greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 #241 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 μηπως θα επρεπε να μπαινεις με ειδικη στολη πυροτεχνουργου εκει μεσα?3 ευφλεκτα και 200Bar πιεση δεν ειναι παιχνιδακια.βεβαια αυτα τα λεω εγω που δεν γνωριζω τιποτα για το αντικειμενο παρα οτι βαζετε μεσα στο φορουμ.οπως και να χει καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 19, 2005 Author #242 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Χθες, στις 12:25] OMG,πρόσεχε αλέξανδρε θα βάλω τον θόδωρα να παρακολουθεί με κυάλια τον εναέριο πάνω απο το εργαστήριο σου μην σε χάσουμε! τρελή κατασκευή,βρές και το χρόνο να δουλέψει για pc,επειδή οι μέρες των εορτών πλησιάζουν.... Μπα δεν προσέχει, έχει κολλήσει, ξέρει αυτός . Θέλει πολύ προσοχή και τέσσερα μάτια. Όταν δουλεύουν όλα το ποτέ έχουν αλλάζουν η πίεσης δεν παίρνεις χαμπάρι Να δουλέψει σε pc έχω σκοπό κάτι καλό τρελό αλλά θα πάρει καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 19, 2005 Author #243 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:58] μηπως θα επρεπε να μπαινεις με ειδικη στολη πυροτεχνουργου εκει μεσα?3 ευφλεκτα και 200Bar πιεση δεν ειναι παιχνιδακια.βεβαια αυτα τα λεω εγω που δεν γνωριζω τιποτα για το αντικειμενο παρα οτι βαζετε μεσα στο φορουμ.οπως και να χει καλη συνεχεια Σκεφτείτε ότι με το r 600 που υπάρχει σε οικιακά ψυγεία που είναι εύφλεκτο έχει σκοτωθεί τεχνικός και μιλάμε για γραμμάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 #244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 18:13] Σκεφτείτε ότι με το r 600 που υπάρχει σε οικιακά ψυγεία που είναι εύφλεκτο έχει σκοτωθεί τεχνικός και μιλάμε για γραμμάρια :nuke: χαρα στην ψυχραιμια σου:nuke: ρε παρε κανα μετρο ασφαλειας.ολοκληρες μπομπες ειναι διπλα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 19, 2005 Author #245 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Να μην έρθω σε αυτό το σημείο γιατί νομίζω δεν υπάρχει ασφάλεια, είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο ας μην συζητάμε για τέτοια πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Δεκέμβριος 20, 2005 #246 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 εχεις ξεφυγει... ετσι απλα.. Πρεπει να αναφερω οτι ειμαι απο τουσ λιγους που ειχα την τυχη να δω το ΘΗΡΙΟ του ICe οταν ακομα ηταν 3 σταδια... τωρα ποια δεν τολμαω να πλησιασω ουτε καν κοντα στην οικοδομη του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 20, 2005 Author #247 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 22, 2005 #248 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ICE όπως χάλασε ο PRESSURE REDUCERS στο ethylene από το πολύ ψύχος εεε? γεμιζεις με υγρο αιθυλενιο και οχι αεριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 22, 2005 Author #249 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 12:20] εεε? γεμιζεις με υγρο αιθυλενιο και οχι αεριο? Τι να απαντήσω? θα έπρεπε να ξέρεις, πριν μπω σε λεπτομέρειες δείξε με μια φωτογραφία την μπουκάλια με το αιθυλένιο που έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 23, 2005 #250 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ICE Τι να απαντήσω? θα έπρεπε να ξέρεις, πριν μπω σε λεπτομέρειες δείξε με μια φωτογραφία την μπουκάλια με το αιθυλένιο που έχεις η ευνοητη απαντηση ειναι "οχι" η δικια μου γεμιζει με αεριο αλλα μου φαινεται αρκετα περιεργο να σπασει ο regulator απο το παγωμα με αεριο (ενα μικρο παγωματακι ειχε φανει οταν 'μετεφερα' αιθυλενιο σπιτι αλλα τιποτα σπουδαιο)ps. μου ειχαν πει σαν επιλογη αν θελω να μου κανουν μπουκαλα με σωληνα που να παιρνει αιθυλενιο απο τον πατο της μπουκαλας (αρα υγρο) αλλα ειπα οχι απλα και μονο επειδη δεν υπαρχει λογος για το αιθυλενιο να γεμιζω με υγρο (γιατι μπαινει στο κυκλωμα και εξατμηζεται εκει μετα απο λιγη ωρα) με αποτελεσμα να μου μπερδευει την στατικη φορτιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 23, 2005 #251 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από esdee μου μπερδευει την στατικη φορτιση ????????