καθεσαι και ασχολεισε με 4 σταδια αφου με 3 σε τρωνε οι αλλοι" γιατι δεν λετε την γνωμη σας του τι φταιει και δεν παει παραπανω (παρακατω σε temps) με τα 4 ?? Εγω αν εβλεπα καποιον Ελληνα να βαζει χρημα και απειρο χρονο σε ενα τετοιο εργαλειο με 4!!! σταδια θα συμπασχα μαζι του και θα ηθελα να πω οτι μπορω σαν συμβουλη για να δω να φτανει -150 ++ και οχι να του λεω, "δεν ειναι και τιποτα αυτο που εφτιαξες, γιατι εγω με 2 σταδια ειμαι μονο 20-30 βαθμους ποιο πανω σε temps." . Θεωριτικα τοθλαχιστον οποτε μπορεσει να το ρυθμησει σωστα ή να βαλει τα καταληλα αερια-προσμηξεις μεσα θα φτασει πολυ ποιο χαμηλα μια που εχει 4 ολοκληρες βαθμηδες. Οποτε θα τον συμβουλευα, δεν θα του ελεγα μην κανεις τον κοπο...

Αυτα..

Πραγματικά έχει δίκιο ο AlienHack

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που του λέτε συνέχεια γιατί ασχολείται με το 4 βάθμιο....

Εγώ βλέπω ένα παλικάρι που όταν οι άλλοι βλέπαν το διβάθμιο και ακόμα προσπαθούν να το φτιάξουν ο ice προσπάθησε να δει ΜΠΡΟΣΤΑ από αυτούς και να προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση...και αντί να τον ενθαρύνετε του αλλάζετε την παναγία.....

Δεν περίμενα τέτοια αντιμετόπιση από μερικούς εδώ μέσα....και λυπάμαι πολύ για αυτό!!!

Αρχική απάντηση από unseen

ναι οντως εδω εχουμε φτιαξει πολλοι 4βαθμια και ξερουμε να τον συμβουλεψουμε. Απλα οτι βλεπουμε απο τα ξενα φορουμ το λεμε.

Αφού δεν έχετε πολοί γιατι δεν τον ενθαρύνετε και δεν τον βοηθάτε να τελειοποιήσει την κατασκευή του?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αφού δεν έχετε πολοί γιατι δεν τον ενθαρύνετε και δεν τον βοηθάτε να τελειοποιήσει την κατασκευή του?

Φιλε ΑΝ7 OverClocker στην αρχη η κριτικη ηταν επικοδομητικη μεχρι τη σελιδα 15...μετα αλλαξαν τα πραγματα...ποιος τι και γιατι...ο καθενας μπορει να κρινει

ναι οντως εδω εχουμε φτιαξει πολλοι 4βαθμια και ξερουμε να τον συμβουλεψουμε. Απλα οτι βλεπουμε απο τα ξενα φορουμ το λεμε.

προφανως και οσοι μιλησαν για αιθυλενια κτλ κτλ εχουν καποια προσωπικη εμπειρια

Αρχική απάντηση από Byron

εχει ακομα ζουμι το θεμα... απο temp/watt εχεις δουλεψει, η ακομα ειναι νωρις για να ρωτησω? :)

heat simulator που εχουν φτιαξει πολλοι στο XS με αντιστασεις

Αρχική απάντηση από AlienHack

αντι να γενικευετε στο στυλ, "τι καθεσαι και ασχολεισε με 4 σταδια αφου με 3 σε τρωνε οι αλλοι" γιατι δεν λετε την γνωμη σας του τι φταιει και δεν παει παραπανω (παρακατω σε temps) με τα 4 ?? Εγω αν εβλεπα καποιον Ελληνα να βαζει χρημα και απειρο χρονο σε ενα τετοιο εργαλειο με 4!!! σταδια θα συμπασχα μαζι του και θα ηθελα να πω οτι μπορω σαν συμβουλη για να δω να φτανει -150 ++ και οχι να του λεω, "δεν ειναι και τιποτα αυτο που εφτιαξες, γιατι εγω με 2 σταδια ειμαι μονο 20-30 βαθμους ποιο πανω σε temps." . Θεωριτικα τοθλαχιστον οποτε μπορεσει να το ρυθμησει σωστα ή να βαλει τα καταληλα αερια-προσμηξεις μεσα θα φτασει πολυ ποιο χαμηλα μια που εχει 4 ολοκληρες βαθμηδες. Οποτε θα τον συμβουλευα, δεν θα του ελεγα μην κανεις τον κοπο...

Αυτα..

Mεχρι καποιο σημειο ο esdee και ο hipro του λεγαν τι να κανει καλυτερα,τι να προσεξει κτλ...

