Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ICE

βλέπω ότι δεν έχει καμία σχέση με την δικιά μου και ούτε στο PRESSURE REDUCERS ( σαν ποιότητα ),

παίζει μεγάλο ρολό τι ποσότητα έχεις μέσα.

η μπουκαλα παιρνει 18.2kg αιθυλενιο και ηρθε αν θυμαμαι καλα στα 130bar

αν θες μπορω να σου δωσω ενα τηλ για να σου στειλουν εναν pressure regulator σαν τον δικο μου, μαλιστα ειναι οξυγονου μονταρισμενος απο το παιδι που με προμηθευσε με το αιθυλενιο και ειμαστε και εγω και ο hipro απολυτα ικανοποιημενοι!.

Αρχική απάντηση από ICE

Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar φυσικά βλέπεις ότι έχει και άλλες δυνατότητες σκέψου στα 125 που είδα ( δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία ) είχε παγώσει μέχρι και στο μοτέρ.

Φυσικά με πρόσμιξη αιθυλένιο μεθάνιο για συγκεκριμένες ποσότητες δεν γνωρίζω είμαι σε δοκιμές

Θερμοκρασία συμπύκνωσης θα το κοιτάξω με αυτές της ρυθμίσεις την άλλη φορά βλέπεις έχω ένα θερμόμετρο

παρε αυτη τι γραφικη για το μεθανιο αν δεν την εχεις

images%5CVaporPressureGraph%5CMethane_Vapor_Pressure.GIF

για τα 16.5 υψηλης θες περιπου -120 για να συμπηκνωσεις το μεθανιο δηλ -130 να πω στην εξοδο του ΗΧ απο το 3ο στο 4ο σταδιο.

μακαρι να εχεις τοσο χαμηλες temps αλλα οπως το βλεπω συμπηκνωνεις κατα κυριο λογο το αιθυλενιο του 4ου σταδιου και το μεθανιο κυκλοφορει ασυμπιεστο στο 4σταδιο

Δεν ξερω τι αλλες παρατηρησεις εχεις απο το 4ο σταδιο, αλλα θα δοκιμαζα να βαλω λιγο r290 (10psi πχ) μετα καθαρο μεθανιο για να μπορω να δω αν καταφερνω να το συμπηκνωσω.

Αρχική απάντηση από hipro5

Αν είχε παγώσει και το μοτέρ!........κάτι δεν πάει καλά......... ;)

:D, υπερφορτισμενο συστημα...

ICE τουλαχιστον στο 4o σταδιο και για τις δοκιμες ελπιζω να εχεις Accumulators για να αποφυγεις ζημιες στους compressorες

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 23:36]

Αν είχε παγώσει και το μοτέρ!........κάτι δεν πάει καλά......... ;)

Όχι όχι (μέχρι και στο μοτέρ) θέλω να πω στην αρχή της αναρρόφησης ;)

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:53]

η μπουκαλα παιρνει 18.2kg αιθυλενιο και ηρθε αν θυμαμαι καλα στα 130bar

αν θες μπορω να σου δωσω ενα τηλ για να σου στειλουν εναν pressure regulator σαν τον δικο μου, μαλιστα ειναι οξυγονου μονταρισμενος απο το παιδι που με προμηθευσε με το αιθυλενιο και ειμαστε και εγω και ο hipro απολυτα ικανοποιημενοι!.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έχω ανοίξει και το έκανα mond αντί για την λαστιχένια μεμβράνη (που είχε σπάσει ) έβαλα ένα φύλο χαλκού, δουλεύει τώρα καλά αν ξανά παρουσιάσει πρόβλημα θα σε πω σίγουρα να πάρω άλλο

------------------------------------------------------------------

παρε αυτη τι γραφικη για το μεθανιο αν δεν την εχεις

-------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστώ τα έχω

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

images%5CVaporPressureGraph%5CMethane_Vapor_Pressure.GIF

για τα 16.5 υψηλης θες περιπου -120 για να συμπηκνωσεις το μεθανιο δηλ -130 να πω στην εξοδο του ΗΧ απο το 3ο στο 4ο σταδιο.

μακαρι να εχεις τοσο χαμηλες temps αλλα οπως το βλεπω συμπηκνωνεις κατα κυριο λογο το αιθυλενιο του 4ου σταδιου και το μεθανιο κυκλοφορει ασυμπιεστο στο 4σταδιο

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Με αυτό που λες είναι λάθος είναι σαν να λες ότι δεν γίνετε πρόσμιξη?

