Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Ψαχνω να βρω το Creative® Digital I/O Module για να συνδεσω ομοαξονικα(ή οπτικα) την x fi μου με τα z5500 μουΓια να το κανω θελω αυτοΞερει κανεις που μπορω να το βρω στην Ελλαδα;Οπου και αν εχω ψαξει,τζιφος!
Indiana Μάρτιος 19, 2006 #2 Μάρτιος 19, 2006 νομίζω μόνο εξωτερικό θα το βρεις.....Ελλάδα δεν θα βρεις...κάνε order από το site της creative.
gp13 Μάρτιος 19, 2006 #3 Μάρτιος 19, 2006 Ξέρει κανείς αν είναι ομοαξονική ή οπτική ή κάτι άλλο η ψηφιακή θύρα που έχει η x-fi; Υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο που μπορούμε να βρούμε ώστε να συνδέσουμε τα ηχεία(Logitech) μας ψηφιακά με κάρτες Creative;
Braveheart1980 Μάρτιος 19, 2006 Author #4 Μάρτιος 19, 2006 Ξέρει κανείς αν είναι ομοαξονική ή οπτική ή κάτι άλλο η ψηφιακή θύρα που έχει η x-fi; Υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο που μπορούμε να βρούμε ώστε να συνδέσουμε τα ηχεία(Logitech) μας ψηφιακά με κάρτες Creative;Ο μοναδικος τροπος για να συνδεσεις ψηφιακα ηχεια κτλ με την x-fi ειναι το module που ψαχνω....Ειναι και out of stock....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.