Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Αλεξη αψογος προχωρα γερα.........

Μια παρατηρηση μονο εχω να κανω παντα καλοπροαιρετη Δεν ξερω τι γνωμη εχεις εσυ αλλα μια τετοια κατασκευη τετοιου μεγεθους (εννοω σαν ιδεα και υλοποιηση ) και κοστους θα επρεπε να εχει και την αναλογη παρουσιαση Ειλικρινα με χαλαει πολυ η βαση ,Δειχνει προχειρη και χαλαει την πολυ καλη δουλεια που θα στηριξει πανω της

Αν θες μπορουμε να βρεθουμε και να το συζητησουμε

Εχω υποψιν τι θα μπορουσε να γινει για να βελτιωθει οπτικα και λειτουργικα

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:14]

Αλεξη αψογος προχωρα γερα.........

Μια παρατηρηση μονο εχω να κανω παντα καλοπροαιρετη Δεν ξερω τι γνωμη εχεις εσυ αλλα μια τετοια κατασκευη τετοιου μεγεθους (εννοω σαν ιδεα και υλοποιηση ) και κοστους θα επρεπε να εχει και την αναλογη παρουσιαση Ειλικρινα με χαλαει πολυ η βαση ,Δειχνει προχειρη και χαλαει την πολυ καλη δουλεια που θα στηριξει πανω της

Αν θες μπορουμε να βρεθουμε και να το συζητησουμε

Εχω υποψιν τι θα μπορουσε να γινει για να βελτιωθει οπτικα και λειτουργικα

Νασε καλά.

Ναι να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά

ICE μπορεις να μου πεις το μοντελο του oil seperator που χρησιμοποιεις στο τελευταιο σταδιο (αιθυλενιο) καθως και για τι αερια γραφει οτι πρεπει να χρησιμοποιηται

(παντως χρησιμοποιουμε τα ιδια φιλτρα)

thanks

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:31]

ICE μπορεις να μου πεις το μοντελο του oil seperator που χρησιμοποιεις στο τελευταιο σταδιο (αιθυλενιο) καθως και για τι αερια γραφει οτι πρεπει να χρησιμοποιηται

(παντως χρησιμοποιουμε τα ιδια φιλτρα)

thanks

R12, R22. R407. R502. R134α. R404α. R507.

Nineedr αν το κατάλαβα

Αρχική απάντηση από ICE

R12, R22. R407. R502. R134α. R404α. R507.

Nineedr αν το κατάλαβα

ειχες καποιο συγκεκριμενο λογο που διαλεξες αυτο και να το βαλεις να διαχωριζει το λαδι απο το αιθυλενειο? ειναι καποιο απο τα παραπανω αερια που εχει ιδια συμπεριφορα στο λαδι με το αιθυλενιο?

:blink: :blink: :blink::confused: :confused: :confused::o :o :o :o

ρε τι ειναι τουτο το πραγμα που εφτιαξες :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke:

:clap: :clap: :clap:

εχε γεια 2βαθμιο :bye: :bye: :bye: :bye:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από esdee [13-05-2005 00:42]

ειχες καποιο συγκεκριμενο λογο που διαλεξες αυτο και να το βαλεις να διαχωριζει το λαδι απο το αιθυλενειο? ειναι καποιο απο τα παραπανω αερια που εχει ιδια συμπεριφορα στο λαδι με το αιθυλενιο?

Όχι κάτι ιδιαίτερο,

την δουλειά θα την κάνη

• 1 month later...

Η τρίτη βαθμίδα συμπιέζει και υγροποιεί το αιθυλένιο με πολύ χαμηλοί πίεση, πολύ θετικό για πρόσμιξη.

Η δυσκολίες που συναντάς σε ένα τόσο πολύπλοκο μηχάνημα είναι παρά πολλές και πάντα υπάρχει λύση.

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μακάρι να μπορούσα να ασχολούμαι όλη την ημέρα με το μηχάνημα, έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο που πραγματικά αυτό είναι μονό η αρχή.

Πριν το βάλω σε SPU θέλω να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα του τριβάθμιου θα χρειαστώ πρόσμιξη.

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:48]

ατιμε ... μας προλαβες ..

/edit η μεγαλη loopa που βλεπω ειναι το προχειρο evap?

Το τελείως πρόχειρο evap

Τι ετοιμάζετε εσείς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.