με λιγα λογια οπως λες και εσυ τον συμβουλευαν.....ασχετα πως αλλαξε μετα η συζητηση....

Μπορει να μην εχει κανει κανενας αλλος Ελληνας 4βαθμιο και μπορει ο ICE να ειναι μεσα στους 5 σε ολον τον κοσμο που το εχουν κανει , αλλα θα μπορουσε να ακουσει και λιγο τους αλλους 2-3 που εχουν κανει 2βαθμιο και το εχουν λειτουργησει πανω στο πισι....

Καλα τα θεωρητικα, αλλα τα air-condition σε σχεση με τα phase για pc ειναι εντελως αλλη νοοτροπια(για τα αερια ποιο πολυ αναφερομαι) και δεν θελει μονο θεωρια ,αλλα πραξη και εμπειρια.....και δεν λεω οτι ο ICE δεν εχει κανει κατι(πραξη)......αλλα την θερμοκρασια να την δει πανω σε ενα cpu(εμπειρια)....

Αρχική απάντηση από AlienHack [Σήμερα, στις 15:13]

Ωραια, αφου του την λετε αλλοι καλοπροερετα και ηρεμα και αλλοι κακοπροερετα και ποιο τσαμπουκαλιδικα του ICE, και ουσιαστικα αυτο που του λετε ειναι:

Αυτα..

Μα δεν είπα εγώ να σταματήσει το παλικάρι και να το κάνει τριβάθμιο......!......Όλα ξεκίνησαν όταν με ρώτησε τι θερμοκρασίες έχω εγώ στο δικό μου και από κει και μετά πήγαινε να με βγάλει τη μία ψεύτη, την άλλη εντελώς άσχετο(και ας ασχολούμαι με phase change για 4 χρόνια ενώ αυτός κάνα χρόνο κι αν!.....) , συμβουλές δεν δέχεται από κανέναν!.....Είναι αυθεντία στα cascade, κ.τ.λ.......ΔΕΝ είναι η ψύξη στα computers aircondition!.....

Αρχική απάντηση από hipro5

Όλα ξεκίνησαν όταν με ρώτησε τι θερμοκρασίες έχω εγώ στο δικό μου και από κει και μετά πήγαινε να με βγάλει τη μία ψεύτη, την άλλη εντελώς άσχετο(και ας ασχολούμαι με phase change για 4 χρόνια ενώ αυτός κάνα χρόνο κι αν!.....).

Μετα πως να μην φορτονει και ο ICE και να γινεται της ποπης εδω μεσα.

Με phase change ο ICE ασχολειτε τουλαχιστον 4-5 χρονια καθοτι εντελος τυχαια το 2002 ειχα περασει απο το μαγαζι που δουλευε σαν ψυκτικος (εψαχνα γενικα να ρωτησω για υδροψυξη τοτε.. ) και χορις να ξερω ποιος ειναι πιασαμε κουβεντα, τοτε μου ειπε οτι ηδη ειχε κανα χρονο που ειχε φτιαξει phase change και επιανε ηδη -40..

Αυτο το αναφερω για να ξερουμε τι γινεται κ για να προλαβω να μην απαντηση κανας ICE παλι κραζοντας με καπνους να βγαινουν απο τα αυτια.. χχααχ :rolleyes:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

......αλλα την θερμοκρασια να την δει πανω σε ενα cpu(εμπειρια)....

Εδώ είναι το ζουμί...

Μπορεί να έχει -139 σε idle Και load να έχει πάλι -139....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? Ο ice απο την στιγμη που ασκει σαν επαγγελμα την ψυξη παει να πει οτι ειναι μαστορας και ξερει 5 πραματα. Απλα ή λογω του χαρακτηρα του ή μη σωστης διατυπωσης δημιουργει αντιπαθειες. Πχ δες το πρωτο του ποστ σε αυτο το thread..

Μια υπεράνθρωπη κατασκευή για όσους αφυσβητησαν και κατηγόρησαν τον αλεχανδρο.

(το λέω αυτό γιατί θα δείτε στην πορεία)

Eγω απο αυτο καταλαβαινω οτι κανει τα αδυνατα δυνατα οχι για να μαθει,πειραματιστει,υπερχρονισει κλπ αλλα μονο για να μπει στο ματι καποιου ανεξαρτητου κοστους και εργασιας.

Και να σου πω κατι φιλε μου. Δεν μας νοιαζουν τοσο τα μειον εδω. Περισσοτερα πιστευω οτι ζηλευουμε τα καλα σκορ. Θα μου πεις ωραια και τα μειον δεν τα χρειαζομαστε για νουμερα? Ναι σαφως. Αλλα ολοι εχουν coldbug (γιατι εχουν amd). Mονο ο hipro κι εγω παιζουμε με Intel. Eκτος αν αλλαξει ο zyx. ΤΟΤΕ τα παιρνω ολα πισω!

