ICE1416003169 Ιανουάριος 15, 2006 Author #321 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 01:59] Ο ίδιος σένσορας........Βγαίνει απ'το ένα , μπαίνει στο άλλο.......καληνύκτα...... EDIT: Όποιος θέλει να δεί -108*C idle πάνω στη CPU και -104*C με φορτίο 100Watts και όχι 30% χάσιμο/διαφορά, ας περάσει από το μαγαζί......... Πάλι δεν έχουν νόημα αυτά που λες γιατί πρέπει να βάλεις τον sensor του συγκεκριμένου θερμομέτρου και του ενός και του άλλου στο ίδιο σημείο και ταυτόχρονα θα μας δώσει πραγματικά αποτελέσματα..άντε καληνύχτα και περισσότερο έδωσα βάση στα 120 και -140 που μας λέτε και με το συγκεκριμένο αέριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 16, 2006 #322 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 δεν μου αρεσει η τροπη που εχει παρει το thread και γι'αυτο θα αποφυγω να σχολιασω οτι ειπωθηκε στην προηγουμενη σελιδα... Οσο αναφορα την τεχνικη πλευρα του θεματος ΘΕΛΩ να συνεχησω να το παρακολουθω και να το σχολιαζω με τις οποιες γνωσεις εμπειρια εχω.Αν οποισδηποτε εχει προβλημα και βρησκει εριστικα τα σχολια μου ας μου στειλει ενα pm να σταματησω να γραφω στο thread και υποσχομαι να το κανω.Πισω στο τεχνικο κομματι...ICE εχεις την ευχερια σε χρονο/αερια να κανεις μια δοκιμη? θα ηθελα να δοκιμαζες το τελευταιο σου σταδιο (3ο δουλευεις μεχρι τωρα αν δεν κανω λαθος?) με καθαρο αιθυλενιο, και μετα με καθαρο μεθανιο... θα ηθελα μετα τα αποτελεσματα σου οταν το αεριο φτασει σε κορεσμο (για το μεθανιο επειδη μπορει να μην γινει, οτι μετρησεις παρεις θα ηθελα να τις postαρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 16, 2006 #323 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ICE Αυτό που λες μου θυμίζει μια παροιμία γνωστή μου φαίνεται τζάμπα συζητάμε δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα και αυτά που λες δεν ισχύουν άκου να σου πω και εγώ κάτι άλλο, έχω ένα αυτοκίνητο που βγάζει τελική 200 χλμ αλλά βρε ένα περίεργο πράγμα στις ανηφόρες πιάνει 250 μπορείς να μου το εξηγήσεις πως γίνεται;;; θα σας βάλω ένα kouiz πώς το αέριο αιθυλένιο που ο κατασκευαστής δίνει προδιαγραφές -103 και το max -107 να μπορεί να πάει -140 βρε παιδιά πως τα καταφέρνετε ;;;;;. Μιλάω στην πράξη και επιμένεις αν σου πω οτι ανεβαινει κι αλλο σε αρνητικες θα με πιστεψεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 16, 2006 #324 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 00:16] Πάλι δεν έχουν νόημα αυτά που λες γιατί πρέπει να βάλεις τον sensor του συγκεκριμένου θερμομέτρου και του ενός και του άλλου στο ίδιο σημείο και ταυτόχρονα θα μας δώσει πραγματικά αποτελέσματα..άντε καληνύχτα αμα ειναι ετσι γιατι δεν συμπεριλαμβανεις και το +- 1% error που εχουν οι σενσορες των θερμομετρων... :alien: για συνελθε μεγαλε... καλημερα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 16, 2006 #325 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 04:16] αμα ειναι ετσι γιατι δεν συμπεριλαμβανεις και το +- 1% error που εχουν οι σενσορες των θερμομετρων... :alien:για συνελθε μεγαλε...