Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

RESPECT στον ψυκτικο!Περιμενουμε αποτελεσματα.Προς τυχον Κασσανδρες το παιδι ειναι η δουλεια του και κανει το κεφι του.Προσωπικα πιστευω οτι και σε κοστος λογω του οτι ειναι πραγματα της δουλειας πολλα απο αυτα δε θα χει και τρελο προβλημα.Απο εκει και περα το θεμα ΔΕΗ το θεωρω ανεκδοτο καθως δε μιλαμε για 24/7 καταστασεις τουλαχιστον και με τα 3 η 4 σταδια up ολη την ωρα.

ΙCE περιμενουμε αποτελεσματα.

δεν καταλαβαινω τιποτα απο τις σωληνωσεις :D αν μπορεις ποσταρε μερικες καλυτερες Photo :D

ενα tip ... τα φιλτρακια τα SF με απογοητευσαν, πηγα να κολησω ενα και εσκασε!

Αρχική απάντηση από Helly [Χθες, στις 04:17]

RESPECT στον ψυκτικο!Περιμενουμε αποτελεσματα.Προς τυχον Κασσανδρες το παιδι ειναι η δουλεια του και κανει το κεφι του.Προσωπικα πιστευω οτι και σε κοστος λογω του οτι ειναι πραγματα της δουλειας πολλα απο αυτα δε θα χει και τρελο προβλημα.Απο εκει και περα το θεμα ΔΕΗ το θεωρω ανεκδοτο καθως δε μιλαμε για 24/7 καταστασεις τουλαχιστον και με τα 3 η 4 σταδια up ολη την ωρα.

ΙCE περιμενουμε αποτελεσματα.

Σωστά φίλε όταν δεν θέλεις φουλ επιδόσεις με δύο κνίσεις. θα το κάνης μια βαθμίδα η δύο ( η τρεις η τέσσερις ) με της βάνες επιλέγεις πόσους βαθμούς θέλεις άρα και πόση κατανάλωση, αυτή είναι όλοι η μαγκιά

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 15:20]

δεν καταλαβαινω τιποτα απο τις σωληνωσεις :D αν μπορεις ποσταρε μερικες καλυτερες Photo :D

ενα tip ... τα φιλτρακια τα SF με απογοητευσαν, πηγα να κολησω ενα και εσκασε!

Όταν έχω καλό φωτισμό θα βγάλω καλύτερες φωτο.

Τώρα για θερμοκρασία δεν μπορώ να σας πω περιμένω μια παραγγελιά αερίου, όπου είναι θα έρθει και θα σας δείξω αναλυτικά , ακόμα έχει πολύ δουλειά για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το τέλος θα είναι το καλύτερο θα ανοίξει νέες διόδους στο θέμα ψύξεις υπολογιστών.-

μαλιστα...(r14 ερχετε?)

δεν εχω πεσει ακομα σε αλυτα προβληματα αλλα εχεις αντιμετωπισει προβλημα οπως παγωμα του λαδιου στον evap? ποση ωρα max το εχεις τρεξει και εχεις δει προβληματα υπερθερμανσης στους compressorες?

ο rotary που τρεχει το αιθυλενιο κρατει καλα?

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 22:57]

μαλιστα...(r14 ερχετε?)

δεν εχω πεσει ακομα σε αλυτα προβληματα αλλα εχεις αντιμετωπισει προβλημα οπως παγωμα του λαδιου στον evap? ποση ωρα max το εχεις τρεξει και εχεις δει προβληματα υπερθερμανσης στους compressorες?

ο rotary που τρεχει το αιθυλενιο κρατει καλα?

Συγνώμη που θα σε το πω αλλά έπεσες έξω για τα καλά, μόνο για την υπερθέρμανση είναι σωστό αλλά έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα εδώ και καιρό.

Και θέλω να σε πω κάτι, αυτά που λέω γενικά δεν είναι γρίφοι απλά δεν λέω πολλά για να είναι έγκυρα αυτά που λέω.

