LL_NEO Ιανουάριος 15, 2006 #301 Ιανουάριος 15, 2006 τι ο μονόφθαλμος κυβερνάει τους τυφλούς απλά θα το τονίσω, από αυτό τρως ψωμίΔε θέλω να ανακατευτώ (στην τελική στα @@ μου και για τους δυο σας) αλλά δε νομίζεις ότι αυτό παραείναι, ειδικά όταν δε μιλάμε για έναν τυχαίο φιδέμπορα, αλλά για μέλος του XS Hall of Fame? Και φυσικά αυτό δεν τον κάνει Θεό ή αλάνθαστο αλλά:Ότι ποστάρει εδώ ο hipro το ποστάρει και εκεί και αν έλεγε φίδια δε νομίζω τύποι σαν τον chilly1 και τους λοιπούς sub100 να μην τον έπαιρναν χαμπάρι. Δε νομίζω να διακινδύνευε την αξιοπιστία του και τα κεκτημένα του, μόνο και μόνο για να το παίξει τσολιάς στα υποβρύχια έναντι εσού.Όσον αφορά το απο που τρώει ψωμί, δε με αφορά και δεν ξέρω και στην τελική αν δεν πουλάει ναρκωτικά και δε ληστεύει αθώες γριούλες, όπως και να τα παίρνει μαγκιά του.
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2006 #302 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από LL_NEO Δε θέλω να ανακατευτώ (στην τελική στα @@ μου και για τους δυο σας) αλλά δε νομίζεις ότι αυτό παραείναι, ειδικά όταν δε μιλάμε για έναν τυχαίο φιδέμπορα, αλλά για μέλος του XS Hall of Fame? Και φυσικά αυτό δεν τον κάνει Θεό ή αλάνθαστο αλλά:Ότι ποστάρει εδώ ο hipro το ποστάρει και εκεί και αν έλεγε φίδια δε νομίζω τύποι σαν τον chilly1 και τους λοιπούς sub100 να μην τον έπαιρναν χαμπάρι. Δε νομίζω να διακινδύνευε την αξιοπιστία του και τα κεκτημένα του, μόνο και μόνο για να το παίξει τσολιάς στα υποβρύχια έναντι εσού.Όσον αφορά το απο που τρώει ψωμί, δε με αφορά και δεν ξέρω και στην τελική αν δεν πουλάει ναρκωτικά και δε ληστεύει αθώες γριούλες, όπως και να τα παίρνει μαγκιά του. Κοιταξε εμενα μου την σπανε κατι τυποι σαν και σε εσενα που πανε με την αθωα μονικα μονο και μονο για τα λεφτα .........Σορρυ φιλε αλλα ενοιωθα οτι με επνιγε το αδικο ....Κομφουκιος.
LL_NEO Ιανουάριος 15, 2006 #303 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma απορω γιατι τρωγεστε......εαν δεν μπορειτε να κανετε σωστο διαλογο αλλα περνατε σε χαρακτηρισμους απλα κατσετε ο καθενας στη γωνια του και το τελικο αποτελεσμα μετραει. Ρε γιώργο αν δε μπορεί (ο hipro με τον Ice, τον esdee και τον Unseen)* να ανταλλάξουν μια άποψη σχετικά με ιδιοκατασκευές, χωρίς να θέλω να γίνω ελιτιστής, κλείστε το section, δεν έχει νόημα. Να κάτσουμε όλοι οι υπόλοιποι οι παρατρεχάμενοι να λέμε μπράβο δλδ? Setups με prommies έχουμε δει έναν περίδρομο, το ζουμί είναι εδώ στην καινοτομία και στην επινόηση. Μην ξεχνάς άλλωστε και το όνομα του forum (και δεν εννοώ "Λάμπης") *Η αναφορά μου στους 4 χρήστες δε σημαίνει και συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο περιστατικό, απλώς ότι έχουν γνώσεις που μπορούν να προσδώσουν στο διάλογο ένα επίπεδο @Vagoura Τι να κάνω ρε φίλε I have the looks :P :P :P :P