καλημερα σας. Αδερφέ,σου σφύριξε κανένας οτι θέλουμε εξέδρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 16, 2006 #326 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 το κακό είναι ότι ο ένας αμφισβητεί τον άλλο αντί να γίνει γόνιμος διάλογος...από τη μία ο ice δοκιμάζει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει κ έχει ενδιαφέρον να το δούμε, κ φαντάζομαι θα ήταν εύκολη λύση να κάνει ένα απλό 2βάθμιο οπότε ας μην αποθαρρύνουμε το πολύπλοκο του εγχειρήματος.από την άλλη είναι άδικο να πετάει γενικές κατηγορίες για τον hipro κ να μη ρωτάει συγκεκριμένα τεχνικά θέματα ώστε να αποδείξει κάτι... κ είναι ανήθικο να μιλάμε για "ψωμί" μιας κ δεν είμαστε μωρά, αν έχουμε κατά καιρούς χρειαστεί τον Γιώργο, επί πληρωμή ή όχι, δεν θα το κάναμε αν δεν ήταν τόσο (αναγνωρισμένα κ έξω) καλός@ice, θεωρητικά στο evaporator τι temps ελπίζεις να δεις κ θα με ενδιέφεραν κ τα σχέδια που λες για heat simulator@hipro, τί τεμπς υπολογίζεις idle-load σε 200w φορτίο στο cascade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 16, 2006 #327 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 09:33] @hipro, τί τεμπς υπολογίζεις idle-load σε 200w φορτίο στο cascade? Idle περίπου το ίδιο......Τώρα σε load δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από τη συμπεριφορά μπορεί να φτάσει και -95*C έως στη χειρότερη -90*C..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 16, 2006 #328 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 02:16] Πάλι δεν έχουν νόημα αυτά που λες γιατί πρέπει να βάλεις τον sensor του συγκεκριμένου θερμομέτρου και του ενός και του άλλου στο ίδιο σημείο και ταυτόχρονα θα μας δώσει πραγματικά αποτελέσματα..άντε καληνύχτα και περισσότερο έδωσα βάση στα 120 και -140 που μας λέτε και με το συγκεκριμένο αέριο ΕΝΑΣ σένσορας - ο ΙΔΙΟΣ σένσορας - ΕΝΑΣ - ο ΙΔΙΟΣ - βιδωμένος την κεφαλή - ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ - ο ΙΔΙΟΣ μπαίνει σε ΔΥΟ διαφορετικά θερμόμετρα.....ένα το δικό μου και ένα ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό σου......ΕΝΑΣ σένσορας σταθερός και βιδωμένος σε ΜΙΑ συγκεκριμένη θέση πάνω στην κεφαλή - ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ σένσορας μας δείχνει ΚΑΙ στα ΔΥΟ θερμόμετρα ίδιες θερμοκρασίες.....ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ σένσορας ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ.....βγάζουμε τις επαφές από το ένα θερμόμετρο και τις βάζουμε στο άλλο ΟΛΟΙΔΙΟ με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ.....ΕΝΑΣ σένσορας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 16, 2006 #329 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 hipro, απορω με την υπομονη σου που ακομα καθεσαι και αναλυεις τα αυτονοητα... μα δεν ειναι ο ιδιος σενσορας που εχει ο ICE λεμε... Arapis, δεν ειμαι αδερφος σου γιαυτο κατσε κατο και κουνα το κασκολ σου και εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 16, 2006 #330 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ρε....ηρεμηστε λιγο....συζητηση κανουμε....οχι ποιος θα την πει στον αλλον καλυτερα...