Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Ψαχνω να βρω το Creative® Digital I/O Module για να συνδεσω ομοαξονικα(ή οπτικα) την x fi μου με τα z5500 μουΓια να το κανω θελω αυτοΞερει κανεις που μπορω να το βρω στην Ελλαδα;Οπου και αν εχω ψαξει,τζιφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάρτιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 νομίζω μόνο εξωτερικό θα το βρεις.....Ελλάδα δεν θα βρεις...κάνε order από το site της creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Μάρτιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Ξέρει κανείς αν είναι ομοαξονική ή οπτική ή κάτι άλλο η ψηφιακή θύρα που έχει η x-fi; Υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο που μπορούμε να βρούμε ώστε να συνδέσουμε τα ηχεία(Logitech) μας ψηφιακά με κάρτες Creative; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Ξέρει κανείς αν είναι ομοαξονική ή οπτική ή κάτι άλλο η ψηφιακή θύρα που έχει η x-fi; Υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο που μπορούμε να βρούμε ώστε να συνδέσουμε τα ηχεία(Logitech) μας ψηφιακά με κάρτες Creative;Ο μοναδικος τροπος για να συνδεσεις ψηφιακα ηχεια κτλ με την x-fi ειναι το module που ψαχνω....Ειναι και out of stock.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.