tary2005 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Καλησπέρα παίδες!! Τι αλλη καταρα θα μου τύχει? Σε ενα σύστημα ενός κολλητού που έιναι το εξής μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με την κάρτα που αναφέρω!CPU: AMD 64 3200+ (socket 939)RAM: 512 Kingstone pc3200MOBO: MSI K8N NEO4-FVGA : Saphire ATI X700 pro 256 Mb (pci-e)PSU: 400W (ότι να ναι)HDD: Maxtor 200GBΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ PCI pixelviewΗ τηλεόραση στο pc έπαιζε παρα πολύ, τα παιχνίδια επίσης. Το ανεμηστιράκι της κάρτας γραφικών σταμάτησε. την έβγαλα να δώ τι έγινε και μάλλον κάηκε το ανεμηστιράκι. Όποιος ξέρει την κατασκευή της συγκεκριμένης κάρτας ο ανεμηστήρας είναι με μαγνήτη. οποτε τον έβγαλα και απο κάτω τα πηνεία απο τα 4 τα 2 είναι μαυρισμένα καθώς επίσης και το αυτοκολλητάκι τις ατι έχει κιτρινήσει. Την κάρτα την έχω αγοράσει απο e-shop. Το πρόβλημα είναι οτι θα μου την περάσουν RMA? και φοβάμαι να την συνδέσω έτσι κανονικά χωρίς ανεμηστηράκι! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Η γνώμη μου έιναι οτι η κάρτα τηλεόρασης έπαιζε συνεχώς και μήπως παίζει τπτ με αυτην. Λοιπον περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
pokemon6401442169101 Μάρτιος 19, 2006 #2 Μάρτιος 19, 2006 Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις άλλο σύστημα ψύξης για την κάρτα..(15-35Ε περίπου) καλό είναι να κρατήσεις το προηγούμενο.Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις και το ανεμιστηράκι..(Μπορεί να έχει λήξει η εγγύηση). Tώρα όσο για το κόκκινο -> κίτρινο αυτοκόλλητο δεν ξέρω.. εμένα μου είχε συμβεί παλιά όταν είχα κολλήσει ένα αυτοκόλλητο και το είχα κολλήσει με λίγη UHU αλλά μετά άρχισε να γίνεται ποιο πράσινο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.