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 16, 2006 #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 ειρηνη ημειν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 16, 2006 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ByronArapis,δεν ειμαι αδερφος σου γιαυτο κατσε κατο και κουνα το κασκολ σου και εσυ Και εγω λεω οτι λιγος σεβασμος σε χρηστες που ξερουν κατι παραπανω δεν βλαπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 16, 2006 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake Και εγω λεω οτι λιγος σεβασμος σε χρηστες που ξερουν κατι παραπανω δεν βλαπτει Σωστό, αφήστε λοιπόν τα "έξυπνα" posts, δεν βοηθούν κανέναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 16, 2006 #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 φίλε ice όπως είδα τις φωτό σου πραγματικά τρόμαξα ετσι οπως τα έχεις ''δέσει''.Πότε υπολογίζεις να έχεις έτοιμο το project σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 16, 2006 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 τελικα στο ζουμι του θεματος... το τετραβαθμιο δεν αξιζει εφοσον με ενα cascade επιτυνχανουμε παρομοιες θερμοκρασιες και λιγοτερους κινδυνους να γινει κανενα ΜΠΑΜ με τα αερια που πεζουν στα τελευταια σταδια...επιπλεον ενα cascade μπορει να τρεχει 24/7 εαν ειναι σωστα σχεδιασμενο/προσεγμενο και φτιαγμενο.Κανενα update ICE υπαρχεi? η εχει τερματισει το συστημα στα -130oC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 16, 2006 #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγώ θα έλεγα ότι αυτοί που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε αυτό το thread καλύτερα να....ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ....Byron Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ανακατεύεσαι και ειρωνεύεσαι κι όλας σε θεματα που δεν γνωρίζεις και μάλλον βλέπεις και πρώτη φορά...? και δεν νομίζω να ζήτησε κάποιος δικιγόρο... Ρε Hipro k Ice γιατι δεν τα λέτε μέσω pm? Ice καλή συνέχεια στο project σου και μην το βάζεις κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #337 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Από την άρχει πάλι, τώρα θα απαντήσω, έχετε προτρέξει παρά πολύ αγνοώντας τι συμβαίνει χαθήκατε τελείως ήταν επόμενο θα το εξηγήσω σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #338 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 20:58] Εγώ θα έλεγα ότι αυτοί που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε αυτό το thread καλύτερα να....ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ....Byron Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ανακατεύεσαι και ειρωνεύεσαι κι όλας σε θεματα που δεν γνωρίζεις και μάλλον βλέπεις και πρώτη φορά...? και δεν νομίζω να ζήτησε κάποιος δικιγόρο... Ρε Hipro k Ice γιατι δεν τα λέτε μέσω pm? Ice καλή συνέχεια στο project σου και μην το βάζεις κάτω Να σε καλά φιλαράκι βλέπεις είμαι μόνος Και φυσικά η κρίνοντες κρίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 16, 2006 Author #339 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ας ξεκινήσουμε με λίγο εποικοδομητικό χαβαλέ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα τουΘα καταθέσω για την <ιστορία> την παρακάτω στιχομυθία για να γίνουν και λίγο ξεκάθαρα τα πράγματαΘα