Jump to content

Πληκτρολόγιο logitech

edward

Recommended Posts

Ναι,ωραίο φαίνεται.Μάλλον θα το πάρω αν δε βρω κάτι καλύτερο στα λεφτά του.

το έχω στην έκδοση bluetooth, απλά καταπληκτικό, μακράν το καλύτερο απ' όλα όσα έχω δοκιμάσει, και απίστευτα βολικό σε όλα.

το μόνο κουμπί που δε με βολεύει είναι το | , που μερικές φορές αναγκάζομαι να κοιτάω το keyboard για να το πετύχω.

(π.χ. σε εντολές του τύπου route -n |grep -c ath0).

το πιο άψογο πέραν της αίσθησης των πλήκτρων, είναι το enter, το οποίο έχει το ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Ok sotiris με έπεισες.Θα το αγοράσω!

πιθανώς να μπορείς να το δεις σε κάποιο μαγαζί ανοιχτό (το πλαίσιο στη στουρνάρη έχει αρκετά ανοιχτά μοντέλα) για να δεις και εσύ ο ίδιος την αίσθηση.

(είναι υποκειμενικός παράγοντας, το ότι αρέσει σε μένα δε σημαίνει ότι αρέσει και σε σένα ;) )

Εχμ,Χαλκίδα μένω και λίγο δύσκολο να πάω στο πλαίσιο.Πάντως στη σελίδα τους δεν το έχουν.

• 2 weeks later...

Αυτη την στιγμη εχω το microsoft digital media keyboard οπου το ειχα παρει μαζι με την αγορα του υπολογιστη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575580 )

Λεω να αλλαξω τωρα να παρω κατι σε ασυρματο και σκεφτομαι για logitech...τι λετε ειναι καλα ?? Λεω να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575102 Το εχει καποιος ειναι καλο ?? Βασικα φοβαμαι μην αλλαζω καθε μερα μπαταριες...αυτο σκεφτομαι

:101:

Εγω προσωπικα απο το 90 με τα 3.0 χρησιμοποιω αυτο πιο χαμω

και πιστεψε με... ****λεει ακομη μετα απο κοντα 20 χρονια.

Μονο οταν επαιζα το Larry 1 εβαζα το μεγαλο keyboard γιατι

επρεπε να γραψω τι να κανει με γραμματα.. φυσικα φανταζεσαι

τι actions του εγραφα : lick, mast**bate, f**k, c*m κτλπ.

Παντως αν δεν παιζεις καποιο Text Adventure, σου προτεινω

να παρεις κι εσυ ενα ιδιο, θα σε βολεψει.

Ctrl_Alt_del_Keyboard.jpg

Βασικα φοβαμαι μην αλλαζω καθε μερα μπαταριες...αυτο σκεφτομαι

:101:

έχω το Microsoft Wireless Multimedia Keyboard και το pc καθημερινά έχει άτομο μπροστά του για περισσότερο απο 12 ώρες. τις μπαταρίες ξεχνάω στην κυριολεξία να τις αλλάξω - πάνω απο 3μηνο κρατάνε!

Εγω προσωπικα απο το 90 με τα 3.0 χρησιμοποιω αυτο πιο χαμω

και πιστεψε με... ****λεει ακομη μετα απο κοντα 20 χρονια.

Μονο οταν επαιζα το Larry 1 εβαζα το μεγαλο keyboard γιατι

επρεπε να γραψω τι να κανει με γραμματα.. φυσικα φανταζεσαι

τι actions του εγραφα : lick, mast**bate, f**k, c*m κτλπ.

Παντως αν δεν παιζεις καποιο Text Adventure, σου προτεινω

να παρεις κι εσυ ενα ιδιο, θα σε βολεψει.

Ctrl_Alt_del_Keyboard.jpg

Επειδη δεν πολυ καταλαβα τι ειναι αυτο ?? Εχει το control to alt kai to delete ξεχωριστα ??

είναι τα κουμπιά που χρησιμοποιείς συχνότερα στα windows οπότε τί να τα κάνεις τα υπόλοιπα? :p

Εγώ πάλι τρέμω στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξω το Microsoft Office Keyboard. Για εργασία τύπου office, είναι απλά το καλύτερο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.