Jump to content



ΜΠΟΡΩ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?


funfix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΕΤΑ απο μια μεταβαση απο xp σε amd64(sd 3700)

αγορασα απο εδω cpy/board/vga με την ιδιετεροτητα οτι η καρτα γραφικων δεν ειχε το 6 πιν(για τροφοδοσια)7800gt!!

μπορω εαν αγορασω(ετσι και αλλιος θελω μεγαλλητερο psu) ενα τροφοδοτικο με τροφοδοσια ειτε σαν pci-e ειτε σαν τροφοδοσια για vga να λειτουργεισω την καρτα γραφικων κανονικα?

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ 6 ΠΙΝ ΚΟΝΕΚΤΙΟΝ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206(2 PCI-X conectors για κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700229 (2τροφοδοσίες για PCI-E συσκευές)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700234 (1x VGA power (PCI Express))

δεν εινει σιγουρο για αυτην την μαρκα απλος εαν και χωρις το μανισιο καλοδιο ρευματος τις 7800 μπορω αντι αυτου να βαλω του psu!!!

NEWστο σιτε τις tagan τα pci-e απο οτι ειδα ειναι 6πινα οποτε ισως να κανουν αλλα ποτε δεν εισαι σιγουρος

απλος εαν το εχει κανει κανενας γιατι το μονο 64bit μου ειναι το φοριτο μου και ποτε δεν ειχα δεν ειδα pci-e καρτα ουτε δεν ηξερα τπτ!!!

όλα τα καινούρια τροφοδοτικά υποστηρίζουν PCI-E. αν θέλεις να διαθέσεις τέτοιο ποσό για PSU τότε ανεπιφύλακτα προτείνω αντί για Tagan να πάς σε Enermax! Εγώ έχω το Liberty 500 http://www.pixmania.com/gr/gr/173457/art/enermax/pc-liberty-elt5iiawt-5iiw.html?srcid=1354

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.