Jump to content

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟΥ

ICE1416003169

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

μολις πουλησα το roverακι μου και το kle500. Αγορασα 12 συμπιεστες,8 condeser, 3219 φιλτρα, ~98κιλα χαλκο και 33 μπουκαλες γεμισμενες με διαφορα αερια για να τα στεισω με τον ice. Θα σας δειξω εγω :)

Τι επαθες βρεεεει????

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:53]

Aν εννοεις οτι η δευτερη και η τριτη βαθμιδα θα ειναι παραλληλα απλα δεν ειναι τριβαθμιο. Ειναι ενα ενισχυμενο διβαθμιο.

Τωρα γιατο το καλοκαιρι που λες ο κοσμος παει για κανενα μπανιο και δεν καθετε να τις κοψει στο σπιτι του. Αλλα ακομη και ετσι λυσεις υπαρχουν. Ή το air condition που ειπες ή αυτο που φτιαχνω τωρα. Ενας μικρος συμπιεστης (1/5-507) που θα ειναι μεσα στο κουτι του cascade να δουλευει σαν aircondition. Θα κραταει το εσωτερικο στους 0 εως 5 βαθμους.

Θα είναι ένα κανονικό τρειβαθμιο και θα έχεις τι δυνατότητα να το δουλέψεις και σαν δυβαθμιο και μονοβαθμιο

Το καλοκαίρι για εσένα είναι καλοκαίρι για εμένα είναι πολύ δουλεία.

δεν υπάρχει δυνατότητα να απομακρυνθώ πάνω από 90χ από Θεσσαλονίκη θα είμαι πάντα σε ετοιμότητα λόγο επαγγελματικών μηχανημάτων καταστημάτων και θαλάμων

Για το μικρό κλιματιστικό που λες με την ψυκτική ικανότητα του κυκλώματος με 1/5 συμπιεστή δεν πρόκειται πχ να ψύξης ούτε το ίδιο το μοτέρ του

ICE ,καλα αποτελεσματα σου ευχομαι

Βλεπω 2 rotary και 1 παλινδρομικο,ο λογος?

Αρχική απάντηση από SLN

Μα γιατι??? Αφου θα του στειλουν email με οδηγιες!! Ποσο δυσκολο να ειναι????? :D :D

ναι...ειναι και πολλοι οι πυκνωτες εκκινησης...που να μπλεκουμε τωρα....

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:33]

μολις πουλησα το roverακι μου και το kle500. Αγορασα 12 συμπιεστες,8 condeser, 3219 φιλτρα, ~98κιλα χαλκο και 33 μπουκαλες γεμισμενες με διαφορα αερια για να τα στεισω με τον ice. Θα σας δειξω εγω :)

Φαντάζεσαι να πουλήσω και το δικό μου τι έχει να γίνει εργοστάσιο

ανακυκλώσιμου υγρού αζώτου

:p

Αρχική απάντηση από Skinny13

ναι...ειναι και πολλοι οι πυκνωτες εκκινησης...που να μπλεκουμε τωρα....

κοιτα εσυ να μην ανατιναχτεις απο τον φοβο κ ασε με εμενα να παιδευομαι με πυκνωτες...

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 21:48]

ICE ,καλα αποτελεσματα σου ευχομαι

Βλεπω 2 rotary και 1 παλινδρομικο,ο λογος?

Επειδή στο πρώτο στάδιο θέλω κάτι αξιόπιστο όπως LUNITE δεν με ενδιαφέρουν η χρόνοι κατάθλιψης γιατί ο συμπυκνωτής του θα είναι στο περιβάλλων

Όταν κατασκευάζω μια εγκατάσταση δεν βλέπω μόνο την απόδοση αλά και την καταπόνηση τις εγκατάστασης

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 21:56]

σιγα... ολο το κουτι ουτε μισο κυβικο μετρο δεν ειναι...

Δεν έχει σημασία σκέψου τι θερμότητα αποβάλουν στο χορό και τι θερμότητα μπορεί να απορροφήσει το 1/5

Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 21:57]

Αν μπορείς να χαράξεις κανένα διάγραμμα πίεσης - ενθαλπίας ή θερμοκρασίας - εντροπίας για να δούμε το κύκλο...?

Θα το κοιτάξω

Αρχική απάντηση από Aias

http://www.vr-zone.com/?i=713&s=1

http://www.vr-zone.com/index.cgi?i=714

Εγω που κοιταξα λιγο στο google βρηκα αυτο....

Για phase k για cascade υπαρχουν απειρα.....για tristage ομως....κανενα σχεδον...

εγω για tristage ρωτησα...οχι για ενα η δυο σταδια...

Δεν έχει σημασία σκέψου τι θερμότητα αποβάλουν στο χορό και τι θερμότητα μπορεί να απορροφήσει το 1/5

μια χαρα θα δουλευει. Μην εισαι υπερβολικος. Αντε το πολυ πολυ να βαλω 410. Eκτος αυτου εχω μεριμνησει για την ψυξη των συμπιεστων. Εκανα το κολπο αλλα "ricky". Εχει σε φορτιο 36 βαθμους το επανω μερος του συμπιεστη.

Βασιλη ασε τα cascade και τα "tristage" δεν ειναι για σενα ακομα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Για phase k για cascade υπαρχουν απειρα.....για tristage ομως....κανενα σχεδον...

εγω για tristage ρωτησα...οχι για ενα η δυο σταδια...

Do You Speek Greek?? :drool:

Επειδη δεν το κατεχω καθολου το θεμα παω πασο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.