τα πάρουμε από την άρχει διότι έχουν μπερδευτεί πολύ, ξεκινάμε με ερωτήσεις και απαντήσεις και το αντίστροφοΒάζω τις ερωτοαπαντήσεις και στο τέλος μέσα σε εισαγωγικά βάζω και τα σχόλια μου για το τι πιστεύω για τα κείμενα. θέλω να ξέρετε ότι τα γράφω αυτά, όχι για να κάνω την αυθεντία στα ψυκτικά που ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση αλλά ούτε και είμαι , απλός καλό θα είναι κάποια στιγμή να λάμψη η αλήθεια και να μην παρερμηνεύονται τα λόγια μου γιατί πιστεύω ότι το thelab θα πρέπει να προωθεί τέτοιου είδους σχέδια με τουλάχιστον καλοπροαίρετη κριτική αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ποστάρουμε την δουλεία μας γιατί όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες δεν βοηθάνε κανέναν πόσο μάλλον σε εμάς που δουλεύουμε πάνω σε project και μπορούμε να βοηθηθούμε μέσα από την σελίδα . Αρχική απάντηση από hipro5 Βρε ΕΝΑ χρόνο κλείσαμε........Εσύ για το τετραβάθμιο κι εγώ για το Maximizer...... Εγώ είμαι στα τελειώματα, εσύ?........ΠΟΤΕ θα μπεί πάνω σε evaporator να βλέπεις τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν σαν τρελές και να μην προλαβαίνεις να κλίνεις στάδια τρέχοντας πανικόβλητος?......No offence.........Πλάκα κάνουμε....... σχόλιο ICE ( αμφιβάλω διότι το υποστηρίζει παρακάτω)Το +0.5 bar για το αιθυλαίνιο είναι πολύ νομίζω.....είχα στις αρχές τόσο και ξαφνικά με φορτίο έπαιρνε τον ανήφορο και μπιστάγαν οι κομπρέσσορες και που να προλάβω να τραβήξω πρίζες........Τώρα είμαι - 0.6 bar και είμαι OK.......-111*C idle και -104.4*C full load με 100Watts φορτίο........ απάντηση από ICE Πολύ καιρός αλλά το καλό αργή Τώρα στην κατασκευή άλλαξαν όλες η πιέσεις και φυσικά η προσμίξεις αερίων διότι διαπίστωσα πρόβλημα συμπιεστή πρώτης βαθμίδας. Όταν ανέβαζε θερμοκρασία μειωνόταν κατά 40% ψυκτική ικανότητα (από το φυσιολογικό) φυσικά αλλάζοντας συμπιεστή έβαλα μεγαλύτεροΕρωτήσειΤι σε κάνη να πιστεύεις ότι θα το αφήσω 0,5 bar χαμηλή και φαντάζεσαι τι χάνω στα 0,5 bar χωρίς φορτίο και φυσικά τι θα κερδίσω αν το ρυθμίσω 0,0 bar και δεύτερον είναι πρόσμιξη κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μεθανίου Την θερμοκρασία που λες σε πιο σημείο την μετράς και πες μου αν μπορείς ο πυρήνας τι θερμοκρασία έχει?Έχω και κάποια λύση σε αυτό το θέμα Απάντηση hipro5Βρε σι.......ένα κομπρέσορα μόνο να αλλάξω - τον εξόδου - θα είμαι γύρω στους - 120*C idle και - 110*C load με ΔΥΟ στάδια και ΑΠΛΗ κατασκευή........MHN παιδεύεσαι άδικα και κάνεις τόση δουλειά και τόσα στάδια.......Είναι δώρων άδωρο....... ( σχόλιο ice. Η απάντηση δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει )Μετράω με σένσορα πάνω στη κεφαλή(τρύπα) και προς τη μεριά του επεξεργαστή με τρύπα για να πλησιάζει και όσο πιο κοντά του γίνε ( σχόλιο. Τόνισα ότι έχω λύση για αυτό το θέμα με αγνόησε η μετρήσεις είναι άκυρες )Απάντηση ICE Βρε συ μάλλον μπερδεύεσαι η θερμοκρασίες που βλέπεις σε γελάνβρε μήπως είσαι ο θεός της ψύξης και δεν το ξέρεις? πολύ απλά τα βλέπεις τα πράγματα χαλάρωσε λίγο γνωρίζεις της προδιαγραφές του αέριου που δουλεύεις ? Αυτά να τα πεις στο XtremeSystems τέτοια μπορώ να πω και εγώ πολλά ( σχόλιο.ice Διότι εκεί δεν περνάνε )Και αυτά που λες θέλω να με τα δήξης με φωτογραφίες ( σχόλιο ice που φυσικά δεν το κάνη και δείχνει αυτό που θέλει )Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:02] ο ice ζήτησε φωτο όχι δικηγόρο. απλά δεν γουστάρετε τον ice και από την πρώτη ημερα τρωει πολεμο εδω μεσα. συνεχηστε την καλη δουλεια. Τι λές βρε zyx?...........