Αρχική απάντηση από ICE

Συγνώμη που θα σε το πω αλλά έπεσες έξω για τα καλά, μόνο για την υπερθέρμανση είναι σωστό αλλά έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα εδώ και καιρό.

Και θέλω να σε πω κάτι, αυτά που λέω γενικά δεν είναι γρίφοι απλά δεν λέω πολλά για να είναι έγκυρα αυτά που λέω.

μαλον δεν καταλαβες καλα το post μου

παμε παλι

ειπες για αεριο που περιμενεις, αιθυλενιο εχεις πας και για ρ14?

δεν σου εχει τυχει να παγωνει το λαδι στον evap γιατι καποιοι εξω ανεφεραν κατι τετοια (εχω βαλει στα σταδια του αιθυλενιου λαδι SL15 βαση των τεχνικων χαρακτηριστικων εχει το μικροτερο pour point (-62) ). Και λεω οτι δεν εχει τυχει σε εμενα, απλα επειδη αναφερθηκε 'εξω' προσπαθω να διασταυρωσω τιποτα

τωρα το αν ζεστενονται οι compressorες ειναι καθαρα θεμα setup και σωστης ρυθμισεις του superheat (η υπερθερμανση που ανεφερα δεν ηταν το superheat ως παραμετρος του comrpessorα αλλα ως 'ζεστενεται αρκετα ο compressorας')

για το rotory και το αιθυλενιο ρωτησα επειδη απο οτι εχω δει εχεις ενα σταδιο με rotory που τρεχει αιθυλενιο και παλι απο 'εξω' ακουσα πως (επειδη σε πολλους εχουν πεθανει) οι rotory ισως κατασκευταστικα δεν αντεχουν τοσο χαμηλες θερμοκρασιες στην επιστροφη

sorry για το μπερδεμενο παραπανω post, το παθαινω συχνα

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 03:52]

μαλον δεν καταλαβες καλα το post μου

παμε παλι

ειπες για αεριο που περιμενεις, αιθυλενιο εχεις πας και για ρ14?

δεν σου εχει τυχει να παγωνει το λαδι στον evap γιατι καποιοι εξω ανεφεραν κατι τετοια (εχω βαλει στα σταδια του αιθυλενιου λαδι SL15 βαση των τεχνικων χαρακτηριστικων εχει το μικροτερο pour point (-62) ). Και λεω οτι δεν εχει τυχει σε εμενα, απλα επειδη αναφερθηκε 'εξω' προσπαθω να διασταυρωσω τιποτα

τωρα το αν ζεστενονται οι compressorες ειναι καθαρα θεμα setup και σωστης ρυθμισεις του superheat (η υπερθερμανση που ανεφερα δεν ηταν το superheat ως παραμετρος του comrpessorα αλλα ως 'ζεστενεται αρκετα ο compressorας')

####Σε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις? νομίζω ότι απάντησα

για το rotory και το αιθυλενιο ρωτησα επειδη απο οτι εχω δει εχεις ενα σταδιο με rotory που τρεχει αιθυλενιο και παλι απο 'εξω' ακουσα πως (επειδη σε πολλους εχουν πεθανει) οι rotory ισως κατασκευταστικα δεν αντεχουν τοσο χαμηλες θερμοκρασιες στην επιστροφη

sorry για το μπερδεμενο παραπανω post, το παθαινω συχνα

Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος

Αιθυλένιο γνωρίζεις ότι έχω, αυτό που παράγγειλα όταν το παραλάβω θα σε πω, για το πάγωμα του λαδιού ποτέ δεν είχα πρόβλημα . όταν λες #κάποιοι έξω# που έξω? και ποιοι συγκεκριμένα? . Με το rotary πρέπει να γνωρίζεις την θερμοκρασία λειτουργίας και να μην την υπερβείς κατά πολύ από κι και πέρα αν έχεις σωστή ρύθμιση ( υψηλής χαμηλής και να μην επιστρέφει ) δεν πιστεύω να καταπονείτε με το αιθυλένιο.

