ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 15:03] φίλε ice όπως είδα τις φωτό σου πραγματικά τρόμαξα ετσι οπως τα έχεις ''δέσει''. Πότε υπολογίζεις να έχεις έτοιμο το project σου? Σε λίγο καιρό υπολογίζω να τελειώσω όλες τις δοκιμές μου και φυσικά και πόσο και άλλο θα κατεβάσω Έχει και συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 09:33] @ice, θεωρητικά στο evaporator τι temps ελπίζεις να δεις κ θα με ενδιέφεραν κ τα σχέδια που λες για heat simulatorΓνωρίζεις το αέριο που δουλεύω τι δυνατότητες έχει -161είμαι σε δοκιμές για το άλλο δεν υπάρχει προδιάθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 23:23] Βρε ICE άσε μας βρε παιδί μου.......ΕΙΠΑ εγώ για -140*C και αιθυλαίνιο ή ονειρεύεσαι?.......Όχι για να ξέρω δηλαδή......Εγώ είπα ότι θα δω -120*C με ΑΛΛΑΓΗ κομπρέσσορα δεύτερου σταδίου και ΜΟΝΟ......Όσο για τα άλλα που έγραψες είναι πολλά και βαριέμαι να γράφω.... Αρχική απάντηση από esdee [15-01-2006 07:00] αν στο τελευταιο σου σταδιο εβαζες σκετο αιθυλενιο γιατι νομιζω οτι θα εβλεπες και -140...Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 00:42] .Εδώ ο esdee προσπαθεί να του πεί δυο πράγματα που έχει διαβάσει και έχει κάνει ο άνθρωπος και ποτέ δεν τα δέχεταιΤα συμπεράσματα δικάσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 16, 2006 #344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 καταλαβαίνεις ότι αν ο hipro και ο esdee δρούσαν εκ του πονηρού αυτή τη στιγμή τρίβουν τα χέρια τους μιας και το τόπικ σου κωλοχανιοποιείται (έκβαση για την οποία στη δική μου τουλάχιστον συνείδηση φέρεις μεγάλο μέρος της ευθύνης και εσύ)Όσον αφορά αυτό που είπα κάποιες σελίδες πριν, όταν αναφερόμουν στα @@ μου δε μίλαγα για το project σου (που άλλωστε αν το είχα γραμμένο δε θα ήμουν μέσα να διαβάζω για αυτό, αλλά θα διάλεγα κοπέλα για τα γενέθλια μου απο το www.agencycaprice.com) αλλά εννοούσα ότι αδιαφορώ για το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη φιλονικία Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 17, 2006 #345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 00:14] Αρχική απάντηση από esdee [15-01-2006 07:00] αν στο τελευταιο σου σταδιο εβαζες σκετο αιθυλενιο γιατι νομιζω οτι θα εβλεπες και -140... Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 00:42] .Εδώ ο esdee προσπαθεί να του πεί δυο πράγματα που έχει διαβάσει και έχει κάνει ο άνθρωπος και ποτέ δεν τα δέχεται Τα συμπεράσματα δικάσας ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE OTI ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.........ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να τις φέρεις στα ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.......... Ο esdee σου έχει πει ΕΝΑ ΚΑΡΟ πράγματα κι εγώ αυτό εννοώ...........και το ΑΛΛΟ όμως να εννοώ (ότι στο τρίτο στάδιο μπορεί να φτάσει και -140*C το αιθυλένιο) γιατί το έχεις κι απίθανο?.......Δεν μπορεί να γίνει?...... Τέλος πάντων.....Συνέχισε εσύ την κατασκευή και καλή επιτυχία σου εύχομαι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 17, 2006 #346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Όσο για τα άλλα που έγραψες είναι πολλά και βαριέμαι να γράφω.... εγω καληφτηκα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 17, 2006 #347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Ουυυυφφφφφ.............. Πάρε φωτό και ρώτα ότι θές.......... Εδώ είναι με R410 ΚΑΙ τα δύο στάδια........ ......κι εδώ αρχίζει με δεύτερο στάδιο το R1150 650 cfm ανεμηστήρας.......... Πιό παλιά φωτό τρέχοντας Super-Pi 32M.......-102*C full load........τώρα είναι λίγο καλύτερη η θερμοκρασία μετά από λίγο "tuning"........ .....κι εδώ είναι ο σένσορας........τρυπημένη η κεφαλή περίπου 7mm βάθος και 1mm από το core του επεξεργαστή και ΠΡΙΝ γίνει το "fine tuning" καλά........ Ορίστε σου έδειξα και φωτό.........Ρώτα με τώρα τι άλλο θες......... Επίσης σε πληρώνω (για να μη χάσεις και το μεροκαματό σου) για να κατέβεις Αθήνα να το μετρήσεις κι εσύ όποτε θες με δικό σου θερμόμετρο ακριβείας.......100 - 200 - 300 Ευρώ?......Πές μου πόσα θές για να μη χάσεις τη μέρα σου κιόλλας και σου κάνω και τα αεροπορικά εισιτήρια πήγαινε - έλα.......Θα σε πάρω από το αεροδρόμιο και θα σε ξαναπάω.......Τι άλλο θες να κάνω?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 17, 2006 #348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 να ρωτησω κατι ο σενσορας μετραει στην πλαινη μερια του evap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 17, 2006 #349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από zyx να ρωτησω κατι ο σενσορας μετραει στην πλαινη μερια του evap? Οχι...''μεσα'' στο evap ειναι...αφου το λεει...τρυπημένη η κεφαλή περίπου 7mm βάθος και 1mm από το core του επεξεργαστή και ΠΡΙΝ γίνει το "fine tuning" καλά........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 17, 2006 Author #350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Λυπάμαι πάρα πολύ διότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τα λεγόμενα σου φάσκεις και αντιφάσκεις για πολλοστή φορά, θα πω τι γνωστή παροιμία. Πάλι.. Η φωτογραφίες που στέλνεις δεν μου λένε τίποτα απλά θες να δείξεις αυτά που θέλεις αγνοώντας τα προηγούμενα και αυτά τα τελευταία τα ( ουυυυφφφφφ. Επίσης σε πληρώνω (για να μη χάσεις και το μεροκάματο σου) τα ακούω βερεσέ Και ένα τελευταίο η μετρήσεις σου και σε φουλ είναι εντελώς άκυρες θα το διαπιστώσεις αργότερα και θα ντρέπεσαι να το πεις. Και οποίος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βγάλει ένα καθαρό συμπέρασμα ας διαβάσει προσεκτικά την προηγούμενη σελίδα της περιλήψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 17, 2006 #351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Χωρίς καμία όρεξη να τροφοδοτήσω με λάδι τη φωτιά, μια ερώτηση....άμα οι τιμές του hipro ήτανε κάλπικες (δηλαδή ας πούμε οτι το κάνει επίτηδες για να επιδείξει ψυκτικές τιμές) ή ψεύτικες εν αγνοία του (ο σένσορας φταίει, το αέριο της φασολάδας, το μαύρα κοράκια κ.ο.κ.).....στο overclocking δε θα φαινότανε.....δηλαδή θα έπιανε τα ρολόγια που έπιασε (τα οποία είναι validated και σεβαστά και απο 3ους) ας πούμε με -40/-70 νομίζοντας οτι έχει -100?....ρωτάω διότι δεν είναι και δύσκολο μια εις άτοπο αναγωγή-διασταύρωση τιμών θερμοκρασίας βάση του o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 17, 2006 #352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 13:00] Λυπάμαι πάρα πολύ διότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τα λεγόμενα σου φάσκεις και αντιφάσκεις για πολλοστή φορά, θα πω τι γνωστή παροιμία. Πάλι.. Η φωτογραφίες που στέλνεις δεν μου λένε τίποτα απλά θες να δείξεις αυτά που θέλεις αγνοώντας τα προηγούμενα και αυτά τα τελευταία τα ( ουυυυφφφφφ. Επίσης σε πληρώνω (για να μη χάσεις και το μεροκάματο σου) τα ακούω βερεσέ Και ένα τελευταίο η μετρήσεις σου και σε φουλ είναι εντελώς άκυρες θα το διαπιστώσεις αργότερα και θα ντρέπεσαι να το πεις. Και οποίος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βγάλει ένα καθαρό συμπέρασμα ας διαβάσει προσεκτικά την προηγούμενη σελίδα της περιλήψεις OK.........Εντάξει.........πές μου ΤΙ θες επιτέλους να σου δείξω για να καταλάβω κι εγώ γιατί είμαι λίγο "slow"....... Υ.Γ. ....και οι μετρήσεις μου να είναι λάθος όπως το λές ΔΕ θα ντραπώ να βγώ και να το πώ.......ΔΕΝ είμαι απ'αυτούς.........Θα πώ ότι είναι να πώ....... Υ.Γ. 2 .......μπορώ αν θέλεις και αφού έχεις τελειώσει με το καλό το project σου να ανεβώ ΕΓΩ στη Θεσσαλονίκη με δικό μου κομπιούτερ(σύστημα) να βάλουμε πάνω το δικό σου και να μετρήσουμε (άσχετο αυτό με το τι λέμε εμείς τώρα - απλά από περιέργεια και μόνο για το μεθάνιο και τη συμπεριφορά του).......