thundercat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Καλησπερα,Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο MB σε socket 478 και θυρα pci-e?Ζηταω πολλα?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Υπάρχει...Είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου.Asus P4GD1.**edit**...το υπάρχει είναι σχετικό.Υπάρχει σαν μοντέλλο....αλλά δέν υπάρχει πλέον στα μαγαζιά.Είναι σπάνιο έως ανύπαρκτο...worldwide.Εγώ το έψαχνα 2 μήνες περίπου....και όταν το βρήκα....το πλήρωσα αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάρτιος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 αυτή αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορεις να την βρείς . Πουλουσανε και μτχ νομίζω κοιτα καμιά αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 αχ Asus, πονεμένη ιστορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 αχ Asus, πονεμένη ιστορία!δε μας βοηθάς, δε μας βοηθάς καθόλου.Μπορώ να σου πω χίλιες αγαπημένες ιστορίες με Asus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Έχει βγάλει και η Asrock δύο μοντέλα σε 478 που υποστηρίζουν και pcie και agp. Το πιο καλό πρέπει να είναι με το 915GL της intel. Δεν πρέπει να έχει sli.http://www.asrock.com/product/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.