Και αν μπορείς σε παρακαλώ η ερωτήσεις η γενικά ότι λες να είναι πιο συγκεκριμένες.

Αρχική απάντηση από ICE

Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος

Αιθυλένιο γνωρίζεις ότι έχω, αυτό που παράγγειλα όταν το παραλάβω θα σε πω, για το πάγωμα του λαδιού ποτέ δεν είχα πρόβλημα . όταν λες #κάποιοι έξω# που έξω? και ποιοι συγκεκριμένα? . Με το rotary πρέπει να γνωρίζεις την θερμοκρασία λειτουργίας και να μην την υπερβείς κατά πολύ από κι και πέρα αν έχεις σωστή ρύθμιση ( υψηλής χαμηλής και να μην επιστρέφει ) δεν πιστεύω να καταπονείτε με το αιθυλένιο.

Και αν μπορείς σε παρακαλώ η ερωτήσεις η γενικά ότι λες να είναι πιο συγκεκριμένες.

1) τι λαδι χρησημοποιησες?(μαρκα μοντελο)

2) οταν λεω εξω ενοω ανθρωποι που φτιαχνουν απο ξενα forum cascade

3) τα προβληματα που εχουν αντιμετωπισει με τους rotory ειναι τα εξης

γνωριζεις οτι για να δουλευει σωστα ενα κυκλωμα και να μην ανεβαζει υπερβολικη θερμοκρασια ενας compressorας πρεπει να κινησαι στα σωστα επιπεδα sueprheat.

οταν τρεχεις αιθυλενιο που εχει πολυ χαμηλη θερμοκρασια στον evap αναγκαστηκα πρεπει να η θερμοκρασια σου 5-6 cm πριν τον compressorα να ειναι τετοια αρκετα χαμηλη (σε σχεση με οποιοδηποτε αεριου πρωτου σταδιου).

αυτο το οποιο ακουσα ειναι οτι κατασκευαστικα οι rotory δεν αντεχουν τοσο χαμηλες θερμοκρασιες επιστροφης

και αναφερομαι σε 'ακουσα' η 'οι εξω' γιατι οπως καταλαβαινεις φτιαχνουμε συστηματα που τρεχουν εκτος προδιαγραφων και με περιεργες συνθηκες (γιατι χρησημοποιουμε μεγαλους compressorες οχι για μεγαλο capacity αλλα για χαμηλες θερμοκρασιες) οποτε χρειαζομαστε ο ενας τις παρατηρησεις του αλλου

• 2 weeks later...

Για το λαδί δεν υπάρχει στην αγορά είναι ειδική παραγγελία δεν την έχω κάνη εγώ, . συγνώμη δεν μπορώ να πω παραπάνω δεν είναι στο χέρι μου, πιστεύω να καταλάβεις

• 3 weeks later...

Συναρμολόγηση, πίνακας.

Τριφασικός τετραπολικός ,

τέσσερα διπολικά ρελέ,

τέσσερα ενδεικτικά LED,

Τέσσερις διακόπτες όπλισης σε καθοδήγηση PLC η σε ηλεκτρονικούς θερμοστάτες

για αυτόματη εκκίνηση.

Τα βασικά

post-777-1416072257,7904_thumb.jpg

• 1 month later...

Φυσικά το έργο δεν έχει σταματήσει προχωράει σιγά σιγά

θα τα πω με την σειρά διότι έχω κάνει πολλές αλλαγές και έχει έρθει το αέριο που περίμενα

# methane CH4 # μεθάνιο r50 σημείο εξάτμισης -161,52.

θα δείξω κάποιες φωτογραφίες στης δοκιμές με καλό φωτισμό που το έχω τάχη σε κάποιους.

post-777-1416072333,4039_thumb.jpg

Έχω αλλάξει συμπιεστή (α.β.γ.δ στάδια) ιπποδυνάμεις α 3/4 . β 1,5 τριφασικό . γ 1,2

δ 1,8 συνολική ιπποδύναμη υπολογίζετε 5,5 ίππων δυο παλινδρομικά και δύο rotary.

post-777-1416072333,4245_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.