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #304 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Χθες, στις 22:02] βρε παλικάρι είσαι προκατειλημμένος μάλλον, καταλαβαίνω απόλυτα το σκοπό σου, αν δεν με γουστάρεις είναι δικαίωμά σου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό και για το γεγονός αυτό δεν είμαι ο μόνος που το λέω. γύρνα πίσω σε αυτά που σε ρώτησα και εσύ πώς απάντησες εδώ έχω την εντύπωση ότι ασχολούμαστε με υπολογιστές και ψύξη (αποδείξιμα πράγματα) όχι με φιλοσοφία. Αναιρείς πολύ βασικά πράγματα φυσικών μεγεθών και τύπων ( είναι γεγονός ότι όταν κάποιος έχει άγνοια αλλά έχει θράσος κερδίζει αυτός και θα σε κάνω την χάρη διότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα όπως είπα και πριν ούτε έχω σκοπό. Στο forum είναι κάποια παιδιά που με έχουν γνωρίσει και ξερόυν τι άνθρωπος είμαι απλά εσύ έχεις την προκατάληψη λόγω της ιδιότητας σου στο forum ξέρεις κόσμο και νομίζεις ότι έχεις δύναμη αλλά εγώ ξέρω μια παροιμία ότι ο μονόφθαλμος κυβερνάει τους τυφλούς απλά θα το τονίσω, από αυτό τρως ψωμίΚαι κάτι τελευταίο με της απαντήσεις που δίνης μου φαίνεται αλλά λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου, μην νομίζεις το παίζεις διπλωματία είσαι γελασμένος τουλάχιστον αν απαντάς, καλό είναι να απαντάς με σαφήνεια για να κάνουμε επιτέλους μια εποικοδομητική συζήτηση και όχι κενούς λεονταρισμούς. Βρε ICE την έχω χ@σμένη τη "δύναμη" που λές ότι έχω στο φόρουμ.......Διπλωματία δεν παίζω και ούτε και έπαιξα ποτέ ....ότι έχω να πώ το λέω στα ίσια, έτσι έχω μάθει....... "Αναιρείς πολύ βασικά πράγματα φυσικών μεγεθών και τύπων ( είναι γεγονός ότι όταν κάποιος έχει άγνοια αλλά έχει θράσος κερδίζει αυτός και θα σε κάνω την χάρη διότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα όπως είπα και πριν ούτε έχω σκοπό."Τι αναιρώ δηλαδή........ότι έφτασε το αιθυλαίνιο στους -111*C και θα φτάσει στους -120*C επειδή εσύ λές ότι "έπρεπε" να φτάσει μόνο μέχρι τους -103*C?.....ε και τι να κάνω εγώ τώρα?.....να το χαμηλώσω?......να μην το "τσιτώσω" κι άλλο?........Η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά αγαπητέ ICE......Αν το πάρουμε εξ'επαγγέλματος είναι πολλοί ηλεκτρονικοί που έχουν σπουδάσει στο Αμέρικα και δεν έχουν πιάσει κολητήρι ποτέ στη ζωή τους......Καλή είναι η θεωρία γιατί εκεί βασιζόμαστε, αλλά πιό καλή είναι η πράξη γιατί εκεί τελικά καταλήγουμε......Κάτσε εσύ και υπολόγισε με τρείς χιλιάδες τύπους πόσα γραμμάρια αέριο θες με τον τάδε κομπρέσσορα και πόσο τριχοιδή πρέπει να βάλεις, κάτσε φτιάξτο και άν πετύχει εμένα σφύρα μου κλέφτικα.....ΑΝ δε βάλεις το χεράκι σου και τις ώρες σου να το ψάξεις και να το φτιάξεις, μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει και πολύ η θεωρία σε αυτό......και κέτι τελευταίο.......όλο μας λές ότι εσύ δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε από αυτό.....γιατί βρε ICE εγώ τι έχω να κερδίσω?.....Να μαζευτούν άτομα και να μου παραγγέλνουν να τους φτιάξω?....δε θέλω ευχαριστώ.......το χόμπυ μου κάνω.....τους στέλνω αλλού που αυτή είναι η δουλειά τους.....
