Γιάννης_84 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να φτιάξω photo cd με το nero ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; Απλά θέλω ένα μάτσο jpeg να μπορώ να βλέπω από το dvd του σαλονιού. Ξέρει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάρτιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αν το DVD σου παιζει jpeg δεν εχεις παρα να αντιγραψεις τις φωτο σε ενα δισκο και να το βαλεις να παιζει. Τωρα μπορεις να χρησιμοποιησεις και κατι όπως το Ulead.Picture.Show στο οποίο μπορεις να επέμβεις στην διαρκεια να βαλεις μουσική και background, να τα χωρισεις σε ενοτητες κτλ. Είναι λιγο δυσκολο και βαρύ αλλά αυτό εχω χρησιμοποιησει και το αποτελεσμα τελικά ήταν αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Τελικά βρήκα τρόπο με το nero. Φτιάχνει και μενουδάκια και λοιπά. Βέβαια μου το έφτιαξε σαν video cd και έχω την εντύπωση ότι αυτό χάλασε λίγο την ποιότητα των φωτογραφιών. Θα δοκιμάσω και με svideo cd και ελπίζω το dvd μου να μπορέσει να το παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.