Jump to content

Χρειάζομαι λιγή βοήθεια για αγορά πάνελ (Gatewatch κτλ)

mitsosoft

Recommended Posts

Η τοποθέτηση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο όσο αφορά τις συνδέσεις, απλά επειδή στερεόνεται με βίδες και αν το βάλεις όπως είναι στο Stacker τότε ή θα είναι λίγο πιο μέσα ή θα προεξέχει λίγο και δεν θα είναι ότι καλύτερο αισθητικά.

Μια λύση όπως ανέφερε και ένας φίλος πιο πάνω είναι να κάνεις νέες τρύπες στο Gatewatch έτσι ώστε να κάτσει ακριβώς όταν το βάλεις. Η συγκεκριμένη λύση επειδή προσωπικά δεν μου πολυάρεσε έκανα κάτι διαφορετικό χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον τρύπα πουθενά.

Συγκεκριμένα, βρήκα κάτι που είναι σαν παξιμάδια (και σαν ροδέλες) που συνίθως είναι για να τοποθετείς ηλεκρονικές πλακέτες και να είναι λίγο υπεριψομένες για να μην ακουμπάν οι κολύσεις στο κουτί και τα έβαλα ανάμεσα απο τον μεταλικό σκελετό που στερεόνεται το Gatewatch και το μέρος που πατάει και βιδώνεται αυτός ο σκελετός πάνω στην πλακέτα του Gatewatch και έτσι κατάφερα να έρθει και να κάτσει ακριβώς στο Stacker.

Επειδή είναι λίγο ιστορία να ανοίγω το κουτί και να ξεβιδώνω το Gatewatch διότι έχω μαζέψει και όλα τα καλώδια και πρέπει να κάνω μεγάλη ιστορία, στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι το μεταλικό μέρος το οποίο βιδώνεται πάνω στο κουτί έτσι ώστε να στερεοθεί το Gatewatch.

Αν δεις στο πίσω μέρος στις 4 άκρες του μεταλικού μέρους υπάρχουν 4 τρύπες που όπου εκεί υπάρχουν αντίστοιχα 4 βίδες οι οποίες βιδώνουν πάνω στην πλακέτα του Gatewatch. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι ότι ανάμεσα στην πλακέτα και του μεταλικού μέρους έχω βάλει αυτο που ανέφερα πιο πάνω (φαντάσου το σαν ένα παξιμάδι απλά χωρίς βόλτες).

pic%209.jpgimage8big.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.