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #305 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 13:42] Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν παραμένοντας ευλαβικά στα πλαίσια ενός θέματος. Θέλω να πιστεύω όμως, ότι δεν τα παρερμηνεύω βάναυσα, όπως βλέπω να συμβαίνει στο συγκεκριμένο. Ας διαβάσουμε λοιπόν την επικεφαλίδα : ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥΕίναι σαφέστατος πιστεύω ο συγγραφέας αναγγέλλοντας μας την καταγραφή υλοποίησης μιας τετραβάθμιας ψυκτικής μηχανής. Πουθενά δεν υπόσχεται άμεση τοποθέτηση σε επεξεργαστή, σε σκληρό δίσκο, σε κάρτα γραφικών, η θα ψήχει στιγμιαία τις μπίρες του που θα ήταν και πιο ενδιαφέρον.Προσωπικά θα επιθυμούσα αυτή ή συνεχής βελτίωση να μην τελειώσει ποτέ. Τις περισσότερες φορές το ταξίδι τις διαδρομής είναι αυτό που αξίζει, και όχι ο προορισμός. Αρχική απάντηση από ICE [Χθες, στις 22:02] έχω την εντύπωση ότι ασχολούμαστε με υπολογιστές και ψύξη (αποδείξιμα πράγματα) όχι με φιλοσοφία.
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #306 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Χθες, στις 22:02] Στο forum είναι κάποια παιδιά που με έχουν γνωρίσει και ξερόυν τι άνθρωπος είμαι απλά εσύ έχεις την προκατάληψη λόγω της ιδιότητας σου στο forum ξέρεις κόσμο και νομίζεις ότι έχεις δύναμη αλλά εγώ ξέρω μια παροιμία ότι ο μονόφθαλμος κυβερνάει τους τυφλούς απλά θα το τονίσω, από αυτό τρως ψωμί Σε πληροφορώ ότι ο τίτλος που έχω εδώ στο φόρουμ είναι εντελώς τυπικός και ΔΕΝ κερδίζω ΤΙΠΟΤΑ από αυτό.......Απλώς τα παιδιά μ'εχουν σαν Admin.....Τι να κάνω τώρα και μ'αυτό?......Τους είχα πεί να με βγάλουν και δεν ήθελαν........’λλη ερώτηση......!...
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #307 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 00:17] Ρε γιώργο αν δε μπορεί (ο hipro με τον Ice, τον esdee και τον Unseen)* να ανταλλάξουν μια άποψη σχετικά με ιδιοκατασκευές, χωρίς να θέλω να γίνω ελιτιστής, κλείστε το section, δεν έχει νόημα. Να κάτσουμε όλοι οι υπόλοιποι οι παρατρεχάμενοι να λέμε μπράβο δλδ? Setups με prommies έχουμε δει έναν περίδρομο, το ζουμί είναι εδώ στην καινοτομία και στην επινόηση. Μην ξεχνάς άλλωστε και το όνομα του forum (και δεν εννοώ "Λάμπης") Θα σου πώ εγώ τι γίνεται γιατί τα έχω ψιλοπάρει τώρα.......Ο κύριος ICE επειδή είναι ψυκτικός, όλους εμάς τους άλλους μας έχει από κάτω.....για να μην πώ την άλλη λέξη......Δεν είναι έτσι όμως...........Εδώ ο esdee προσπαθεί να του πεί δυο πράγματα που έχει διαβάσει και έχει κάνει ο άνθρωπος και ποτέ δεν τα δέχεται.......Νομίζει ότι είναι ο μ@μ@ω ψυκτικός του κόσμου και ότι ότι λέει είναι νόμος........ΔΕΝ είναι έτσι κύριε.....εδώ οι άλλοι έχουν βγάλει τα στραβά τους στο διάβασμα, έχουν κάνει πειράματα και πειράματα για να καταλήξουν κάπου - και δε λέω για τον esdee αλλά για τους "έξω" - και ο κύριος ICE τα αναιρεί όλα αυτά, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ όμως αρχικά σε σχέδια του chily1 από το XS και σε τρία σκαμπώ και ένα τραπέζι βαμένα πράσσινα .....Απλά θα πώ κάτι άλλο......Πάρτε έναν ψυκτικό μ@μ@ω με ντοκτορά και άλλες π@π@ριές και πηγαίνετέ τον να δεί ένα σύστημα cascade ή μονοβάθμιο να δουλεύει πάνω σε επεξεργαστή και αν δε μείνει με ανοιχτό το στόμα να το κοιτάει σα χαζός, εμένα να με χ@σετε.....