Επισης κατι για τον αλεξανδρο. Εχω βαλει στην ομαδικη παραγγελεια ενα θερμομετρο και για σενα χωρις να σε ρωτησω. Αν δεν το χρειαζεσαι πες για να το δωσω αλλου.

δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο?

Συγνωμη τωρα αλλα δεν θα αντεξω και θα το πω , Στα δικα σου ποστ και στου Hipro ετσι δεν γινεται?? καθε πραγμα που λες και δειχνεις απο κατω εχει και καμια 20αρια Μπραβο! Αρχηγε, ΣΟυπερ!! Θεε!! κτλ..

Δεν το λεω με κακια , ουτε για σενα ουτε στον Hipro, μην παρεξηγηθω , σας γουσταρω και τους 2 για την δουλεια σας και επειδη ειστε pioneers και διαφημηση για την Ελλαδα, απλος ετσι οπως ακουσα την παραπανω σου προταση "δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? " μου ηρθαν στο μυαλο τα δικα σου ποστ και ακομα ποιο πολυ του Hipro που δεν μπορεις να παρακαλουθησεις το thread λογο μπραβω και συνχαρητηριων..

Σε αυτο το thread ο Κ. ICE εβγαλε ενα ρεκορ σε - (-139) και ενα μπραβο δεν διαβασα, παρα flames και λογομαχιες (στις οποιες φταιει κ αυτος ) .

Αρχική απάντηση από AlienHack

Συγνωμη τωρα αλλα δεν θα αντεξω και θα το πω , Στα δικα σου ποστ και στου Hipro ετσι δεν γινεται?? καθε πραγμα που λες και δειχνεις απο κατω εχει και καμια 20αρια Μπραβο! Αρχηγε, ΣΟυπερ!! Θεε!! κτλ..

Δεν το λεω με κακια , ουτε για σενα ουτε στον Hipro, μην παρεξηγηθω , σας γουσταρω και τους 2 για την δουλεια σας και επειδη ειστε pioneers και διαφημηση για την Ελλαδα, απλος ετσι οπως ακουσα την παραπανω σου προταση "δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? " μου ηρθαν στο μυαλο τα δικα σου ποστ και ακομα ποιο πολυ του Hipro που δεν μπορεις να παρακαλουθησεις το thread λογο μπραβω και συνχαρητηριων..

Σε αυτο το thread ο Κ. ICE εβγαλε ενα ρεκορ σε - (-139) και ενα μπραβο δεν διαβασα, παρα flames και λογομαχιες (στις οποιες φταιει κ αυτος ) .

Εδώ που τα λέμε ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:24]

δηλαδη τι πρεπει να γινει. Σε καθε φωτογραφια που θα ποσταρει απο κατω να λεμε μπραβο? Ο ice απο την στιγμη που ασκει σαν επαγγελμα την ψυξη παει να πει οτι ειναι μαστορας και ξερει 5 πραματα. Απλα ή λογω του χαρακτηρα του ή μη σωστης διατυπωσης δημιουργει αντιπαθειες. Πχ δες το πρωτο του ποστ σε αυτο το thread..

Eγω απο αυτο καταλαβαινω οτι κανει τα αδυνατα δυνατα οχι για να μαθει,πειραματιστει,υπερχρονισει κλπ αλλα μονο για να μπει στο ματι καποιου ανεξαρτητου κοστους και εργασιας.

Και να σου πω κατι φιλε μου. Δεν μας νοιαζουν τοσο τα μειον εδω. Περισσοτερα πιστευω οτι ζηλευουμε τα καλα σκορ. Θα μου πεις ωραια και τα μειον δεν τα χρειαζομαστε για νουμερα? Ναι σαφως. Αλλα ολοι εχουν coldbug (γιατι εχουν amd). Mονο ο hipro κι εγω παιζουμε με Intel. Eκτος αν αλλαξει ο zyx. ΤΟΤΕ τα παιρνω ολα πισω!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιλάς για κάποια πράγματα εσύ!!!.. γνωρίζεις πολύ καλά που έχουν γίνει παλαιότερα ( ξύνεις παλιές πληγές που δημιούργησες ) και καταλαβαίνεις ότι αυτά τα λόγια που έχεις πει για μένα δεν μπορώ να τα ξεχάσω, και με τον hipro5 την ειρωνείες, και δίφορα αλλά

Και τώρα με τι μούτρα γυρνάς και κατακρίνει το πρώτο πόστ πώς!!!!!!!!!!!!!!!!!......................................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.