Καταλαβαίνεις τι λες?........Τον ήξερα και από χτες τον ICE?......κάναμε μαζί φαντάροι?........έχουμε πιεί μαζί καφέ και τσακωθήκαμε για να μην τον γουστάρω όπως λες?........ΤΙ μου έχει κάνει το παλικάρι?.......Έλα παναγία μου.....! (σχόλιο.ice Λόγια του αέρα )Εγώ απλά του λεω να τα απλοποιίσει λίγο τα πράγματα και να βάλει το πολύ τρία στάδια.....Τα τέσσερα είναι υπερβολή και δεν πιστεύω να δουλέψουν σωστά.......Θα "πέφτει' το ένα και θα μαζεύει το άλλο.....Απλά είναι πολύ δύσκολο για τέσσερα στάδια να είναι "σταθερά"........Και όταν λέω "σταθερά", εννοώ ότι άντε και τα φέραμε όλα μαζί στο idle της κεφαλής μας (που ακόμα δεν υπάρχει πάνω αλλά δεν πειράζει)......ΟΤΑΝ αρχίσει η κεφαλή να τραβάει το φορτιό ΤΙ γίνεται τότε?......Πιό από τα τέσσερα θα πρωτομαζέψει?......Θα πέφτει το ένα, θα ανεβαίνει το άλλο, θα χαλάνε οι θερμοκρασίες του ενός, θα φτιάχνουν του άλλου.........ΔΕΝ είναι απλά τα πράγματα...... ( σχόλιο. Ice αυτά τα προβλήματα να τα αφήσεις σε εκείνους που ξέρουν να τα λύνουν και όχι να τα κριτικάρουν με αρνητικό τρόπο χωρίς να έχουνε δουλέψει πάνω σε αυτά και να μην προτρέχεις γιατί μπορώ να τα κάνω.. ) Και βρε σύ ICE τι φωτό θές να δείς?......Αν θέλει ο esdee ας ανεβάσει καμμία........Όταν καμμιά φορά κατέβεις Αθήνα, έλα από δώ να το δείς να δουλεύει -104.4*C με φορτίο ~100Watts ρυθμισμένο(DOTHAN 780ES 2.26GHz @ 3753MHz και 1.8VCore) και είναι και μια κατασκευή "χύμα" ούτε μαζεμένη αλλά ούτε και προσεγμένη ιδιαίτερα......Όταν έχω ζέστη μέσα στο χώρο, είμαι με φορτίο στους -102*C.......Για παραπάνω φορτίο δεν το έχω ρυθμίσει γιατί προς το παρόν δε μ'ενδιαφέρει......Στο μέλλον βλέπουμε...... (σχόλιο ice. Εμπλέκει και άλλους (esdee ) μιλάει για πράγματα που δεν θα γίνουν πχ να κατεβώ Αθήνα τονίζει σε φορτίο που δεν ισχύουν )Απάντηση ICE βρε παλικάρι είσαι προκατειλημμένος μάλλον, καταλαβαίνω απόλυτα το σκοπό σου, αν δεν με γουστάρεις είναι δικαίωμά σου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό και για το γεγονός αυτό δεν είμαι ο μόνος που το λέω. γύρνα πίσω σε αυτά που σε ρώτησα και εσύ πώς απάντησες εδώ έχω την εντύπωση ότι ασχολούμαστε με υπολογιστές και ψύξη (αποδείξιμα πράγματα) όχι με φιλοσοφία. Αναιρείς πολύ βασικά πράγματα φυσικών μεγεθών και τύπων ( είναι γεγονός ότι όταν κάποιος έχει άγνοια αλλά έχει θράσος κερδίζει αυτός και θα σε κάνω την χάρη διότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα όπως είπα και πριν ούτε έχω σκοπό.