ICE1416003169 Ιανουάριος 15, 2006 Author #308 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 00:08] Δε θέλω να ανακατευτώ (στην τελική στα @@ μου και για τους δυο σας) αλλά δε νομίζεις ότι αυτό παραείναι, ειδικά όταν δε μιλάμε για έναν τυχαίο φιδέμπορα, αλλά για μέλος του XS Hall of Fame? Και φυσικά αυτό δεν τον κάνει Θεό ή αλάνθαστο αλλά:Ότι ποστάρει εδώ ο hipro το ποστάρει και εκεί και αν έλεγε φίδια δε νομίζω τύποι σαν τον chilly1 και τους λοιπούς sub100 να μην τον έπαιρναν χαμπάρι. Δε νομίζω να διακινδύνευε την αξιοπιστία του και τα κεκτημένα του, μόνο και μόνο για να το παίξει τσολιάς στα υποβρύχια έναντι εσού.Όσον αφορά το απο που τρώει ψωμί, δε με αφορά και δεν ξέρω και στην τελική αν δεν πουλάει ναρκωτικά και δε ληστεύει αθώες γριούλες, όπως και να τα παίρνει μαγκιά του. φίλε μου εγώ δεν τα γράφω στα @@ το σέβομαι αυτό που κάνω γιατί είναι η δουλεία μου μάλλον δεν ειδές τι έχει προηγηθεί γιατί εγώ είμαι ο τελευταίος που ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο και ούτε έχω καμιά όρεξη να χάνω τον χρόνο μου με τέτοια αλλά από ένα σημείο και μετά το ποτήρι ξεχειλίζει και όπως είπα πιο πάνω καλή και δεκτή είναι η κριτική αλλά θα πρέπει αυτή να έχει βάσεις
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2006 #309 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 ’λλη ερώτηση......!... Τελικα κανα fight@aids ( πως διαολο λεγετε) με την ιντελα σου θα τρεξεις? C++ εργαστηριο το περασα τελικα? Λες να μου ο κολαει ο fileserver απο τους 10 δισκους ή γιατι ειναι ιντελ? edit Αυτος ο ΕΕ του shido σαν τον κ@λο μου ειναι απο κατω......
ICE1416003169 Ιανουάριος 15, 2006 Author #310 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 00:18] Τι αναιρώ δηλαδή........ότι έφτασε το αιθυλαίνιο στους -111*C και θα φτάσει στους -120*C επειδή εσύ λές ότι "έπρεπε" να φτάσει μόνο μέχρι τους -103*C?.....ε και τι να κάνω εγώ τώρα?.....να το χαμηλώσω?......να μην το "τσιτώσω" κι άλλο?........Η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά αγαπητέ ICE......Αν το πάρουμε εξ'επαγγέλματος είναι πολλοί ηλεκτρονικοί που έχουν σπουδάσει στο Αμέρικα και δεν έχουν πιάσει κολητήρι ποτέ στη ζωή τους......Καλή είναι η θεωρία γιατί εκεί βασιζόμαστε, αλλά πιό καλή είναι η πράξη γιατί εκεί τελικά καταλήγουμε......Κάτσε εσύ και υπολόγισε με τρείς χιλιάδες τύπους πόσα γραμμάρια αέριο θες με τον τάδε κομπρέσσορα και πόσο τριχοιδή πρέπει να βάλεις, κάτσε φτιάξτο και άν πετύχει εμένα σφύρα μου κλέφτικα.....ΑΝ δε βάλεις το χεράκι σου και τις ώρες σου να το ψάξεις και να το φτιάξεις, μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει και πολύ η θεωρία σε αυτό......χαίρομαι που είσαι τόσο αισιόδοξος με την πράξη αλλά να ξέρεις ότι ορισμένα πράγματα υποκλίνονται στους νόμους της φυσικής όπως και εγώ και όχι σε κούφια λόγια μήπως είναι καιρός να αλλάξεις θερμόμετρο γιατί πιθανόν να έχουμε εξαπατηθεί όλοι μας psitssssssssssssss..