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 17, 2006 #353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:00] να ρωτησω κατι ο σενσορας μετραει στην πλαινη μερια του evap? Νομίζω - προσωπική άποψη - ότι είναι στην "πιό σωστή θέση" απ'όλες τις δειγματολειψίες που βλέπουμε στο ΝΕΤ που τον βάζουν στα πλάγια του evap....Εσύ τι λές περί τούτου?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 17, 2006 #354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ICE Και ένα τελευταίο η μετρήσεις σου και σε φουλ είναι εντελώς άκυρες θα το διαπιστώσεις αργότερα και θα ντρέπεσαι να το πεις. χμμμ αν σε ενα συστημα που προοριζεται για pc η ενεργεια του να μετρησεις temps σε full load ειναι λαθος.....τοτε ποιο ειναι το σωστο?Αρχική απάντηση από LL_NEOΌσον αφορά αυτό που είπα κάποιες σελίδες πριν, όταν αναφερόμουν στα @@ μου δε μίλαγα για το project σου (που άλλωστε αν το είχα γραμμένο δε θα ήμουν μέσα να διαβάζω για αυτό, αλλά θα διάλεγα κοπέλα για τα γενέθλια μου απο το www.agencycaprice.com) αλλά εννοούσα ότι αδιαφορώ για το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη φιλονικία αφηστε τους τσακωμους και περαστε μια βολτιτσα απο αυτο το site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 17, 2006 #355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 εγω αυτο που βλεπω σε τοσα ποστ να σου λεει ο Hipro αλεξανδρε ειναι οτι για 20 βαθμους πιο κατω ειναι περιττη ολη αυτη η κατασκευη. Τουλαχιστον αυτο καταλαβα και οχι οτι δεν δουλευει σωστα αυτο που εφτιαξες. Αλλωστε για παρακατω απο -100 υπαρχει και το αζωτο Η μεγαλη μου αγαπη :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 17, 2006 #356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Νομίζω - προσωπική άποψη - ότι είναι στην "πιό σωστή θέση" απ'όλες τις δειγματολειψίες που βλέπουμε στο ΝΕΤ που τον βάζουν στα πλάγια του evap....Εσύ τι λές περί τούτου?..... δλδ ο αισθητηρας ειναι στο θαλαμο που πεφτη το φρεον? αν ειναι στον ιδιο θαλαμο πως γινετε να εχουμε εγγυρες θερμοκρασιες αφου θα πεφτη το παγωμενο φρεον πανο στον αισθητηρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 17, 2006 #357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unseen εγω αυτο που βλεπω σε τοσα ποστ να σου λεει ο Hipro αλεξανδρε ειναι οτι για 20 βαθμους πιο κατω ειναι περιττη ολη αυτη η κατασκευη. Τουλαχιστον αυτο καταλαβα και οχι οτι δεν δουλευει σωστα αυτο που εφτιαξες. παιδια δεν ειναι θεματα ΜΟΝΟ θερμοκρασιας. δλδ οταν φτιαχτηκε το πρωτο Phase δλδ αν τον λεγα" τι καθεσε κ ασχολησε εχουμε water cooling " θα ειχαν δικιο? στην τελικη ο γιανκος μια χαρα τα ειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 17, 2006 #358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 θοδωρη δεν ειναι μεσα στο αεριο ειναι μια τρυπα στο Buffer του evaporator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 17, 2006 #359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:56] παιδια δεν ειναι θεματα ΜΟΝΟ θερμοκρασιας. δλδ οταν φτιαχτηκε το πρωτο Phase δλδ αν τον λεγα" τι καθεσε κ ασχολησε εχουμε water cooling " θα ειχαν δικιο? στην τελικη ο γιανκος μια χαρα τα ειπε συγκρινεις ανομοια ειδη ψυξης. Αλλο το -40 του phase και αλλο το +40 του νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 17, 2006 #360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 zyx,ο αισθητηρας περναει μεσα απο την κεφαλη και η κεφαλη (του θερμομετρου) βρισκεται στην ακρη του evaporator (στον χαλκο, το αεριο δεν τον "αγγιζει").Τεχνικα, ειναι το καλυτερο σημειο για ενδειξη θερμοκρασιας του evaporator που μπορει να καταγραφει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.