Στο forum είναι κάποια παιδιά που με έχουν γνωρίσει και ξερόυν τι άνθρωπος είμαι απλά εσύ έχεις την προκατάληψη λόγω της ιδιότητας σου στο forum ξέρεις κόσμο και νομίζεις ότι έχεις δύναμη αλλά εγώ ξέρω μια παροιμία ότι ο μονόφθαλμος κυβερνάει τους τυφλούς απλά θα το τονίσω, από αυτό τρως ψωμίΚαι κάτι τελευταίο με της απαντήσεις που δίνης μου φαίνεται αλλά λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου, μην νομίζεις το παίζεις διπλωματία είσαι γελασμένος τουλάχιστον αν απαντάς, καλό είναι να απαντάς με σαφήνεια για να κάνουμε επιτέλους μια εποικοδομητική συζήτηση και όχι κενούς λεονταρισμούς.Απάντηση hipro5Βρε ICE την έχω χ@σμένη τη "δύναμη" που λές ότι έχω στο φόρουμ.......Διπλωματία δεν παίζω και ούτε και έπαιξα ποτέ ....ότι έχω να πώ το λέω στα ίσια, έτσι έχω μάθει....... "Αναιρείς πολύ βασικά πράγματα φυσικών μεγεθών και τύπων ( είναι γεγονός ότι όταν κάποιος έχει άγνοια αλλά έχει θράσος κερδίζει αυτός και θα σε κάνω την χάρη διότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα όπως είπα και πριν ούτε έχω σκοπό."Τι αναιρώ δηλαδή........ότι έφτασε το αιθυλαίνιο στους -111*C και θα φτάσει στους -120*C επειδή εσύ λές ότι "έπρεπε" να φτάσει μόνο μέχρι τους -103*C ( σχόλιο. Μπερδεύεσαι ) ?.....ε και τι να κάνω εγώ τώρα?.....να το χαμηλώσω?...... να μην το "τσιτώσω" κι άλλο?.......( σχόλιο. Σηκώνω τα χέρια ψιλά ) Η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά αγαπητέ ICE......Αν το πάρουμε εξ'επαγγέλματος είναι πολλοί ηλεκτρονικοί που έχουν σπουδάσει στο Αμέρικα και δεν έχουν πιάσει κολητήρι ποτέ στη ζωή τους......Καλή είναι η θεωρία γιατί εκεί βασιζόμαστε, αλλά πιό καλή είναι η πράξη γιατί εκεί τελικά καταλήγουμε......Κάτσε εσύ και υπολόγισε με τρείς χιλιάδες τύπους πόσα γραμμάρια αέριο θες με τον τάδε κομπρέσσορα και πόσο τριχοιδή πρέπει να βάλεις, κάτσε φτιάξτο και άν πετύχει εμένα σφύρα μου κλέφτικα.....ΑΝ δε βάλεις το χεράκι σου και τις ώρες σου να το ψάξεις και να το φτιάξεις, μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει και πολύ η θεωρία σε αυτό......και κέτι τελευταίο.......όλο μας λές ότι εσύ δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε από αυτό.....γιατί βρε ICE εγώ τι έχω να κερδίσω?.....Να μαζευτούν άτομα και να μου παραγγέλνουν να τους φτιάξω?....δε θέλω ευχαριστώ.......το χόμπυ μου κάνω.....τους στέλνω αλλού που αυτή είναι η δουλειά τους..... Απαντισι ICEχαίρομαι που είσαι τόσο αισιόδοξος με την πράξη αλλά να ξέρεις ότι ορισμένα πράγματα υποκλίνονται στους νόμους της φυσικής όπως και εγώ και όχι σε κούφια λόγια μήπως είναι καιρός να αλλάξεις θερμόμετρο γιατί πιθανόν να έχουμε εξαπατηθεί όλοι μαςpsitssssssssssssss..Αρχική απάντηση από ICE Βρε συ μάλλον μπερδεύεσαι η θερμοκρασίες που βλέπεις σε γελάνβρε μήπως είσαι ο θεός της ψύξης και δεν το ξέρεις? πολύ απλά τα βλέπεις τα πράγματα χαλάρωσε λίγο γνωρίζεις της προδιαγραφές του αέριου που δουλεύεις ? Αυτά να τα πεις στο XtremeSystems τέτοια μπορώ να πω και εγώ πολλά Και αυτά που λες θέλω να με τα δήξης με φωτογραφίες Απάντηση hipro5Το θέμα είναι να μην τσακωθούμε..... Αυτά που λέω στο XS τα λέω κι εδώ τα λέω και παντού και δείχνω τι έχω κάνει και δουλεύει....... ( σχόλιο. Ωραία, το θέμα είναι αυτά που ισχυρίζεσαι και δεν έχεις κάνη πράξη)Στο μαγαζί μου (που έχω και το σύστημά μου) έρχονται αρκετά άτομα από δω μέσα και βλέπουν......Όταν έχω να δείξω κάτι καλό και τελειωμένο(σε κουτί) θα το δείξω κάποια στιγμή.......