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #311 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 00:54] χαίρομαι που είσαι τόσο αισιόδοξος με την πράξη αλλά να ξέρεις ότι ορισμένα πράγματα υποκλίνονται στους νόμους της φυσικής όπως και εγώ και όχι σε κούφια λόγια μήπως είναι καιρός να αλλάξεις θερμόμετρο γιατί πιθανόν να έχουμε εξαπατηθεί όλοι μας psitssssssssssssss.. Λές να φταίει το θερμόμετρό μου?.......Γιατί δοκίμασα και ένα ίδιο με το δικό σου και έδειχνε τα ίδια........Θα το κοιτάξω όμως για να μη σας εξαπατώ και σας πάρω και το ψωμί.........
ea6gka Ιανουάριος 15, 2006 #312 Ιανουάριος 15, 2006 hipro το ψωμι παρτο και ολο μα θες , το σαλαμακι ομως να μας το αφησεις σε παρακαλω
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #313 Ιανουάριος 15, 2006 ΕΞΟΔΟΣ πρώτου σταδίου με το δικό σου θερμόμετρο και τελική θερμοκρασία δευτέρου σταδίου πάνω στην ΚΕΦΑΛΗ.......’λλη ερώτηση.....
Κοπρίτης Ιανουάριος 15, 2006 #314 Ιανουάριος 15, 2006 Εγω παλι θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να μεταφερονταν τα τελευταια ποστς σε καποιο αλλο thread ετσι ωστε να μεινει αυτο το worklog καθαρο για να φτασει καποτε στην ολοκληρωση τουκαι αυτη η διαμαχη να συνεχιστει...ειτε σε προσωπικο επιπεδο (πμ wars)ειτε να ληξει εδω (και ο καθενας οτι καταλαβε - καταλαβε)ειτε να λυθει με ραντεβου - μονομαχια σε δημοσιο χωρο (με θεατες, σπονσορες και πειραματοζωα φυσικα)
ICE1416003169 Ιανουάριος 15, 2006 Author #315 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 00:42] Θα σου πώ εγώ τι γίνεται γιατί τα έχω ψιλοπάρει τώρα.......Ο κύριος ICE επειδή είναι ψυκτικός, όλους εμάς τους άλλους μας έχει από κάτω.....για να μην πώ την άλλη λέξη......Δεν είναι έτσι όμως...........Εδώ ο esdee προσπαθεί να του πεί δυο πράγματα που έχει διαβάσει και έχει κάνει ο άνθρωπος και ποτέ δεν τα δέχεται.......Νομίζει ότι είναι ο μ@μ@ω ψυκτικός του κόσμου και ότι ότι λέει είναι νόμος........ΔΕΝ είναι έτσι κύριε.....εδώ οι άλλοι έχουν βγάλει τα στραβά τους στο διάβασμα, έχουν κάνει πειράματα και πειράματα για να καταλήξουν κάπου - και δε λέω για τον esdee αλλά για τους "έξω" - και ο κύριος ICE τα αναιρεί όλα αυτά, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ όμως αρχικά σε σχέδια του chily1 από το XS και σε τρία σκαμπώ και ένα τραπέζι βαμένα πράσσινα .....Απλά θα πώ κάτι άλλο......Πάρτε έναν ψυκτικό μ@μ@ω με ντοκτορά και άλλες π@π@ριές και πηγαίνετέ τον να δεί ένα σύστημα cascade ή μονοβάθμιο να δουλεύει πάνω σε επεξεργαστή και αν δε μείνει με ανοιχτό το στόμα να το κοιτάει σα χαζός, εμένα να με χ@σετε..... ποτέ δεν υποτίμησα κανέναν απλός προσπαθώ να μιλάω με απόδειξης γιατί έτσι έχω μάθει να δουλεύωμου φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να απαντήσω γιατί τα έχεις μπερδέψει όλα και αυτό αναιρείσαικαι κάτι άλλο, πότε εγώ αναίρεσα το XS κάθε άλλο εγώ είπα ότι ορισμένα πράγματα εδώ παίρνανε ενώ εκεί όχι (γιατί μου φαίνεται ότι αλλά λέει η γιαγιά μου και άλλα )πάλι τα ίδια θα λέμε
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #316 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:15] Εγω παλι θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να μεταφερονταν τα τελευταια ποστς σε καποιο αλλο thread ετσι ωστε να μεινει αυτο το worklog καθαρο για να φτασει καποτε στην ολοκληρωση τουκαι αυτη η διαμαχη να συνεχιστει...ειτε σε προσωπικο επιπεδο (πμ wars)ειτε να ληξει εδω (και ο καθενας οτι καταλαβε - καταλαβε)ειτε να λυθει με ραντεβου - μονομαχια σε δημοσιο χωρο (με θεατες, σπονσορες και πειραματοζωα φυσικα) Έχεις δίκιο και ζητώ συγνώμη από τον ICE........αλλά τα πόστς θα μείνουν ως έχουν μέχρι να καταλήξει κάπου αυτό το project.......Προσωπικά εγώ μόνο θα βλέπω από δω και πέρα.......