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν ξερω τι αλλες παρατηρησεις εχεις απο το 4ο σταδιο, αλλα θα δοκιμαζα να βαλω λιγο r290 (10psi πχ) μετα καθαρο μεθανιο για να μπορω να δω αν καταφερνω να το συμπηκνωσω.

:D, υπερφορτισμενο συστημα...

ICE τουλαχιστον στο 4o σταδιο και για τις δοκιμες ελπιζω να εχεις Accumulators για να αποφυγεις ζημιες στους compressorες

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι τέρατα δεν παθαίνουν τίποτα

:D :D

Αρχική απάντηση από ICE

Με αυτό που λες είναι λάθος είναι σαν να λες ότι δεν γίνετε πρόσμιξη?

πες μου εναν λογο να γινει προσμυξη αιθυλενιου και μεθανιου. και να εχει και ενδιαμεσες ιδιοτητες το τελικο μιγμα!

δεν εχει καμια σχεση με προσμυξεις r410 με r507 και αλλα τετοια πιστευω

(SLN χημικε μηχανικε επι πτυχιο τι γνωμη σου!!!!!!)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:06]

πες μου εναν λογο να γινει προσμυξη αιθυλενιου και μεθανιου. και να εχει και ενδιαμεσες ιδιοτητες το τελικο μιγμα!

δεν εχει καμια σχεση με προσμυξεις r410 με r507 και αλλα τετοια πιστευω

(SLN χημικε μηχανικε επι πτυχιο τι γνωμη σου!!!!!!)

Εγώ το βλέπω στην πράξη και το έδειξα το είδες, τονίζω Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar -125 και ούτε σε υποπιεση

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:52]

σιγουρα αγγιζει τα 3μηδενικα.βεβαια νομιζω οτι καλο θα ειναι να το αναφερει (ΕΑΝ θελει βεβαια) μετα το τελος του ολου εγχειρηματος.:)

Το έχω πει δεν με ενδιαφέρει πόσο κοστίζει

και πόσο θα κοστίσει και ούτε γνωρίζω και δεν πρόκειται να τα βάλω κάτω δεν θέλω να ξανά μιλήσω για αυτό το θέμα

Αρχική απάντηση από ICE

Εγώ το βλέπω στην πράξη και το έδειξα το είδες, τονίζω Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar -125 και ούτε σε υποπιεση

ισως συμπυκνωνεις το αιθυλενιο κατω απο το σημειο βρασμου του (ισως)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 18:45]

ισως συμπυκνωνεις το αιθυλενιο κατω απο το σημειο βρασμου του (ισως)

Κάνεις μεγάλο λάθος!!

θα έπρεπε να το έβλεπες τι ψυκτική δύναμη έχει

όταν λέμε σημείο βρασμού λέμε ότι έχει φτάσει σε κορεσμό το συγκεκριμένο αέριο, ότι και να κάνεις δεν πρόκριτε να κερδίσεις τίποτα και αν κερδίσεις κάποιους βαθμούς θα χάση την δύναμη του σε φορτίο, και εδώ σε τονίζω για τρίτη φορά της πίεσης

Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar

• 3 weeks later...

Βρε ΕΝΑ χρόνο κλείσαμε........Εσύ για το τετραβάθμιο κι εγώ για το Maximizer...... :D

Εγώ είμαι στα τελειώματα, εσύ?........ΠΟΤΕ θα μπεί πάνω σε evaporator να βλέπεις τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν σαν τρελές και να μην προλαβαίνεις να κλίνεις στάδια τρέχοντας πανικόβλητος?......No offence.........Πλάκα κάνουμε....... :D

Το +0.5 bar για το αιθυλαίνιο είναι πολύ νομίζω.....είχα στις αρχές τόσο και ξαφνικά με φορτίο έπαιρνε τον ανήφορο και μπιστάγαν οι κομπρέσσορες και που να προλάβω να τραβήξω πρίζες........Τώρα είμαι - 0.6 bar και είμαι OK.......-111*C idle και -104.4*C full load με 100Watts φορτίο........ ;)

Αρχική απάντηση από Byron [Χθες, στις 23:19]

στα σκαρια της αβυσσου... headbang6br.gif

animation248pk.gif

amd7kv.jpg

Μια ειναι η πύλη son , περνάς μέσα απο την δίνη του στροβιλισμού βγαινοντας στο πραγματικό φώς.

@ Ice -130 and counting

:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.