Τώρα τα έχω ΟΛΑ ΧΥΜΑ και δουλεύω -102* με - 104.4*C σε ΦΟΡΤΙΟ....... ( σχόλιο ICE δεν αντιλέγω τι γράφουν τα θερμόμετρα αλλά αυτά που γράφουν στέκουν;;;;;; )......και για πές μου τι φωτό θές να σου δείξω, άντε για να μη σου χαλάσω το χατήρι........Θες 36 ώρες ΣΥΝΕΧΕΙΣ λειτουργίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ υγροποίηση στη μητρική?.....Όπως το ανοίγω το cascade σήμερα, έτσι και το ξανακλείνω την άλλη μέρα......ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ.......Ούτε πέφτει μετά από λίγη ώρα, ούτε ανεβαίνει μετά από ώρες, ούτε τίποτα.......ΒΡΑΧΟΣ........και είναι και "χύμα"...... ( σχόλιο.ice Τι σχέση έχουν αυτά που λες και τι δουλειά έχουν με αυτά που λέγαμε ) Απάντηση ICE τι λες!! τι σχέση έχει αυτό η απλά θέλεις να πεις αυτά που θέλεις να πεις πραγματικά δεν καταλαβαίνω λέξη από ότι λες..Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 00:17] Ρε γιώργο αν δε μπορεί (ο hipro με τον Ice, τον esdee και τον Unseen)* να ανταλλάξουν μια άποψη σχετικά με ιδιοκατασκευές, χωρίς να θέλω να γίνω ελιτιστής, κλείστε το section, δεν έχει νόημα. Να κάτσουμε όλοι οι υπόλοιποι οι παρατρεχάμενοι να λέμε μπράβο δλδ? Setups με prommies έχουμε δει έναν περίδρομο, το ζουμί είναι εδώ στην καινοτομία και στην επινόηση. Μην ξεχνάς άλλωστε και το όνομα του forum (και δεν εννοώ "Λάμπης")Θα σου πώ εγώ τι γίνεται γιατί τα έχω ψιλοπάρει τώρα....... Ο κύριος ICE επειδή είναι ψυκτικός, όλους εμάς τους άλλους μας έχει από κάτω.....(σχόλιο. Ο χριστός και η Παναγιά το γενικοποιεί να φέρει οπαδούς του) για να μην πώ την άλλη λέξη......Δεν είναι έτσι όμως...........Εδώ ο esdee προσπαθεί να του πεί δυο πράγματα που έχει διαβάσει και έχει κάνει ο άνθρωπος και ποτέ δεν τα δέχεται.......( σχόλιο. Σηκώνω τα χέρια ) Νομίζει ότι είναι ο μ@μ@ω ψυκτικός του κόσμου και ότι ότι λέει είναι νόμος........( σχόλιο. Πω πω καλά δεν παιζόμαστε ) ΔΕΝ είναι έτσι κύριε.....εδώ οι άλλοι έχουν βγάλει τα στραβά τους στο διάβασμα, έχουν κάνει πειράματα και πειράματα για να καταλήξουν κάπου ( σχόλιο. Εδώ έχω μπερδευτεί τελικά ποιος μιλάει για θεωρία και ποιος για πράξη) - και δε λέω για τον esdee αλλά για τους "έξω" - και ο κύριος ICE τα αναιρεί όλα αυτά, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ όμως αρχικά σε σχέδια του chily1 από το XS και σε τρία σκαμπώ και ένα τραπέζι βαμένα πράσσινα .....( σχόλιο ICE. Απορώ πώς του ηρθαν αυτά και πάλι σηκώνω τα χέρια )Απλά θα πώ κάτι άλλο......Πάρτε έναν ψυκτικό μ@μ@ω με ντοκτορά και άλλες π@π@ριές και πηγαίνετέ τον να δεί ένα σύστημα cascade ή μονοβάθμιο να δουλεύει πάνω σε επεξεργαστή και αν δε μείνει με ανοιχτό το στόμα να το κοιτάει σα χαζός, εμένα να με χ@σετε.....( σχόλιο. Το γνωστό τα χεριά ψιλά )Απάντηση ICEποτέ δεν υποτίμησα κανέναν απλός προσπαθώ να μιλάω με απόδειξης γιατί έτσι έχω μάθει να δουλεύωμου φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να απαντήσω γιατί τα έχεις μπερδέψει όλα και αυτό αναιρείσαικαι κάτι άλλο, πότε εγώ αναίρεσα το XS κάθε άλλο εγώ είπα ότι ορισμένα πράγματα εδώ παίρνανε ενώ εκεί όχι (γιατί μου φαίνεται ότι αλλά λέει η γιαγιά μου και άλλα )πάλι τα ίδια θα λέμεΕνώ εμείς λέμε λόγια του αέρα!.......