_daemon_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 Ήρθε η ώρα να πάρω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αλλά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου. Διαθέτω 200-250 ευρώ και φυσικά ψάχνω το καλύτερο value/performance μοντέλο :033: Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 My personal opinion, κοιτα κατι σε Canon. Εχω την Α95 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Θα ψαξω κ μοντελα κ θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα.Έχω και εγώ την Α95 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάρτιος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Στο pixmania δε τη βρίσκει (απόσυρση).New model = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Είναι η Α610 νομίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Στα 250 κομλέ πας για Α520 με 512 μνήμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Στο pixmania δε τη βρίσκει (απόσυρση).New model = ?http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=canon+a95&sp_catcode=SKROUTZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tary2005 Μάρτιος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Εγώ έχω την Olympus Sp-310 πολύ καλή ποιότητα την πήρα στα 269 ευροπουλάκια απο κατερέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αν δεν σε νοιάζει τόσο η φορητότητα, δες την Minolta Z5, 12x zoom, σταθεροποιητή, άλλη κατηγορία, και πολύ φτηνή πλέον, κάπου στα 220, γιατί άλλαξε το μοντέλο. Επίσης αν βρεις καμιά Fujifilm 550, παλιό μοντέλο, αλλά φοβερή μηχανούλα. Γενικά νομίζω οι Fuji οι φορητές έχουν τον λιγότερο θόρυβο στα υψηλά ISO. Το μείον οι XD που παίρνουν.Γενικά, θα συμφωνήσω και με τα παιδιά, οι Canon είναι αξιόλογες μηχανές, με καλή ποιότητα κατασκευής. Και οι οικονομικές Sony, πιστεύω τίμιες αγορές, με γρήγορη εστίαση.Γνώμη μου όποια και αν πάρεις, καλύτερα να παίρνει ΑΑ μπαταρίες επαναφορτιζόμενες, διότι αν παίρνει "ειδική" και σου χαλάσει - πέσει, την χρυσοπλήρώνεις, και αν τη βρεις τότε. Χώρια που με τις ΑΑ, στις διακοπές, και να ξεμείνεις, με 2 αλκαλικές από το περίπτερο κάνεις δουλειά.Ότι και να επιλέξεις, κοίτα να έχει γρήγορη εστίαση, διότι σε μερικές σημαδεύεις κάτι, και μέχρι να εστιάσει, "πέταξε το πουλάκι". Πήγαινε στο Πλαίσιο, τις έχουν όλες για LIVE δοκιμή. Στη μεταμόρφωση και στην Καλλιθέα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάρτιος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κυριως να εχει καλο φακο και σωστη εστιαση η μηχανη.Να σου απαντησω συγκεκριμενο μοντελο αυτη τη στιγμη δεν ξερω αλλα θα σου προτεινα αν θελεις να κανεις την ιδια ερωτηση στο www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάρτιος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Ευχαριστώ, θα το ψάξω περισσότερο και θα σας ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.