να σου δειχνει αλλες πιεσεις δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 23, 2005 #252 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 ????????να σου δειχνει αλλες πιεσεις δλδ? πιεσεις που σταθεροποιουνται μετα απο λιγο οταν ερθει ισσοροποια μεταξυ υγρου και αεριου που βρησκονται μεσα στο κυκλωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 23, 2005 #253 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Βρε δεν αφήνετε τις θεωρίες λέω εγώ και να κάτσετε να φτιάξετε κάνα cascade να δουλεύει στην πράξη κιόλας........ Θα σας φάνε οι θεωρίες στο τέλος και θα γεράσουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 24, 2005 Author #254 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 04:49] η ευνοητη απαντηση ειναι "οχι" η δικια μου γεμιζει με αεριο αλλα μου φαινεται αρκετα περιεργο να σπασει ο regulator απο το παγωμα με αεριο (ενα μικρο παγωματακι ειχε φανει οταν 'μετεφερα' αιθυλενιο σπιτι αλλα τιποτα σπουδαιο)ps. μου ειχαν πει σαν επιλογη αν θελω να μου κανουν μπουκαλα με σωληνα που να παιρνει αιθυλενιο απο τον πατο της μπουκαλας (αρα υγρο) αλλα ειπα οχι απλα και μονο επειδη δεν υπαρχει λογος για το αιθυλενιο να γεμιζω με υγρο (γιατι μπαινει στο κυκλωμα και εξατμηζεται εκει μετα απο λιγη ωρα) με αποτελεσμα να μου μπερδευει την στατικη φορτιση Επιμένω, Μπορείς σε παρακαλώ να με δείξεις την μπουκάλα σου? Μαζί με το PRESSURE REDUCERS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 24, 2005 Author #255 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Κα φυσικά η μελέτη συνεχίζετε - 123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 24, 2005 #256 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 συμπεριφορά με φορτίο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 24, 2005 #257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 21:52] συμπεριφορά με φορτίο??? Βιάζεσαι...........Πολύ βιάζεσαι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 24, 2005 #258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 ICE αυτη ειναι ειναι γυρω στο 1.5m σε υψος επισης μια δικια μου ερωτηση, σε τι πιεσεις υψηλη/χαμηλη τρεχει το 4ο σταδιο με το μεθανιο?επισης το 4ο σταδιο σε τι θερμοκρασια το συμπηκνωνεις? Αρχική απάντηση από DarkSaga συμπεριφορά με φορτίο??? δεν υπαρχει τετοια ερωτηση μιας και δεν ειναι σε evap για να μπαινει σε CPU αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Δεκέμβριος 24, 2005 Author #259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 βλέπω ότι δεν έχει καμία σχέση με την δικιά μου και ούτε στο PRESSURE REDUCERS ( σαν ποιότητα ), παίζει μεγάλο ρολό τι ποσότητα έχεις μέσα. Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar φυσικά βλέπεις ότι έχει και άλλες δυνατότητες σκέψου στα 125 που είδα ( δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία ) είχε παγώσει μέχρι και στο μοτέρ. Φυσικά με πρόσμιξη αιθυλένιο μεθάνιο για συγκεκριμένες ποσότητες δεν γνωρίζω είμαι σε δοκιμές Θερμοκρασία συμπύκνωσης θα το κοιτάξω με αυτές της ρυθμίσεις την άλλη φορά βλέπεις έχω ένα θερμόμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 24, 2005 #260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 23:31] Υψηλή 16,5 bar, χαμηλή 0,5 bar φυσικά βλέπεις ότι έχει και άλλες δυνατότητες σκέψου στα 125 που είδα ( δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία ) είχε παγώσει μέχρι και στο μοτέρ. Αν είχε παγώσει και το μοτέρ!........κάτι δεν πάει καλά......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.