( σχόλιο. Και πάλη το γενικοποιεί) Μου είπες ότι δε μετράει σωστά το θερμόμετρό μου και στο καπάκι σου δείχνω ένα ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό σου που μου δείχνει τα ίδια.. ( σχόλιο. Αυτό πάτησε το γνωρίζω ότι έχεις το ίδιο, πώς δείχνει τα ιδία το ίδιο μήπως δεν βλέπω καλά !!!! ) ....ΟΚ.....Λάθος θα μετράει τότε και αυτό.........Θα πάρω κι άλλο........ ( σχόλιο είναι εμφανές )ICE με συγχωρείς για ότι σου είπα..........Δεν ξαναμιλάω........Αρχική απάντηση από hipro5 ΕΞΟΔΟΣ πρώτου σταδίου με το δικό σου θερμόμετρο και τελική θερμοκρασία δευτέρου σταδίου πάνω στην ΚΕΦΑΛΗ.......’λλη ερώτηση..... Απάντηση διαλεύκανσης ICEδεν είπα ότι το αιθυλένιο αν ξεπεράσεις τις προδιαγραφές του δεν μπορεί να φτάσει σε μία καλύτερη θερμοκρασία αλλάα όταν γίνει αυτό αν αντιμετωπίσει φορτίο αυτομάτως θα χάσει το 30% - 40% τις απόδοσής του άρα αυτό σημαίνει ότι είναι εντελώς ανόφελω. Για να πάρουμε την MAX απόδοση ενός αερίου πρέπει να γίνει μεγαλύτερος στραγγαλισμός για να έχουμε όσο γίνεται μεγάλη διαφορά πιέσεων υψηλή προς χαμηλή (με λίγα λόγια η εγκατάσταση θα δουλεύει σε <vakom> ) και φυσικά όταν αντιμετώπιση φορτίο δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην ψυχτική ικανότητα τον προδιαγραφών του και για το θερμόμετρο αυτό δεν μου λέει τίποτα γιατί ο sensoras τον θερμομέτρων να είναι στο ίδιο σημείο για να δούμε την πραγματική διαφορά. για την ιστορία το γράφω 3η φορά αυτό.....απάντηση hipro5Ο ίδιος σένσορας........Βγαίνει απ'το ένα , μπαίνει στο άλλο.......καληνύκτα...... EDIT: Όποιος θέλει να δεί -108*C idle πάνω στη CPU και -104*C με φορτίο 100Watts και όχι 30% χάσιμο/διαφορά, ας περάσει από το μαγαζί...( σχόλιο ICE. Επιμένει να δείχνει της θερμοκρασίες άρα πάλι από την αρχή )Απάντηση ICEΠάλι δεν έχουν νόημα αυτά που λες γιατί πρέπει να βάλεις τον sensor του συγκεκριμένου θερμομέτρου και του ενός και του άλλου στο ίδιο σημείο και ταυτόχρονα θα μας δώσει πραγματικά αποτελέσματα..άντε καληνύχτα και περισσότερο έδωσα βάση στα 120 και -140 που μας λέτε και με το συγκεκριμένο αέριο( σχόλιο. Για αυτό εγώ λέω και δεν μιλάει )απάντηση hipro5Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 09:33] @hipro, τί τεμπς υπολογίζεις idle-load σε 200w φορτίο στο cascade? Idle περίπου το ίδιο......Τώρα σε load δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από τη συμπεριφορά μπορεί να φτάσει και -95*C έως στη χειρότερη -90*C.....( σχόλιο ice.. ανά μπράβο ας κατεβούμε και άλλο δλδ -80 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 16, 2006 #340 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 22:44] και περισσότερο έδωσα βάση στα 120 και -140 που μας λέτε και με το συγκεκριμένο αέριο( σχόλιο. Για αυτό εγώ λέω και δεν μιλάει ) Βρε ICE άσε μας βρε παιδί μου.......ΕΙΠΑ εγώ για -140*C και αιθυλαίνιο ή ονειρεύεσαι?.......Όχι για να ξέρω δηλαδή......Εγώ είπα ότι θα δω -120*C με ΑΛΛΑΓΗ κομπρέσσορα δεύτερου σταδίου και ΜΟΝΟ......Όσο για τα άλλα που έγραψες είναι πολλά και βαριέμαι να γράφω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.