Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

4 ααααααααααααααααααααααααα:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: δηλαδη για ποσους μιον μιλαμε???

σε λιγο θα μας πεις οτι θα βαλεις και αζοτο σε καπιο σταδιο................λολολολ

4 σταδια πολλα δεν ειναι???

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 11:41]

ισως εχει φτασει στο απολυτο μηδεν...μπενει στο δοματιο με κασκολ και σκι στα ποδια. :p

μπραβο παντως.τελεια δουλεια. :worship:

Όχι. με θερμαινόμενη στολή και μάσκα οξυγόνου:D

Σε ευχαριστώ :)

Αρχική απάντηση από nekro8afths

μαν καλα ολα αυτα αλλα ποσο σου εχει στοιχισει μεχρι τωρα???

εκτιμηση? περιπου 1000 τα υλικα χωρις το αεριο (αλλα 500)

/edit

Αρχική απάντηση από ICE

Το έχω κάνη αλλαγή σε τέσσερα στάδια.

θα πω συγκεκριμένα αργότερα

να φανταστω οτι ενισχυσες το πρωτο σταδιο και δεν εβαλες αλλο ενα σταδιο με αιθυλενιο?

ice πολλα τα ευρο ρε συ..............

μονο για benc θα ειναι αυτο για καθε μερα δεν πιστευω οτι θα εσκαγες τοσα στην ΔΕΗ μηλαμε απο καταναλοση σαν μια κουζινα λολολολ

αν πας για κατο απο 150 τοτε καλητερα LN2 πια ανεξοδο..........

Αυτές οι απόψεις σου ρε συ ’λεξ τσακίζουν κόκκαλα ώρες ώρες. No offence man αλλα μιλάς λες και είναι στραγάλια τα -0 και οι τεράστιες κατασκευές είναι παιχνιδάκι!

’σε μωρε...καλύτερα πια να παίζεις με LN2....θα σου έρχεται πιο φτηνά η ΔΕΗ! Mercy my lord! Είναι δυνατόν να αναφέρεις καν την κατανάλωση?

Με 3 γράμματα εκμηδένισες όλη τη δουλειά και τον κόπο του ice.....ΔΕΗ

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά εδω μέσα....ή εγώ δεν σε έχω αποκωδικοποιήσει ακόμα....δε ξέρω.

Και πάλι no offence...καλημέρα

κατσε ρε darkcount δεν μηλαω για την δουλια του........... το εχω πει οτι ειναι φοβερο αλλα σκεψου τη θα καταναλονει αυτο το θυριο.......... μηλαμε για πολλα watt καταναλοσεις

δεν λεω σαν σκεψη και υλοπιησει φοβερη αλλα για να παει σε τοσα - υπαρχουν και πιο απλα πραγματα

ο ανθρωπος αν δεν κανο λαθος ψυκτικος ειναι αρα ειναι η δουλια του και πολυ πηθανον να το κανει απο καιφει ετσι δεν ειναι???

απο πρακτικη μερια ολος αυτος ο εξοπλισμος δεν μετακινητε ευκολα ρε συ σε σχεση με μαι μπουκαλα και ενα κανιστρο.

εχω αδικο και εδω???

• 3 weeks later...

Δεν είδα πώς προχώρησε έτσι η συζήτησι,

Ρε πεδία αυτά που λέτε τα γνωρίζω, λέτε να είμαι καμιά μαζόχα

Όπως είπα είναι ένα μηχάνημα ενός πολύπλοκου σχεδίου, δεν έχει κάποια σειρά πάντα κάτι θα αλλάξεις πρώτον δεν μπορώ να το κοστολογήσω δεν με ενδιαφέρει, και δεύτερον το περισσότερα υλικά ήταν στοκ, τα υπόλοιπα νομίζετε δεν θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω αν το διαλύσω? Η δουλειά μου είναι δείτε το σαν χόμπι για το ρεύμα μην είμαστε υπερβολική θα το δούμε στο τέλος

Αρχική απάντηση από esdee [27-08-2005 01:46]

να φανταστω οτι ενισχυσες το πρωτο σταδιο και δεν εβαλες αλλο ενα σταδιο με αιθυλενιο?

Δεν ενισχύθηκε ακριβός απλά προστέθηκε ένα ακόμη στάδιο στη πρώτη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.