Maximus Ιανουάριος 15, 2006 #317 Ιανουάριος 15, 2006 Eγώ τώρα πήρα πρέφα το σχετικό θέμα και θα ήθελα να βάλω τον κωμικοτραγικό μου τόνο στο περιβάλλον: Λέτε πως το Αιθυλένιο δεν πάει κάτω από τους 100κάμποσους βαθμούς. ’λλοι λένε πως πάει, άλλοι όχι. Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια, ρωτήστε με για μάγματα και θα σας πω, εδώ δεν έχω φώτα να δώσω. Αυτό που θέλω να πω είναι: Δεν έχει σημασία ο αριθμός των απαντήσεων του καθενός, κάποιος έχει δίκιο κάποιος άδικο. Δε χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί. Μπορεί κάλλιστα το θέμα να λήξει εδώ αν το θελήσετε και οι δύο που από ότι βλέπω, θέλετε. Και τώρα το κωμικοτραγικό: Οι Ταλιμπάν πώς κατάφεραν με καύση κηροζίνης να λιώσουν το ατσάλι στους δίδυμους πύργους?...
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #318 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 01:21] ποτέ δεν υποτίμησα κανέναν απλός προσπαθώ να μιλάω με απόδειξης γιατί έτσι έχω μάθει να δουλεύω Ενώ εμείς λέμε λόγια του αέρα!.......Μου είπες ότι δε μετράει σωστά το θερμόμετρό μου και στο καπάκι σου δείχνω ένα ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό σου που μου δείχνει τα ίδια......ΟΚ.....Λάθος θα μετράει τότε και αυτό.........Θα πάρω κι άλλο........ ICE με συγχωρείς για ότι σου είπα..........Δεν ξαναμιλάω........
ICE1416003169 Ιανουάριος 15, 2006 Author #319 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 01:07] ΕΞΟΔΟΣ πρώτου σταδίου με το δικό σου θερμόμετρο και τελική θερμοκρασία δευτέρου σταδίου πάνω στην ΚΕΦΑΛΗ.......’λλη ερώτηση..... δεν είπα ότι το αιθυλένιο αν ξεπεράσεις τις προδιαγραφές του δεν μπορεί να φτάσει σε μία καλύτερη θερμοκρασία αλλάα όταν γίνει αυτό αν αντιμετωπίσει φορτίο αυτομάτως θα χάσει το 30% - 40% τις απόδοσής του άρα αυτό σημαίνει ότι είναι εντελώς ανόφελω. Για να πάρουμε την MAX απόδοση ενός αερίου πρέπει να γίνει μεγαλύτερος στραγγαλισμός για να έχουμε όσο γίνεται μεγάλη διαφορά πιέσεων υψηλή προς χαμηλή (με λίγα λόγια η εγκατάσταση θα δουλεύει σε <vakom> ) και φυσικά όταν αντιμετώπιση φορτίο δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην ψυχτική ικανότητα τον προδιαγραφών του και για το θερμόμετρο αυτό δεν μου λέει τίποτα γιατί ο sensoras τον θερμομέτρων να είναι στο ίδιο σημείο για να δούμε την πραγματική διαφορά. για την ιστορία το γράφω 3η φορά αυτό.....
hipro5 Ιανουάριος 15, 2006 #320 Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 01:54] ο sensoras τον θερμομέτρων να είναι στο ίδιο σημείο για να δούμε την πραγματική διαφορά. για την ιστορία το γράφω 3η φορά αυτό..... Ο ίδιος σένσορας........Βγαίνει απ'το ένα , μπαίνει στο άλλο.......καληνύκτα...... EDIT: Όποιος θέλει να δεί -108*C idle πάνω στη CPU και -104*C με φορτίο 100Watts και όχι 30% χάσιμο/διαφορά, ας περάσει από το μαγαζί.........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.