Jump to content

PC Multirama Xquad

nickthegreek21

Recommended Posts

Πατάω "Προσθήκη στο καλάθι " και μου λέει "ΠΟυ πας ρε καραμήτρο???"

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αν είναι δυνατον .. λοιπάμε πραγματικά που τετοια pc θα καταλήξουν σε δομάτια 15 χρονών "φτώχούλιδων" που το μόνο που θα κάνουν είναι να παίζουν 3dgames δίπλα το ολοκαίνουργιο Ξβοξ(180*2):090:

Αν πιστεύεις ότι τέτοια μηχανήματα θα μπορούσαν να καταλήξουν σε έναν επαγγελματία, προσωπικά πιστεύω ότι κάνεις λάθος.

Τα μηχανήματα αυτά φτιάχνονται για "φτωχά παιδιά" από 15 έως 60 χρόνων.

Και σε τελική για 3D games προορίζονται εξ αρχής.

Υ.Γ. Δεν κάνουμε συνεχόμενα posts. Πατάμε το EDIT :006:

Μήν το λές ..

1)αυτα τα pc είναι ότι πρέπει για επεξεργασία photoshop (μοντάς -κοψίματα ) .

Θύμάμαι που παραγγείλαμε τον πρώτο p4 στην Αλεξανδρούπολη για ένα φωτογραφείο, εκεί πέρα γίνονταν δουλείες και το pc δούλευε 16 ώρες την ημέρα (2 άτομα από 8ωρο )

2) Ενας φίλος μου ασχολέιται με 3dstudiomax , σε ένας υπολογιστή 1,9 το compiling δεν γίνεται , στον δικό μου (2,8g) κάνει μέχρι και 20 λεπτά σε ένας 3,4 κάνει 12 με 15 λέπτά ...

Κατάλαβες λοιπόν τι έννοώ ?? Πότε θα καταλάβει ο κόσμος οτι το pc είναι εργαλέιο και θα πρέπει να βγάζει τουλάχιστον τα λεφτά που δίνουμε?? :091:

Τώρα το ότι τα προορίζονται για 3dgames δεν διαφωνώ αλλά θεωρώ το κόσμο κορόιδα όταν τρέχουνε να τα αγοράσουνε αντί να πάρουν μια παιχνιδομιχανή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.