Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

χαχα ωραίος Αλέξανδρε :T: έχεις μια διαφορετική άποψη του συμμαζεμένου, ελπίζω να έχει χώρο να κάθεται και το κουτί, θα βγει πολύ πιο μεγάλο από του Θόδωρα απ ότι φαίνεται. To χρώμα δε θα έλεγα ότι ενδιαφέρει τόσο αλλά τα ροδάκια επιβάλλονται :D Συνέχισε ακάθεκτος :D

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 10:37]

εχεις απλά ξεφύγει!Συνεχισε την δουλειά γιατί έχω πάθει πλάκα απο το σχεδιάγραμμα του κυκλώματος και μόνο και είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα κάνει το θηρίο

Το σχεδιάγραμμα είναι του chilly1 από το Xtremesystems..... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=35385 Καλό θα ήταν να δίνουμε και λίγο "credit" στο δημιουργό νομίζω...... ;)

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:03]

νομίζω η φώτο έχει ©xtremesystems inc.

Ναι αλλά μιλάμε γιά το σχεδιάγραμμα και γιά τον "δημιουργό" του , όχι γιά το site........To "credit" ποτέ δεν έβλαψε κανέναν......Ίσα-ίσα μάλιστα που μας κάνει πιο "σωστούς"..... ;)

εντάξει σημασία έχει ότι η φωτογραφία δηλώνει από μόνη της την προέλευση της, εξ άλλου και γω πολλές φορές postάρω φώτος αβέρτα χωρίς να αναφέρω πηγή κλπ γιατί δε θυμάμαι και είναι χρονοβόρο. Πηγές είναι αναφέρονται σε επίσημη εκδόσεις κλπ και όχι στα forum που ξες τι ισχύει.

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:53]

ρε παιδια δεν ειπε ο ανθρωπος οτι αυτος εκανε το σχεδιο. και ισως την φωτο να του την ειχα δωσει εγω μπορει και οχι βεβεα. δλδ και αυτο κακο ειναι.

Βρε εδώ δε λέμε τι είναι καλό και τι κακό.......Αυτό που λέω εγώ τουλάχιστον είναι ότι θα πρέπει να αναφέρουμε και κάπου - κάπου και το δημιουργό - εμπνευστή κάποιου πράγματος........Όχι μόνο για την ιστορία αλλά γιατί πιστεύω ότι το αξίζει όποιος κι αν είναι αυτός......Απλά πράγματα..... ;)

Ας πούμε ότι το ΠΡΩΤΟ cascade σύστημα ψύξης σε υπολογιστή , είχε γίνει από τον Tom Holck με πρώτη βαθμίδα ένα Vapo-chill και δεύτερη βαθμίδα ένα Prommie........Από κεί ξεκίνησαν όλα....... ;):)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:01]

γιωργο εχεις κανενα λινκ απο αυτο??

Θα ψάξω να το βρώ........Είνα πολύ παλιό....... ;)

Στο Pi-Fast database No70 : ABIT IC7,R404 Prommy with Vapochill caskade cooling 1.85 volt http://pifast.hexus.net/pifast.php

Δε θυμάμαι ημερομηνίες αλλά θα το ψάξω...... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [21-02-2005 10:56]

Το σχεδιάγραμμα είναι του chilly1 από το Xtremesystems..... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=35385 Καλό θα ήταν να δίνουμε και λίγο "credit" στο δημιουργό νομίζω...... ;)

ετσι ...ετσι και εγω εχω στα σκαρια ενα project....το RAM VOLTMAXIMAIZER :)))) αλλα τα σχεδια δεν τα βγαζω γιαυτο το λογο .Το project ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικη μου εμπνευση ετσι?και τα σχεδια επισης:blink:

nice job φιλε ICE το θηριο θα μαμαει...ελπιζω να πανε ολα ζαχαρι μεχρι τελους.

Αρχική απάντηση από whitewolf [Σήμερα, στις 00:24]

ετσι ...ετσι και εγω εχω στα σκαρια ενα project....το RAM VOLTMAXIMAIZER :)))) αλλα τα σχεδια δεν τα βγαζω γιαυτο το λογο .Το project ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικη μου εμπνευση ετσι?και τα σχεδια επισης:blink:

........πάμε πάλι ...... γιατί με μπέρδεψες τώρα.......μπερδεύτικα...... :confused:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 09:02]

........πάμε πάλι ...... γιατί με μπέρδεψες τώρα.......μπερδεύτικα...... :confused:

Δινει μια θετικη ψηφο στο να κατονομαζουμε τον δημιουργο (πηγη) του υλικου που ανεβαζουμε και οχι να το οικοιοποιουμαστε εμεσα(καλοπροερετα ή μη ) με την μη αναφορα μας σε αυτον..

π.χ και αυτος θα μπορουσε να ανεβασει φωτος απο το μαχιμαιζερ σου χωρις να πει οτι ειναι δικο σου(αν και εσυ βαζεις το ναμε σου στις φωτος)

Τι ειπα παλι......Αυτο φανταζομαι οτι εννοει..

Το τόσο. Το κάνουμε τόσο

.

..

Και δεύτερον διευκρίνισα ότι θα είναι ένα πολύ πιο πολύπλοκο από αυτό.

Και την Φώτο την έδηξα απλά για να κατανοήσει κάποιος που δεν γνωρίζει από αυτά που γράφο να κοιτάξει κάτι χειροπιαστό.

Αντί να καθόμαστε να μιλάμε για το μηχάνημα για το πως θα κατασκευαστή κάποια ερώτηση που έχετε να κάνετε, κάποια ιδέα καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας λες και πήγα να το κατοχυρώσω

Και φυσικά το έχω βγάλει το σχέδιο εδώ και καιρό και ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να σχεδιάζει κύκλωμα ψυκτικής εγκατάστασης η κάτι που να μπορώ να το σχεδιάσω στον υπολογιστή για να το δήξω.

Έχετε τίποτα στο νου σας?

humorακι εκανα και σας μπερδεψα?αν και πραγματι μπουκαρα στο εργαστηριο το hipro και πηρα τα blueprinds(καλα ε.....) αλλα μην το πειτε πουθενα ε....μεταξυ μας.

Αρχική απάντηση από enduracell [20-02-2005 22:02]

χαχα ωραίος Αλέξανδρε :T: έχεις μια διαφορετική άποψη του συμμαζεμένου, ελπίζω να έχει χώρο να κάθεται και το κουτί, θα βγει πολύ πιο μεγάλο από του Θόδωρα απ ότι φαίνεται. To χρώμα δε θα έλεγα ότι ενδιαφέρει τόσο αλλά τα ροδάκια επιβάλλονται :D Συνέχισε ακάθεκτος :D

Είναι ακριβός διπλάσιο από του Θοδωρή, και σκέψου ότι είναι διώροφο 1ος και ημιώροφος

:D

Αρχική απάντηση από ICE

Είναι ακριβός διπλάσιο από του Θοδωρή, και σκέψου ότι είναι διώροφο 1ος και ημιώροφος

:D

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.... ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ!!!! ΧΑΧΑΧΧΑ...:happy2: :banging: :jump1: :flag: :giveup: :clap: :worship: :jump:

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.